Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kistlere beyaz lahana duymuş komşum seda sayanın programında
ben bi ara aldım yedim o zamanlar yoktu

insallah gitmistir canim bilmiyom benim kist catlamisti eeehhhkötükedihüso o da dayanamadi benim stresime

allah korusun çok tehlikeli dikkat etmek lazım....ağır iş yapılmayacak sıcak bakılacak kan damarına bağlı olduğu için riskli oluyolarmış

iyi ol emi sen kuzum
canım malesef şu zamana kadar eşimin değerlerinde bi düzelme olmadı
şimdi mayısın ortasında ameliyattan sonra 8 ay bitiyo yeni test yapılacak
benim dr a kalsa beni hemen bu ay aşılamaya alacaktı
ben hazirana erteledim
hem eşimin değerlerine bi bakıyım hemde eşimin dr una soralım diye
sonrasında keçi boynuzu kürüne başladık 1 ay bitti hem o etki eder inşallah
anlıyacağın bi aksilik çıkmazsa bu değerlerle çok zor ama umut kapısı haziranda aşılamam var :Saruboceq:
bide 15 gündür bitkiler karışım çay içiyorum adetlerim düzenli olsun diye
herşey kısmet be beloşumm:asigim:
görüşürüz eşim gelir ben kaçtım öpüyorum

canım hiç acele etme herşeyin hayırlısı inşallah geç olsunda güç olmasın rabbim doğru zamanda hayırlısını nasip etsin bak ben artık takmıyorum yeterki hayırlısı olsun olacak inşallah rabbim bizede tattıracak o güzel duyguyu hiç merak etme dualarımdasın hadi git bakem eşin kımasın yap güzel güzel yemeğini yedir kocacığına allah onada sanada sağlık versin bebeniz gelir nasıl olsaa.s.

smhsmh cnm allah sanada kolaylıklar versin
cnm ben keçiboynuzu kürünün haricinde bide nohutu duymuştum sperm arttırıcı olarak

hayırlısı erkek nohutum mu olacak kızzzzz .öpecek hepinizi walla dudaktan :sm_cool:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vayy çapkın ördekkkkk:roflol::roflol:[/QUOTE]
öper walla ama daha belli değil cinsiyeti teyzesi
=merve_85;6291121]bayanlar hepinize merhaba nasıllarsınız bebişler falan :CüvCüv:

benim bebek 9+4 günlük oldu epeydir annemde kalıyodum miğde bulantılarım yüzünden ama 2 gündür iyiyim evime geldim sank yavaş yavaş geçiyo ama mahvetti bu bulantılar beni 1 aydır ilk defa yemek yaptım evimde kocamda özlemiş garibim.3 ayı dolupta bulantısı geçen varmı aramızda su içsem miğdem bulanıyo suya hasret kaldım karnım doydukça azar azar içebiliyorum arada mağden suyu iyi geliyo varmı aranızda bulantısı geçen arkadaşlar merak ediyorum acaba eski günlere dönebilecekmiyim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]
canım senin son adet tarihin ne?
bayanlar aranızda 11-14 hafta ilk 3 aylık trimester testi yaptıranlar varmı acabafisfisfis
ilk 2 li test 11 _ 14 hafta arası 3 lü tarama testi 16 20 hafta arası oluyo .
Kızlar aranıza yeni katıldım bende hamile kalmak istiyorum bir düşüğüm var hiç bebişim yok ...... 1 yıllık evliyim
aramıza hoşgedin canım
canım tebrik ederim . nohutumda çok bilmiş teyzesini tebrik ediyo öpüyooo
ızlar ya akıl versenize akşam yemeği ne yapayım bilmiyorum.
gize klava: yemek konuşmak yok hamileler var :mymeka:
canım bu konuda yorum yok beryal gelir falan kızıyo valla kaydirigubbakcemile3
hamileleri düşünmemiz lazım dimi ama canları çeker falan yerimseniben
hehehhhhh dilnurum hemen uyarmış canım benim öptüm seni.günah ama dimi yaa
iyi akşamlar kızlarrrr bugün doktora gitmiştik bebişin cinsiyeti için oğluşum olucak:lepi::lepi:

canımmmmmmmmmmm çok tebrik ederim oğluşunu .oyyy yerim onu .:1hug:

ben kaçıyorum kızlar
civcikim acıkmış
kendinize iyi davranın sizi seviyom beni özleyin allaha emanet olun
30-40 dakika sonra görüşürüz by byy

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vayy çapkın ördekkkkk:roflol::roflol:
öper walla ama daha belli değil cinsiyeti teyzesi
=merve_85;6291121]bayanlar hepinize merhaba nasıllarsınız bebişler falan :CüvCüv:

benim bebek 9+4 günlük oldu epeydir annemde kalıyodum miğde bulantılarım yüzünden ama 2 gündür iyiyim evime geldim sank yavaş yavaş geçiyo ama mahvetti bu bulantılar beni 1 aydır ilk defa yemek yaptım evimde kocamda özlemiş garibim.3 ayı dolupta bulantısı geçen varmı aramızda su içsem miğdem bulanıyo suya hasret kaldım karnım doydukça azar azar içebiliyorum arada mağden suyu iyi geliyo varmı aranızda bulantısı geçen arkadaşlar merak ediyorum acaba eski günlere dönebilecekmiyim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]
canım senin son adet tarihin ne?

ilk 2 li test 11 _ 14 hafta arası 3 lü tarama testi 16 20 hafta arası oluyo .

aramıza hoşgedin canım

canım tebrik ederim . nohutumda çok bilmiş teyzesini tebrik ediyo öpüyooo

gize klava: yemek konuşmak yok hamileler var :mymeka:

hehehhhhh dilnurum hemen uyarmış canım benim öptüm seni.günah ama dimi yaa

canımmmmmmmmmmm çok tebrik ederim oğluşunu .oyyy yerim onu .:1hug:[/QUOTE]
pardon canım üzgünüm bidaha olmz.
beryal sende liste arıyon heralde kayboldun sayfalar arasında

dikat etmek lazım ozamn canım demi kisler içinyerimseniben

bende varım bende umut litesine ekleyin...senağlama
canım eklerim şimdi
çok geçmiş olsun canım
beryal sende hoşgeldin döndünmü evine artık

ozle mm sende hoşgeldin cnm

canım ben halen annemdeyim .perşebe kısmetse dönücem evime.çok ösledim hepinizi:1hug:

beryal sende liste arıyon heralde kayboldun sayfalar arasında
buldum listeyi de 1 haftadır yokum ya geçmişi okumaya çalışıyorum şekerrrrr
beryal toprağım sen nasılsın

iyiyim canım .annemdeyim izmirde .san üzüldüm ama merak etme benimde kistlerim vardı ameliyatla alınıyo en kesin ve temiz çözüm .

beryalcim özledik seni hayatım....:1hug:
sensiz olmuyorr hersabah erkenden gelirdin hemencik:):) nezaman rutine giriyor senin işlerin hayatım çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…