sabah okulun 23 nisan gösterisi vardı meleklerim çok güzellerddi
Selam herkese ...uzun zamandır giremiyom...varmı yeni hamişler bakalım.hadi hayırlısı...
canım bekle en az 3 gün daha ondan sonra sabah ilk idrarınla test yap bence.hayırlısı olsun inşallah
canım benim çitosum nasılsın o listeyi tekrar yapıp yazarım bir ara.yeni hamilelerimize de bilgi olsun.
evet canım bizde de öle oluyo merak etme anormal bir şey yok sen rahat ol.
canım toprağım nasılsın .yerim seni.
hoşgeldin canım .bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim.
kızlar ben çıkıyommmm
merhaba aysen nasılsın ben buraya yenı katıldım ve yanlızlıgımız ve içimdekı endıseyı burda bır nepze atmk için buraya geldımbugün 23 nisan neşe doluyo insannnnnnnkaydirigubbakcemile5
merhaba aysen nasılsın ben buraya yenı katıldım ve yanlızlıgımız ve içimdekı endıseyı burda bır nepze atmk için buraya geldım
ya burda yeni gelene hoş geldının hal hatır sorulmaz mı ya ?? ümitle bekliyorum belkı bırı laf atar dıye ama sanırım yok dıycek olan =)
merhaba aysen nasılsın ben buraya yenı katıldım ve yanlızlıgımız ve içimdekı endıseyı burda bır nepze atmk için buraya geldım
hoşgeldin canım evet var sessizdeniz,hlymms ve sevgi canım bebiş bekliyen bu arada melike vildan ve nilüferde beklemede cancağızım bu arada ben seni yeni gördüm ama sen ne zamandan berii bebiş istiyorsun cancağızım
ohh ohhh ne güzel allah artırsın hamişleri.isteyen herkese nasip olsun.canım ben 3.5 yıllık evliyim.3 düşüğüm oldu.allah kimseye vermesin.bu 4. hamileliğim.19 haftalık hamileyim.allah ıma bin şükür bu sefer herşey yolunda.inşallah allah tamamına erdirirse bir oğlum olacak.allah ım herkesin gönlüne göre bütün güzellikleri nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?