esila hem ne kadar zamandır istiyosun
slm kıslar ben geldım gene
hoşgeldin canım evet var sessizdeniz,hlymms ve sevgi canım bebiş bekliyen bu arada melike vildan ve nilüferde beklemede cancağızım bu arada ben seni yeni gördüm ama sen ne zamandan berii bebiş istiyorsun cancağızım
ohh ohhh ne güzel allah artırsın hamişleri.isteyen herkese nasip olsun.canım ben 3.5 yıllık evliyim.3 düşüğüm oldu.allah kimseye vermesin.bu 4. hamileliğim.19 haftalık hamileyim.allah ıma bin şükür bu sefer herşey yolunda.inşallah allah tamamına erdirirse bir oğlum olacak.allah ım herkesin gönlüne göre bütün güzellikleri nasip etsin.
nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar
şimdi kızlar beryal bana bir şey demişti ogünlere dikkat et diye adet bitiminden itibarn 10 ve 22 arasına dikkat et demişti şimdi ben 5 nisanda regli oldum anam işte onda karıştırdım acaba adet ide sayacakmıydım bak işte onu unuttum valla :ecrin_bebek:
cnm evet bugun cok durgun.5 nısanda adetının ılk gunuyse 10 gunu 15 nıan oluyo yanı baslangıç 27 nısanda yumurtlama bıtış bu 10 12 gunluk sure zarfında BOŞ GECIRMEMEYE CALIŞIN
escales ne zamandır istiyosun bebiş
he tamam bak tam gününü hatırlıyamammıştım bide beryalin yazdıklarıana baktım bende o ara canım tamam ben dersime iyi çalışayım anacım :cüvcüv::cüvcüv:
koçiş bugün bi rahat bırakmadı sürekli çağırıyo
selam kızlarr nasılsınız
selam kızlarr nasılsınız
selamun alykum arkadşlar sıtenın sanıırm hepsı buraya toplanmış olanda cvp yazmıyor sıkıldım butun sayfaları dolştım=)) ve her yere yazdım ben geldımm dıye=)) ama nerde mısafır perverlık çay kahve poğaça börek ikram edecek=)) neyse arkaşlar ben esila 23 yasındayım 3 yıllk evlıyım 2 düşük yaptım kendılıgınden hamıle kaldım daha sonra olmadı bu ay 15 nısanda aşılama yaptırdım 30 nısanda sonuç bellı olucak rabbım hakkımdan hayırlısı neyse onu nasıp etsın iş te ben arkşlar sızlerle tnşmk ve sohbet etmk ıstıyorum
kendinize iyi bakın hamiş haberi alırsanız banada msj atın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?