slm tızlar men dedim mama yedim dedim hemen bidisayayın basına size yazmaya basladım
sonunda biri gördü sağol canım hoşbulduk :1hug:h.g. canım çitos sende h.g. canım
sonunda biri gördü sağol canım hoşbulduk :1hug:
rep puan demek canım puanlarımızın olduğu kısımda herkesin bir terazisi var görmüşsündür istediğin kişiye ordan puan verebilirsin yerimsenibenkıızlar merhaba ya şu rep olayını banada açarmısınız ne demek anlamadım
hoşgeldin citos valla nilüfer hamile gibi görünüyor
buarada beryal+, dezy+, ESCALES+, gize+, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, melike25 beni duymadınızmı insan bir selamımı alır :mymeka:
:CüvCüv:
inşallah gelecek aylarda bizler oluruz şekerlerim benim
hoşgeldin gülüm ben okumamışım valla görsem alırdım şekercimhoşgeldin citos valla nilüfer hamile gibi görünüyor
buarada beryal+, dezy+, ESCALES+, gize+, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, melike25 beni duymadınızmı insan bir selamımı alır :mymeka:
hoşgeldin gülümm
aminn inş canım inş
kızlar bişi sorcam kimyasal gebelik geçiren varmı aranızda hiç bi sorum olcak o konuda
h.g. canım çitos sende h.g. canım
önemli değil canım bende anladım zatenyerimsenibencanım özür geçmişe takıldım sonra aklım basıma geldi gelece döndüm
rep puan demek canım puanlarımızın olduğu kısımda herkesin bir terazisi var görmüşsündür istediğin kişiye ordan puan verebilirsin yerimseniben
hoşgeldin gülüm ben okumamışım valla görsem alırdım şekercim
hoşbulduk anacım nasıl gidiyor bakem hayat :CüvCüv:
kız kayra doğru adresi buldun sonundasırnaşık şey
kafama takılan bişi var onu arstırıyom ama sonuç alamadımm :uhm:CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?