Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoşgeldin citos valla nilüfer hamile gibi görünüyor
buarada beryal+, dezy+, ESCALES+, gize+, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, melike25 beni duymadınızmı insan bir selamımı alır :mymeka:

buarada beryal+, dezy+, ESCALES+, gize+, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, melike25 beni duymadınızmı insan bir selamımı alır :mymeka:
hoşgeldin gülüm ben okumamışım valla görsem alırdım şekercim
hoşgeldin gülümm

hoşbulduk anacım nasıl gidiyor bakem hayat :CüvCüv:

selam tatlım bikaç sayfa geri gittim geçmişten ondan canım benim.Şeniz

h.g. canım çitos sende h.g. canım

hoşbulduk kızlarr yeni hamilelere hayırlı olsun rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

vildoşta akşama gelicekmiş sonuçlar ne çıktı acaba çok merak ettim :uhm:

merhaba kızlar geçmişi oku oku bitmiyor yetişemiyorum bende bıraktım geçmişi geleceğe bakıyorum:))))
nasılsınız bugün hamişlerimiz nasıl hamiş adayları sizler nasılsınız herkes hamiş kalma teleşında bense kös kös oturuyorum daha yaza kadarda yassah bize bebek ama olsun bende sizlerle avunuyorum anne olamasamda maşallah bu aralar teyzelikten yana şansım bol maşallah maşallah tu tu tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…