hoşbuldum cnmŞenizvildancım hg
onu yazamn bendim cancağızım ama anlamadığım şey fırsat vermiyorki yastık koymaya hemen akıyor -tatlicadiarzu-
allahtan dileğim canım bebişini sağlıklı bir şekilde eline alırsın canım bu arada hoşgeldin cnım aramızaallah yardımcınız olsun arkadaşlar bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 4.5 aylık hamileyim şu an umarım sizinde dilekleriniz gerçekleşir
valla bendede akıyo gidiyo ama ben olduğum yerde hemen bacaklarımı dikiyorum az akıyo böle
kızlar ben hiç yastık felan koymadım ama ayaklarımı kaldırmaya çalışmıştımhee kız normal tebi birazının dışarıya akması
kıs zaten yol alan alıyodur ama dışarı çıkmaması için belin altına yastık konuyomuş
dün okudum bu sitede:jeyyar:
canım bekle en az 3 gün daha ondan sonra sabah ilk idrarınla test yap bence.hayırlısı olsun inşallahKızlar bugun test yaptırıyımmı bana akıl verın.24unde olucaktım 17sınde oldum bırgun geldı gıbı ama ped bıle dolmadı ogunden berı sadcee lekelenme oluyo kahve rengı hafıf pembe napıyım kızlar yardımcı olun
canım benim çitosum nasılsın o listeyi tekrar yapıp yazarım bir ara.yeni hamilelerimize de bilgi olsun.slm cnm biz iyiyiz tatlım sen nasılsın senin bebişin nasıl acaba doktora gittinmi hayatımyerimseniben
tatlım o listeyi beryal yapmıştı gelince ona sorarsan yardımcı olur sanafisfisfis
evet canım bizde de öle oluyo merak etme anormal bir şey yok sen rahat ol.sizdede öyle oluyormu ilişkiden sonra içimde durmuyor akıyor biraz ayıp ama bendemi bir sorun var anlayamadım gitti
canım toprağım nasılsın .yerim seni.toprağımda gelmiş he anam herkes gelmeye başladı valla hoşgeldiniz kızlar
allah yardımcınız olsun arkadaşlar bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 4.5 aylık hamileyim şu an umarım sizinde dilekleriniz gerçekleşir
beryal hoşgeldin canım
kızlar ben hiç yastık felan koymadım ama ayaklarımı kaldırmaya çalışmıştım) doktorum böle şeylerin saçma olduğunu söledi boş yere yapmayın .spermler 1.dk içindeulaşıcağı yere ulaaşır dio..
aa beryalda gelmiş hoş geldin nohutun annesi nohut nası
hoşbulduk canikom yazdıklarını okudum hayırlı olsun güzel haber verirsin inşallah.ama enişteye söyle ikinci çizgiyi bende gördüm .nohutumla bana da mı yalancı diyo küseris bak :jeyyar::jeyyar:
öle diyoruz canım ...hep umutluyum...inş öle de gider...ya bide ben sana özelinden bişey sorsam....yarenb cim denemeye devam pes etmek yok herşey kısmet
güle güle iyi yolculuklar beryalcim
nohutada iyi yolculuklar öpiiiim oni kocaman
öle diyoruz canım ...hep umutluyum...inş öle de gider...ya bide ben sana özelinden bişey sorsam....
teşekkür ederim canikomm.öptük kocaman.nohutumda öpüyo tüm teyzoşlarını.:1hug:
selam kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?