ilk defa duydum bu etkileri yaptığını
ikiside yok bende o zaman kistim gitmişmidir acaba:uhm:
insallah gitmistir canim bilmiyom benim kist catlamisti eeehhhkötükedihüso o da dayanamadi benim stresime
iyi ol emi sen kuzumkuzuuuuuum nasıl ösledim seni bir bilsen ya hatırını bilem soramıyom artık nasılsın kuzum neler yapıyorsun ben artık alıştım takmıyorum kafaya şok oluyorum hemen atlatıyorumyerimsenibenbende artık üniversiteli olucam kaydirigubbakcemile3gideyim bakayım üniversite hastanesi ne diyecek
sizin çalışmalar ne alemde bakim:jeyyar::jeyyar:
çatlaması iyimidir peki ekincecim
iyi ol emi sen kuzum
canım malesef şu zamana kadar eşimin değerlerinde bi düzelme olmadı
şimdi mayısın ortasında ameliyattan sonra 8 ay bitiyo yeni test yapılacak
benim dr a kalsa beni hemen bu ay aşılamaya alacaktı
ben hazirana erteledim
hem eşimin değerlerine bi bakıyım hemde eşimin dr una soralım diye
sonrasında keçi boynuzu kürüne başladık 1 ay bitti hem o etki eder inşallah
anlıyacağın bi aksilik çıkmazsa bu değerlerle çok zor ama umut kapısı haziranda aşılamam var :Saruboceq:
bide 15 gündür bitkiler karışım çay içiyorum adetlerim düzenli olsun diye
herşey kısmet be beloşumm:asigim:
görüşürüz eşim gelir ben kaçtım öpüyorum
hayırlısı erkek nohutum mu olacak kızzzzz .öpecek hepinizi walla dudaktan :sm_cool:
ilk 2 li test 11 _ 14 hafta arası 3 lü tarama testi 16 20 hafta arası oluyo .bayanlar aranızda 11-14 hafta ilk 3 aylık trimester testi yaptıranlar varmı acabafisfisfis
aramıza hoşgedin canımKızlar aranıza yeni katıldım bende hamile kalmak istiyorum bir düşüğüm var hiç bebişim yok...... 1 yıllık evliyim
canım tebrik ederim . nohutumda çok bilmiş teyzesini tebrik ediyo öpüyoooanam bu rep neyse banada verın yaa
sınavı kaznadım ohh hakim oldum:))) mutluyum .doktora gittim simirim falan iyi cıkmıs yaram içinde 5gunluk ilaçverdı kullan gel dedı eve gene gidemıcem galıba kocam per perişan oldu(( dur ama burnu sürtsün degerımı anlasın:))) dun takım almaya gittim mayo aldım ne alaka dıceksınız bizim orda bulamıyorum bayagıda pahalı oldu ama cok yakıştı memişler buyuk ya az. öle süper topladıkı ebru sallı giymişti cekınlerınde. cok mutluyum benımde mayom var içime sınen ne olsa işe başlıcam dıye aldım elımın altında bulunsun.kızlar dr 4gun sonra gel dedı ya ben aslında bugun gidicektım ama kaıdn cok iyi bir doktor yaran gidince sansın artıcak dedı inş. hayırlı bır bebişim olur saglık aynı zamanda.neyse tedavım olsunda.bak bilmıyrdum herseyde bır hayır var dr gitmek aklımdan gecmesdı kardesım götrdu allah razı olsun.iltihapta varmı yarada doktor dedı yara acık kapı demek hemencık mıkrop kapar dedı.galıba ben yattım ya sabaha kadar hamiş kalayım dıye ordan benım ıltıhap oldu dahada öle yapmam
gizeızlar ya akıl versenize akşam yemeği ne yapayım bilmiyorum.
hehehhhhh dilnurum hemen uyarmış canım benim öptüm seni.günah ama dimi yaacanım bu konuda yorum yok beryal gelir falan kızıyo valla kaydirigubbakcemile3
hamileleri düşünmemiz lazım dimi ama canları çeker falan yerimseniben
iyi akşamlar kızlarrrr bugün doktora gitmiştik bebişin cinsiyeti için oğluşum olucak:lepi::lepi:
gizecim ekranda görünüyo kocaman
ben hatta artık o kadar uzmanlaştımki 7 cm vardır büyüklüğü diyorum 7 cm çıkıyo
az çok tahmin edebiliyom yanii
bide o bende hep var soyha...ciğerim böbreğim dalağım gibi oldu:roflol:
öper walla ama daha belli değil cinsiyeti teyzesi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vayy çapkın ördekkkkk:roflol::roflol:
beryal sende liste arıyon heralde kayboldun sayfalar arasında
canım eklerim şimdibende varım bende umut litesine ekleyin...senağlama
çok geçmiş olsun canımkızlar doktordan geldim bugün nur topu gibi üç tane kistim varmış :teselli: ultrason çeken adam demezmi boş gebelik görünüyor diye :1shok:yuh dedim yani sonra doktor geldi seni kürtaj yapmamışlar burada gebelik görünüyor demezmi :1shok::1shok:ben şok sonra vajina ulrason baktı doktor kistmiş dedi :dilcikar:çok büyük müş üçüde ama ilaç vermedi üniversite hastanesine git dedi belki ameliyat yaparlar yani felaket tellalı gibiydiler :mymeka:gittiğime pişman oldum daha yeni kürtaj oldum adam boş gebelik var diyor ya bugün hiç günümde değildim canlarım zaten eşimde yok burda memleketine gitti az önce telefon etti ne oldu diye müjde kürtajdan hemen sonra bir boş gebeliğimiz oldu dedim:roflol::roflol:ardındanda şaka şaka üçüz kistimiz olacak dedim:roflol:adam şok oldu delirdiğimi düşündü galiba ses tonundan bunu hissettimkaydirigubbakcemile3:jeyyar:ama neyse kendime geldim sonunda ne zor kadın olmak ya
beryal sende hoşgeldin döndünmü evine artık
ozle mm sende hoşgeldin cnm
ben kaçıyorum kızlar
civcikim acıkmış
kendinize iyi davranın sizi seviyom beni özleyin allaha emanet olun
30-40 dakika sonra görüşürüz by byy
buldum listeyi de 1 haftadır yokum ya geçmişi okumaya çalışıyorum şekerrrrrberyal sende liste arıyon heralde kayboldun sayfalar arasında
beryal toprağım sen nasılsın
beryal toprağım sen nasılsın
canım bende açtığımda kimlerin olduğunu görmedim ama hamişlerimiz var diye okuyunca tebrik ettim vildan cadısı biliyordur onucanım bu arada kimler hamile listeyi yenileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?