Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz inş by

vildan sonucun inşallah olumlu olur cnm bize haber verirsin demi
müjde ver bize
güle güle cnm allah tekrardan babana acil şifalar versin sende kendine iyi bak cnm allaha emanetsina.s.

valla bendede geçen ay 7 cm büyüklüğünde kist vardı
kistle hamile kalınıyo demi
yani kardeşim kalmıştı
yada acaba omu geciktirdi adetimi bilemiyom
eğer hamile değilsem bende deniycem soğanı
kistlerim gitmesede belki zayıflarım soğan suyuylasırnaşık şey

kist deynce benim kistim aklima geliyo yarim paket sekeri bitirdim biri beni durdursun sterten heralde canim seker yemek istiyor

aaaa kız yakışmamışmı tam benlik gerçi ben merdane kullanmam meşin odunu bana daha çok yakışıyor:roflol::roflol::roflol:

yakışmamış
ben seni hayalimde güzin ablaya benzetiyodum melek gibi bişeye
bu pek meleğe benzemiyo

güle güle rufeyde kolay gelsin cnm akşama gel beklerik bugün çaylar benden

kuzuuuuuum nasıl ösledim seni bir bilsen ya hatırını bilem soramıyom artık nasılsın kuzum neler yapıyorsun ben artık alıştım takmıyorum kafaya şok oluyorum hemen atlatıyorumyerimsenibenbende artık üniversiteli olucam kaydirigubbakcemile3gideyim bakayım üniversite hastanesi ne diyecek
sizin çalışmalar ne alemde bakim:jeyyar::jeyyar:

bende bikere muayene olmuştum dr biri kist var dedi başka dr a gittim oda yk öle bişiy dedi kızlar yani bi doktorla yetinmeyin. bakarsınız yanlışlık olmuştur benim gibi.

güzin abla heee hııım çok beğendim bak bunu ben zate melek gibi kadınım ya hadi bu kadar megalomanlık yeter dimi sağol vidangelcim o senin içinin güzelliği

bende bikere muayene olmuştum dr biri kist var dedi başka dr a gittim oda yk öle bişiy dedi kızlar yani bi doktorla yetinmeyin. bakarsınız yanlışlık olmuştur benim gibi.

gizecim ekranda görünüyo kocaman
ben hatta artık o kadar uzmanlaştımki 7 cm vardır büyüklüğü diyorum 7 cm çıkıyo
az çok tahmin edebiliyom yanii

bide o bende hep var soyha...ciğerim böbreğim dalağım gibi oldu:roflol:

evet benim kist var demistim yaa hatirlayan arkadaslar varsa benimkisi bi de catlamis ve suyu karnima dogru akmis.ve ben soylemesi ayip olmasin kabiz oldum. ve farkina varamadim ben bayildim kasik agrilariyla gece acillde baktilar kabizim ve gaz var ve kist karnima baski yapmis/doktor dedi kist seni kabiz yapmis simdi iyiyim. ama cok su iciyorum gunde en az bir bucuk litre bitiriyorum ama utanmaz kistim hala duruyor sanirim.hayirlisi bakalim allah bize hayirlisiyla b ukistlerden kurtulup hayirlisiyla bebek nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…