- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
İklİmtuana uygulamamnın sonucunu banada yazarmısın
adetlerin düzgünmü peki senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İklİmtuana uygulamamnın sonucunu banada yazarmısın
bencede muhasebe 22 kesin hamile
sessizdeniz de
ay valla çatlıcam
vildan
nilüfer
melike
sizdende güzel haber alırız inşallah
ay gaza gldim iyice yaf
muhasebe silik çıktıysa kesin hamiledir tebrik ederim şimdiden onuda
sessizdenizim hamileymişsin anladığım kadarıyla şimdi sara olsaydı hadi halaya derdi gözün aydın cancağızım allah sağlıkla eline almayaı nasip etsin canım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
adetlerin düzgünmü peki senin
kız sara topıge geldı zaten konustuk ama cok durmadı selam soyledı sızlere
kızlar bu arada muhasebe22 de test yapmış sılık cıkmıs yarın kan testı yaptıracak yarın buyuk gun hadı bakalım
evet düzgün:enbuyukkk:
düzgün olması iyi bişey canım ben senede 1 yada 2 kez oluyoru
cinsiyetini ögrendin yani iyi canım hayırlısı olsun senin 1 tane daha fındıgın vardı dimi o kızmıydı canım:teytey::teytey:
cnm çok sağol darısı başına inşallah kıı benim ilk fındığım daha karıştırdın beni galiba vildoşun var birtanesırnaşık şeyben hastalanmayı bekliyorum canım içim içime sıgmıyor ya bende inş olmam dua edin lütfen:roflol::roflol::roflol:
günaydın kankim üzülme yafrum bidahakine olur inşallah sen hiç vakit kaybetmeden dktra git bence :teselli:kızlar günaydın az önce test yaptım
malesef ikinci çizgiyi göremedim hamile değilim
en başa döndük galiba.....o zaman niye adet olmadım beeeennnnnnnnnnnnn:1closedeyes:
peki ne yptın
günaydın kızlar hayırlı günler