Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

neyse kızlar halama gidiyorum ya cadısı var çok tatlı büyüdü artık 6 yaşında ama çok tatlı napim özledim ordanda girerim cadıdan fırsat bulursam görüşürüzzzzzzzzzzzz

Kızlar naber?ben geldim.cumaya kadar bekleyip test yapayım diyorum.Ama bugün midem çok bulanıyo.Bir kaç gün daha bekliycem.Öpüyorum hepinizi ara sıra uğrarım topiğe.:1hug:

Arkadaşlar kaldığınız yerden paylaşıma devam edebilirsiniz..

Topicinizde yaşanan sorun ile yakından ilgilenip,yönetime haber vermeniz sonucunda sağlıklı ve hızlı işlem yapılmasını sağlamış oldunuz..İsteriz ki bu tutumunuz hep daimi olsun..yerimseniben

Güzel günler diliyor,hepinizi hamiş görmek istiyoruz..a.sGüzel paylaşımlar sizlere..

Kadınlar Kulübü

kızlar toppiğe geri dödük yeeehhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuhihoyyytlaelaelaelaelae:teytey::dance:

yaşasııııııııııııııınnnnnnnnn topiğimiz açılmış hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Günaydın kızlar herkese a.s.

günaydın kızlarrrrr nasılsınız topiş açılmış gözünüz aydın inşallah bidaha sapık dadanmazkaydirigubbakcemile

kııı escales rep için teşkür cnm ilk defa rep alma şerefine nail oldum elindensırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X