Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın kızlar....a.s.
sapığımız gitmiş kızlar yaşatmamışınız ))))) elinize sağlık..kapsam dışı olmuş bidaha gelemez işallahhh

günaydın nilüfercim hadi de bakem belli oldumu bebiş varmı anacım :CüvCüv:

kız bu sabah yine yaptım test yapıcem diye 6buçukta kendiliğinden uyandım kızzzz))))))
yine çıktıııı anacım ben hamilemiyim yaaa...yine silikmi silik ama benim günüm 24 ü falan ya ondanmı acaba yaaa...fotosunu çektim öğlene doğru kitleri koyacağım bakarsınız kızzz ne bilim çok çok silikkkkkkafamçokkarıştı

günaydın kızlar
nilüfer canım hamilemisin hadi inşallah daha gününde geçmemiş niye test yaptın belirtimi oldu

bide ben 1-2 gündür girmiyordum işlerden ne sapığı ya ne kim dadanmış

günaydın hayatım...sanırım hamileyim yani silikmi silik çıkıyo 2 gündür heyecan yapıyorum bende...
valla bi belirtisini göremiyorum..adet belirtisi gibi hassasiyetlerim var birtek...
sabırsızlıktan yaptım canım testide huyumm kurusun.....
bide sessiz denizciğime uydum oda günü gelmeden yaptı çıktı:lepi:hamile kızımız:lepi: bende yaptımm işteeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bide toppiğimize erkek sinek girmiş bizim kızlarda cama yapıştırmış:roflol::roflol:
öldüüüüü tabii artık gelemezz:sm_cool:

kız bu sabah yine yaptım test yapıcem diye 6buçukta kendiliğinden uyandım kızzzz))))))
yine çıktıııı anacım ben hamilemiyim yaaa...yine silikmi silik ama benim günüm 24 ü falan ya ondanmı acaba yaaa...fotosunu çektim öğlene doğru kitleri koyacağım bakarsınız kızzz ne bilim çok çok silikkkkkkafamçokkarıştı

inşallah canım hamilesindir.bikaç gün sonra yine yap bakalım ne olacak.yada kan testi yaptırsan ya o daha kesin diyolar. kaydirigubbakcemile3

evt hayatım artık hafta sonuna kan testi yaptırırım diye düşünüyorum bakalım

ben yıne nobette beklıyım malum cok hareketl bı topıgımız var heran yenı bı sapık gelebılır

günaydın canım naber...buradaydı kızlar ama...gelirler şimdi:)
naber nasıl geçiyor hamişlik

cok guzel cnm senınkı nasıl gecıyo cnm bence sen hamılesın benımkıde cok sılıktı eger gebelık yoksa o sılıklık hıc olmuyomus bembeyaz oluyomus normalde demekkı bıseyler var bence kan testı yaptır kafan rahatlasın varmıydı yokmuydu dıye dusunmektense

tamam hayatım bak şimdi kitleri ekleyeceğim bakarsınız canım..hafta sonu kantesti yaptıracağım

Back
X