Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm kızlar, bende kendi başıma hamiş kalmayı beceremedim....soğanıda içtim inciride....olmuyoooo....işte...aşılama için dün iğnelere başladım ...

sizdede öyle oluyormu ilişkiden sonra içimde durmuyor akıyor biraz ayıp ama bendemi bir sorun var anlayamadım gitti

sizdede öyle oluyormu ilişkiden sonra içimde durmuyor akıyor biraz ayıp ama bendemi bir sorun var anlayamadım gitti

hee kız normal tebi birazının dışarıya akması
kıs zaten yol alan alıyodur ama dışarı çıkmaması için belin altına yastık konuyomuş
dün okudum bu sitede:jeyyar:

hee kız normal tebi birazının dışarıya akması
kıs zaten yol alan alıyodur ama dışarı çıkmaması için belin altına yastık konuyomuş
dün okudum bu sitede:jeyyar:

onu yazamn bendim cancağızım ama anlamadığım şey fırsat vermiyorki yastık koymaya hemen akıyor -tatlicadiarzu-

allah yardımcınız olsun arkadaşlar bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 4.5 aylık hamileyim şu an umarım sizinde dilekleriniz gerçekleşir

valla bendede akıyo gidiyo ama ben olduğum yerde hemen bacaklarımı dikiyorum az akıyo böle

ende bugun baslıyım dıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…