Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Selam herkese ...uzun zamandır giremiyom...varmı yeni hamişler bakalım.hadi hayırlısı...

hoşgeldin canım evet var sessizdeniz,hlymms ve sevgi canım bebiş bekliyen bu arada melike vildan ve nilüferde beklemede cancağızım bu arada ben seni yeni gördüm ama sen ne zamandan berii bebiş istiyorsun cancağızım

oy gülüm geç geldim galiba ben gene görüşemedik artık gelince seninle ve nohutunla bolbol görüşürüz şekercim. bu arada kız çok özlettin varya kendini anacım gel artık ama ya :çok üzgünüm:

hiç deme gitsin yemeğe gittiğimde mavişekeri izledim yunus gösteri yapıyordu ya ne bileyim ben bayramlarda çok duygulanıyorum

ya burda yeni gelene hoş geldının hal hatır sorulmaz mı ya ?? ümitle bekliyorum belkı bırı laf atar dıye ama sanırım yok dıycek olan =)

merhaba aysen nasılsın ben buraya yenı katıldım ve yanlızlıgımız ve içimdekı endıseyı burda bır nepze atmk için buraya geldım

hoşgeldin anacım aramıza bu arada tamda doğru yere gelmişsin şekercim senin sorunun ne demiyeyim bebiştir ne kadarlık evlisin ve ne zamandan beri bebiş istiyorsun canım benim :CüvCüv:

merhaba aysen nasılsın ben buraya yenı katıldım ve yanlızlıgımız ve içimdekı endıseyı burda bır nepze atmk için buraya geldım

umutsuz olmak yok topla kendini bir an önce bak kaç kişi var bizim gibi meleklerimiz birgün gelicek sonra bu günleri ülüp geçerek hatırlıycaz

ohh ohhh ne güzel allah artırsın hamişleri.isteyen herkese nasip olsun.canım ben 3.5 yıllık evliyim.3 düşüğüm oldu.allah kimseye vermesin.bu 4. hamileliğim.19 haftalık hamileyim.allah ıma bin şükür bu sefer herşey yolunda.inşallah allah tamamına erdirirse bir oğlum olacak.allah ım herkesin gönlüne göre bütün güzellikleri nasip etsin.[/QUOTE]

amin canım inşallah bütün dileklerin olur ve sağlıklı bir şeilde bebişini eline alırsın canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…