Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hakçacım dur ben söylüyeyim nilüferin 2 gün var vildan test yapmış negatif çıkmış bu arada sessizdeniz de hamile anacım
kız nılufer cnm yaaa ıns hamılesındır cok sevındımm ben adet gunumde yapmıstım sılık cıkmıstı ama sole elıme alıp uzaktan bakınca bıle cok hafııf bellı oluyodu erken oldugu ıcın cıkmamaıstır sonra ben artesı aksam yaptım cızgı daha belırdı sen bu test bıde yarın sabahtan yap kocışınde gonlunu alırsın sılık cıktıgı zaman bende soyledım ama emın degılım bak cok sevınme dedım ertesı gun testı tekrarladıktan conra gıtttım kan testı yaptırdım pozıtıf cıktı eve donuştede kocışe cıcek aldım uzerınede dunyanın en tatlı en yakışıklı ve en sanslı babasına dıye not yazdım cok sasırmıştı o zaman daha bı sevındı sende sonuctan kesın emın olduktan sonra bıseyler yapabılırsın
sonra ebrardan gelcek güzel haber
anam dur kız sen testmi yaptın ula ben gene fransız kaldım nilüfer silikmi çıktı anam valla senden önce ben heycanlandım ha
banada öyle geliyo ama kemin olamıyorum kiii.ah şu aceleciliğim yokmuuuu....
hayırlısı ise olsun tatlışım....bilmiyorum hiç emin değilim yani sevinemiyorum oyüzde..2 gun geçsin kesin kezzz emin olacağım hayırlıs ileeeeeeee
hakca cnm nasılsın ozlıcez senı
canım merhaba hayırlısı olsun herkes için ne diyelim.Allahım vakti ve zamanını biliyor. Allahım dualarımızı kabul etsin,emeklerimiz boşa gitmesin.
canım biz iyiyiz ya siz nasılsınız? canım benimde girmediğim zaman aklım burada kalıyor. daha geçmişi okuyamadım kızlara sordum bir gelişme var mı diyekaydirigubbakcemile3 arada bir girmeye çalışırım.
kızlar beni de heyecan sardı adetime 10 gün var
amin hakçacım inşallah duaların kabul olur cancağızım valla bu aralar ben pek iyi değilim dün eşimin ailesinden birinin çocuğu var ki ben o bebişi o kadar çok seviyorum ki anlatamam sana canım onu gördüm sevdim içim cız etti ne bilim çok dokunuyor bu aralar allah olmayanların hepsine versin içindede bana versin canım. :Saruboceq::Saruboceq:
dur onuda not alayım ben gelecek ay dersime iyi çalışayım dimi kızlar
allahım hayırlısını versin canım
amin canım amin inşallah. inşallah en yakın zamanda kendi bebişini seveceksin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cnm bızde ıyız c.tesı dr gıttık bebısm 5 haftalıkmıs 15 gun sonra yıne gel dedı o zaman ne yapacak acaba