Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

amin hakçacım inşallah duaların kabul olur cancağızım valla bu aralar ben pek iyi değilim dün eşimin ailesinden birinin çocuğu var ki ben o bebişi o kadar çok seviyorum ki anlatamam sana canım onu gördüm sevdim içim cız etti ne bilim çok dokunuyor bu aralar allah olmayanların hepsine versin içindede bana versin canım. :Saruboceq::Saruboceq:

banada aynı canım okadar işime oturuyor ki..geçen bende arkadaşın bebeğini gördüm 2.5 aylık..kızz sevdim sevdimm onu...banada çok yakışmış öyle dediler gaza getirdiler beni içime oturdu...çok içten dualar ettim hergece..allah kabuletsin..üzülüyoruz bizimde olsun diyeeee....

canım maaşallah hayırlısı olsun Allah sağlıkla tamamını erdirsin inşallah. canım 15 gün sonra gidince bebeğin kalp atışlarını görürsün belkide duyarsın. kalp atışlarınıgörmek için çağırmıştır.

yaa ayyy cok guzel heyecanlandım sımdı

ama doktor diyoki ona ne mutluki doğal olda amile kalabiliyor diyo daha biz ouda başaramadık tedavisi varmış onundda allah herkesi gönlüe göre versin

banada aynı canım okadar işime oturuyor ki..geçen bende arkadaşın bebeğini gördüm 2.5 aylık..kızz sevdim sevdimm onu...banada çok yakışmış öyle dediler gaza getirdiler beni içime oturdu...çok içten dualar ettim hergece..allah kabuletsin..üzülüyoruz bizimde olsun diyeeee....

deme gitsin canım önceden düşünsem güler geçerdim halime ben pek çocuklarla anlaşamam elimde genelde ağlatırdım ama ne ileym içim öyle kıpır kıpır ki her çocuğu sever oldum demekki allah zamanını biliyormuş ki insanın zamanı gelince o sevgiyi veriyormuş ben bunu anlar oldum valla anam dur duygulandım

cnm bızde ıyız c.tesı dr gıttık bebısm 5 haftalıkmıs 15 gun sonra yıne gel dedı o zaman ne yapacak acaba

nazar değmesin size canımmm:nazar::nazar:
pıt pıt kalp atışlarını duyarsınn canımcımm :lepi::lepi::lepi::lepi:
ayyy bende duygulandım kızzz...hayırlısıyla gör işaallah

inşallah ebrarcım:Saruboceq:

kızlar ben şimdilik çıkıyorum bir ara girmeye çalışırım.güzel haberler almak dileğiyle, görüşmek üzere..

ama doktor diyoki ona ne mutluki doğal olda amile kalabiliyor diyo daha biz ouda başaramadık tedavisi varmış onundda allah herkesi gönlüe göre versin

onunda durumu çok zor allah yardımcısı olsun ne demek o karnında büyüt ve bir anda eli boşta kalsın allah kimseye yaşatmasın inşallah en yakın zamanda bebiş sahibi olur oda :CüvCüv:

deme gitsin canım önceden düşünsem güler geçerdim halime ben pek çocuklarla anlaşamam elimde genelde ağlatırdım ama ne ileym içim öyle kıpır kıpır ki her çocuğu sever oldum demekki allah zamanını biliyormuş ki insanın zamanı gelince o sevgiyi veriyormuş ben bunu anlar oldum valla anam dur duygulandım

evet kızz.bende bukadar küçük bebeği yeni kucağıma aldım kız tutamıyorumdaaa...ayyy nesıl güzeldi ama ..bende kucağıma yatırdım dizlerime ..zaten sığdı minik kedicikk)))))))
evt o duyguyu allah zamanı gelince veriyor galiba...şu yaşıma kadar hatta daha 7 ay öncesi bile gülüyordum bennn çocuğum nasıl olur yaaa istemiyorum diyyee....ahhh ahhh şimdi gelsede koklasamm..)))))senağlamasenağlamasenağlama

inşallah ebrarcım:Saruboceq:

kızlar ben şimdilik çıkıyorum bir ara girmeye çalışırım.güzel haberler almak dileğiyle, görüşmek üzere..

hadi sana kolay gelsin canım bu arada kendinide fazla yorma tamammı nasıl olsa iki canlısın sen anacım

evet kızz.bende bukadar küçük bebeği yeni kucağıma aldım kız tutamıyorumdaaa...ayyy nesıl güzeldi ama ..bende kucağıma yatırdım dizlerime ..zaten sığdı minik kedicikk)))))))
evt o duyguyu allah zamanı gelince veriyor galiba...şu yaşıma kadar hatta daha 7 ay öncesi bile gülüyordum bennn çocuğum nasıl olur yaaa istemiyorum diyyee....ahhh ahhh şimdi gelsede koklasamm..)))))senağlamasenağlamasenağlama

ana kız kıyamam ben sana gel seni bir öpem üzülme anacım allah tez vakitte elimize vericektir bebişlerimizi

Back
X