Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoşçakalın kızlar ya benim kaynananın kardeşleri gelcekmiş sülalecek bende kek falan bişeyler yaptım artık yavaştan iniyim kaynanaya öp sizleri

hoşçakalın kızlar ya benim kaynananın kardeşleri gelcekmiş sülalecek bende kek falan bişeyler yaptım artık yavaştan iniyim kaynanaya öp sizleri

güle güle iklimcim
kıs sen kaynananla komşumusun.....allah kolaylık versin işin zor canım

selam hoşgeldin pink aplamŞenizŞeniz
hoşbuldum canım bi selam verim dedim birazdan çıkıcam anneme gidicem nasılsınız bakiim dedim çok öpüyorum..kaydirigubbakcemile5

kolay gelsin sana canım hizmet seni bekler git tabii..:1hug:

bende aranıza yeni katıldım merhabaaaakaydirigubbakcemile5

hoşgeldin cnm..a.s.

malesef canım sorma bıktım artık o altta ben üstte eltim karsımda yaaa
kabile gibisiniz yani
neyse kaderde kısmette bu varmış hakkında hayırlısı buymuş cnm sıkma canını :1hug:
hoşbuldum canım bi selam verim dedim birazdan çıkıcam anneme gidicem nasılsınız bakiim dedim çok öpüyorum..kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin sana canım hizmet seni bekler git tabii..:1hug:
hoşgeldin cnm..a.s.
güle güle git ablacım annene selamlar ellerinden öpüyomŞeniz (annenin hee senin değil seni bu smiley gibi öperim benŞenizŞeniz)
çok tşk ederim vildan ..))
rica ederim cnm yardımcı olabildiysem :1hug:
canımsınnn sana rep vermek için yeni arkadaşlara rep dağıtıyordumm..

saolasın fıstıkım benim yeni hedefim 5000sırnaşık şey

kıslar bende çıkıyorum dağğğğğ gibi ütü beni bekliyo bana kolay gelsin hadi kendinize iyi davranın ben kaçar

kızlar herkese merhaba ben çıkmak zorundayım sizlere merhaba demek istedim. umarım herkes iyidir. geçmişi okuyamadım yeni hamiş haberleri var mı? kendinize iyi bakın.aklım sizde kalıcak ama annemler burada şimdi dışarı çıkıyoruz bir ara girmeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…