Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

:CüvCüv:
adetleri düzenli ama çok sancılı bu da bebişe engelmidir

alakası yok bence canım benim bir arkadaşım vardı dediğin gibi adetleri düzenli ama aşırı sancısı vardı hatta ilaç kullanırdı sancıyı kessin diye evlendikten iki ay sonra hamile kaldı ve şuan 3 4 aylık bebeği var canım

ya kızlar zaten yumurtlama olmadığı için adet görmüyorum yumurtlaması olmayan biri hamile kalamaz

adetleri düzenli ama çok sancılı bu da bebişe engelmidir

merhaba canım nasılsın? benimde adetlerim düzenli ama sancılı olur doktor bunun bi mahsuru olmadığını söylemişti bana bazen kadınlardaki bazı rahatsızlıklar adet sancısını artırabilirmiş en güzeli muayene olmak canım yerimseniben

merhaba canım nasılsın? benimde adetlerim düzenli ama sancılı olur doktor bunun bi mahsuru olmadığını söylemişti bana bazen kadınlardaki bazı rahatsızlıklar adet sancısını artırabilirmiş en güzeli muayene olmak canım yerimseniben

sadece ilk gün ağrılı

hoşgeldin ebrarcım

hoşgeldin nilüfercim test yaptınmı dün yapıcam diyordun yanlış hatırlamıyorsam CADIARZU

Back
X