hoşçakalın kızlar ya benim kaynananın kardeşleri gelcekmiş sülalecek bende kek falan bişeyler yaptım artık yavaştan iniyim kaynanaya öp sizleri
güle güle iklimcim
kıs sen kaynananla komşumusun.....allah kolaylık versin işin zor canım
hoşbuldum canım bi selam verim dedim birazdan çıkıcam anneme gidicem nasılsınız bakiim dedim çok öpüyorum..kaydirigubbakcemile5selam hoşgeldin pink aplamŞenizŞeniz
kolay gelsin sana canım hizmet seni bekler git tabii..:1hug:hoşçakalın kızlar ya benim kaynananın kardeşleri gelcekmiş sülalecek bende kek falan bişeyler yaptım artık yavaştan iniyim kaynanaya öp sizleri
bende aranıza yeni katıldım merhabaaaakaydirigubbakcemile5
minişim niye konuşmuyon melekim
kabile gibisiniz yanimalesef canım sorma bıktım artık o altta ben üstte eltim karsımda yaaa
güle güle git ablacım annene selamlar ellerinden öpüyomŞeniz (annenin hee senin değil seni bu smiley gibi öperim benŞenizŞeniz)hoşbuldum canım bi selam verim dedim birazdan çıkıcam anneme gidicem nasılsınız bakiim dedim çok öpüyorum..kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin sana canım hizmet seni bekler git tabii..:1hug:
hoşgeldin cnm..a.s.
rica ederim cnm yardımcı olabildiysem :1hug:çok tşk ederim vildan ..))
canımsınnn sana rep vermek için yeni arkadaşlara rep dağıtıyordumm..
aysen74 mrb.karşılaşmamıştık daha önce.
bende aranıza yeni katıldım merhabaaaakaydirigubbakcemile5[/Qhoşgeldin aramıza canım
kıslar bende çıkıyorum dağğğğğ gibi ütü beni bekliyo bana kolay gelsin hadi kendinize iyi davranın ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?