yastıkla ben yarım saat falan yatabiliyordum sonra çıkarıyodum belimden.daha doğrusu popomun altına doğru koyuyordum kaldırsın havaya kalcamı diye..tam bel çukuruna koyunca olmuyo sanki....neyse sonra uyuyamıyordum yastıkla..çıkarıyordum....sonra sırtüstü hiç kıpırdamıyordum robot gibi))))
çok komiğiz kızzz ama oluyo işte demeki....,
kız ne diye pes ediceksin vazgeçme bak burda hiç kimse vazgeçmemişken sen mi vazgeçeceksin bak kızarım yoksa sana haklava: klava:
akşam cammı silinir canım hafta sonuna bırak aman düşüp ne etme emi dikkat et kendine canımm burda yağmur yagacak gibi hava var ben bu camları boşamı sildim yaaa :çok üzgünüm:
ben ne zaman cam sılsem yagmur yagar yazın bıle
canım bu ay böle olunca pes etmiştim hatta korunmak istiyodum dokuz gun geçipte sonu husran olunca çok kötü yıprattı beni hatta koçişide üzdüm dr gitcektim genel muayene için ondanda vazgectim ama çalışmalara devam canım durmak yok yola devam kendiliğinden olsun diyorum yani ben caba göstermeyim öle yada böle bi tane olacak bebeğim
sırnaşık şeydelikafaduldenben ne zaman cam sılsem yagmur yagar yazın bıle
hiç sorma canım en sinir oldugum şey iki gun olmadı daha sileli bugun batcak gene yaa off
canım lütfen benide ekle listene çünkü beeeeeende hamile degilimsenağlama
sırnaşık şeydelikafadulden
batmaz kız dur daha yağmamış hem :içelim:
kızlar ben bir yemeğe gidsip geleyim
canım bu ay böle olunca pes etmiştim hatta korunmak istiyodum dokuz gun geçipte sonu husran olunca çok kötü yıprattı beni hatta koçişide üzdüm dr gitcektim genel muayene için ondanda vazgectim ama çalışmalara devam canım durmak yok yola devam kendiliğinden olsun diyorum yani ben caba göstermeyim öle yada böle bi tane olacak bebeğim
hava kapalı basladı yagmur dizlerimde sızlamaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?