Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cnm bugün adet olmam lazım henüz tık yok
bakalım kızların içine doğmuş hayırlısı olsun
karbonat testini yapmak için pet bardağa idrar alıyon içine 1 çay kaşığı karbonat atıyon kabarcıklar olursa hamilesin olmazsa değilsin

ben bunu ablamdan duymuştum
ilk tedavimde hep yapıyodum hiç kabarcıklar olmuyodu
sonra bi sabah yaptım kabarcıklar oldu kocişi eczaneye gönderdim test aldı geldi ve hamileydim
ablamda deniyo halamın kızıda deniyo valla biz olumlu sonuç aldık cnm
hatta ben kızkardeşimle görümceminkilerede denedim kabaracakmı diye onlarınkinde bişey olmadı bende oldu
güvenilirliği tartışılır
yani ne kadar doğru bişey bilmiyom ben inanıyom
hadi inşaalah benim gelin kız geliyodur :lepi:

yaw benden başka konuşan yok :1closedeyes:
çenem düştü yine konuşsanıza bee :mymeka:

citos bebeğin sanırım 3 aylık cinsiyetini kaçıncı haftanda öğrendn ben 10 haftalık oldum merak ettim bu kadar erken öğrenilebiliyomu

günaydın rosem sağolasın tatlım rabbim sanada nasip eder inşaalah Şeniz
AMİN canım ağzın bal yesin inş...kaydirigubbakcemile5

günaydın ablam hoşgeldinŞeniz
bugün adet olmam lazım olmadım onu konuşuyoduk kızlar beni hemen havaya soktular:CüvCüv:
ağşama adet olursam tepe üstü çakılacamsırnaşık şeysırnaşık şey

benmi bakacam senin oğluna pışııııık :1closedeyes:
hem kızımı verecem hemde altını değişecem bağane :utangac:
ama sen bezle mamayı yinede yolla-tatlicadiarzu-
inş adet olmazsın hayırlısıyla gelir bebişin:CüvCüv:

cnm bugün adet olmam lazım henüz tık yok
bakalım kızların içine doğmuş hayırlısı olsun
karbonat testini yapmak için pet bardağa idrar alıyon içine 1 çay kaşığı karbonat atıyon kabarcıklar olursa hamilesin olmazsa değilsin

ben bunu ablamdan duymuştum
ilk tedavimde hep yapıyodum hiç kabarcıklar olmuyodu
sonra bi sabah yaptım kabarcıklar oldu kocişi eczaneye gönderdim test aldı geldi ve hamileydim
ablamda deniyo halamın kızıda deniyo valla biz olumlu sonuç aldık cnm
hatta ben kızkardeşimle görümceminkilerede denedim kabaracakmı diye onlarınkinde bişey olmadı bende oldu
güvenilirliği tartışılır
yani ne kadar doğru bişey bilmiyom ben inanıyom

hımm karbonat tesrini bilmem ama kurbağa testini duymuştum eskiden sağlık ocaklarında test yokken çaydan kurbağa yakalayıp idrarı şırıngayla zerk ederlerdi hayvana kurbiş şişiyodu galiba hamileyse öyle hatırladım hayal meyal ııııyyyykkkk...şakkıdı

citos bebeğin sanırım 3 aylık cinsiyetini kaçıncı haftanda öğrendn ben 10 haftalık oldum merak ettim bu kadar erken öğrenilebiliyomu
canım ben 3,5 aylık oldu daha dün öğrendik daha sein belli değildir cnm 3 aylık olunca organlar belli oluyormuşsengözlerimebaksanab

AMİN canım ağzın bal yesin inş...kaydirigubbakcemile5

inş adet olmazsın hayırlısıyla gelir bebişin:CüvCüv:

hımm karbonat tesrini bilmem ama kurbağa testini duymuştum eskiden sağlık ocaklarında test yokken çaydan kurbağa yakalayıp idrarı şırıngayla zerk ederlerdi hayvana kurbiş şişiyodu galiba hamileyse öyle hatırladım hayal meyal ııııyyyykkkk...şakkıdı

kurbağa testimi hiç duymamıştım:1shok:

bu arada kızlarr ben adt oldum hiç böle olmamısmı dokuz gün geçti üstelik ne kötü bi durum moralim bozuldu dün eşimde anladı beni oyalamaya çalıştı artık dr gönercem adamı bi bakınsın yaww dimi ona göre kafa yorarız bide benim ovulasyon tarihini nasıl hesaplıcam 30 ocak 6 mart bide 15 nisan son sat internetten baktım olmadı kafam karıstıı

canım ben 3,5 aylık oldu daha dün öğrendik daha sein belli değildir cnm 3 aylık olunca organlar belli oluyormuşsengözlerimebaksanab

anladım canım bzim daha çok var ben hep kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı olsun.bu arada ben hala su çiçeğini düşünüyorum az önce netten baktım bi kadın 7 haftalıkmış kızı su çiçeği geçiriyomuş kadın küçükken geçirmiş doktora sormuş bana geçer mi diye doktor kesinlikle geçmez yazmış ben hala tereddütlüyüm acaba geçermi yada ben nem yapıyorum özledim keratalarıda saat alcam dyede söz vermiştim şimdi benden saat bekliyo napıyım acaba tekrar sorayım içim rahat etsin daha önce geçirdim bidaha geçmez dimi yeni gelen bayanlar sizde cevaplayın lütfen

anladım canım bzim daha çok var ben hep kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı olsun.bu arada ben hala su çiçeğini düşünüyorum az önce netten baktım bi kadın 7 haftalıkmış kızı su çiçeği geçiriyomuş kadın küçükken geçirmiş doktora sormuş bana geçer mi diye doktor kesinlikle geçmez yazmış ben hala tereddütlüyüm acaba geçermi yada ben nem yapıyorum özledim keratalarıda saat alcam dyede söz vermiştim şimdi benden saat bekliyo napıyım acaba tekrar sorayım içim rahat etsin daha önce geçirdim bidaha geçmez dimi yeni gelen bayanlar sizde cevaplayın lütfen

benim bu konuda bilgimyok üzgünüm yardımcı olamıcam

mavigözlü hoşgeldin
cnm senin adetin 35 günden uzun oluyo heralde arası o yüzden kullanamıyon otomatik hesaplayıcıyı

Back
X