Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benim uyuya kalma şeklim yüz üstü canım ama neyin nesidir bilmiyorum o gün o şekilde uyuya kalmışım ya o gün çok yorulmuştum ben evde olduğumda misafirim eksik olmaz eşim benle dalga geçiyor o konuda hiç sıkılmıyormusun sen gelenlere hizmet etmeyi onlarla oturmayı diye ya ne bilim çok yoruluyorum ama evime gelen gidenin olmasını çok seviyorum o gün halimi görseniz dünyadan bezmiş durumdaydım hem ev temizliği bir gün önce yemekli misafir ertesi günü ayrı ve o gün bebiş çalışması tutarmı artık oda bilinmez ama

kız ne diye pes ediceksin vazgeçme bak burda hiç kimse vazgeçmemişken sen mi vazgeçeceksin bak kızarım yoksa sana ha klava:klava:

canım bu ay böle olunca pes etmiştim hatta korunmak istiyodum dokuz gun geçipte sonu husran olunca çok kötü yıprattı beni hatta koçişide üzdüm dr gitcektim genel muayene için ondanda vazgectim ama çalışmalara devam canım durmak yok yola devam kendiliğinden olsun diyorum yani ben caba göstermeyim öle yada böle bi tane olacak bebeğim

akşam cammı silinir canım hafta sonuna bırak aman düşüp ne etme emi dikkat et kendine canımm burda yağmur yagacak gibi hava var ben bu camları boşamı sildim yaaa :çok üzgünüm:

yok gülüm ben zaten 6 da çıkıyorum ama bu aralar pek 6 da çıkamıyorum olsun artık eve gidince güneş oluyor bende artık fırsat bulduğum camı silerim benim camlarda küçük anacım o kadar büyük değil şükür o konuda merak etme sen anacım

aferin sana ne pes etmesi kız bizim bebişimiz olacak buna emin ol :CüvCüv::CüvCüv:

herkes öğle yemeğine mi gitti ben daha kahvaltı bile etmedimm buraya geldim öğleden sonra çıkıcam kısslarr anneme gidicemm

beryalcim benide umut listesine ekle canım henüz hamile değilim ama umarım bigün olurum :Saruboceq:

ben buradayım ama kermese pıke oruyorum onu bıtırp teslım etmem lazım onunla ugrasıyorum ama sızı takıpteyım

evet canım sakınnn pesss etmeeeeklava:klava:klava:
inan ki ellbet bizde evlat sahibi olacağızz...buna önce kendin inan illaki bigün olacak ama biz çabuk olsun istiyoruz o başkasırnaşık şey
çalışmalara devammm herşeyi denicez napalım....

hava kapalı basladı yagmur dizlerimde sızlamaya başladı

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yafrıımmm benimde dizlerim çook ağrıyooooooosırnaşık şeysırnaşık şeyromatizmalarım azdıııı ..yaşlandıkmı nesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…