Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşlh cnm öle olur ve 30 nısanda mutlu haber getırırım sıze; sızlerın durumu nedır?? bu arada hoş buldum:dance:

inşlh cnm öle olur ve 30 nısanda mutlu haber getırırım sıze; sızlerın durumu nedır?? bu arada hoş buldum:dance:

canım ben haziranda iki senelik evli olcam yaklaşık 2 ay diyeyim sana bebiş istiyenlerdenim umarım bebişim beni fazla bekletmez ve gelir sizin yaşadığınız sıkıntıları inşallah ben yaşamam :CüvCüv:

ben buraya girdim gireli çok sıcak kanlı insanlarla tanıştım belki halimize şaşarsın sevinenle sevindik üzülenle üzüldük şok olanla birlikte şok olduk umarım sende burayı seversin canım ama seveceğinede eminim burdaki çoğu insanda problem var bebiş istiyorlar olmuyor senin dediğin gibi düşüğü oluyor ama buraya girdiklerinde sanki hayata farklı şekilde sarılıyorlar

inşh rabbım kımseye aratmasın herkesın bebişlerıni kucagına saglıklı bır şekılde versın inşlh rabbım bızım yasadıklarımzı kımseye yasatmasın kolay degıl doktora gıddın mı?? ama inşlh doktor muhabbetlerıne hiç bulaşmadan hamiş kalrsın cnm:CüvCüv:

hosgeldin esila bende yeniyim gerçi :) hosgeldim :)
benim kızımın ilk ismide elisha benziyormuş isimleriniz:)
bende sen gibi ilk cocugumu düşük yaptım. işim dolasıyla. cocugumu kaybedince işimden soğudum.kendi mesleğimle ilgilendim.(şu anda da aynı işi yapmaktayım).
7 ay sonra tekrar hamile kaldım ve kızımı dünyaya getirdim.
23 yasındasın ve cok gençsin.
mutlaka kendine dikkat et hamileysen .umarım herşey gönlünce olur
Dediğn gibi hayırlısı olsun...:1hug:

tşkrlr desertrose guzel dıleklerın ,için ewet bende genç oldugumuzu düşünüyorum ama peşinie bıraktıgım söylenemez=)) inşlh bırdaha kızın olursa adını esila koyarsın=)) baya uyumlu isimlermiş benım ismin yasemin kzım olsun istıyorum tabı hayırlısı kzım olursa inşlh bırgun adını esila koycagım için esila ile gırış yaptım yanı daha tomurcuk halıne gelmesede ben hayalımde yasatıyorum kzımı=)) inşlh bırgun olucak ve enkısa zmnda buna inanıyorum rabbım bu heycanı tekrar yasatacak inşlh ona guvennn ve inananı yarı yolda bırakmaz rabbım

hoşgeldin canım aynı gün aşılamamız yapılmış umarım ikimizde hatta hepimiz güzel haberler alırız

hoşgeldin canım aynı gün aşılamamız yapılmış umarım ikimizde hatta hepimiz güzel haberler alırız

inşlh öle olur herkes bu ay topaçlarımıza kavuşuruz %25 şansım oldugunu soyledı doktor asılama yapmadan önce gıtdıgımde çogul gebelık olma sansın var haberınız olsun dedı ama kısmet rabbımin inşlh aratmaz kolay bır şekılde ılk aşılammızda tutmayı nasıp edr aynı kaderi paylaştıgımız için cok sevınclıyım senın durum nedır doktorun herhangı bır acıklaması oldumu??

ya bişi sorucam hormon seviyesinin yüksek olmasından dolayı hamilelik olarak yanılmalar olabilirmiş doğrumudur kafamçokkarıştı

sakinlik ve elisa umarım aşılama başarıyla sonuçlanırda hayırlısına gelir sonrada bebek severiz :))))))

ya bişi sorucam hormon seviyesinin yüksek olmasından dolayı hamilelik olarak yanılmalar olabilirmiş doğrumudur kafamçokkarıştı

ya bu konuda acayıp canımı sıktı benım acıkcası burda duydum doktor onaylamadan demek kı hamlıe oldugumuza ınn mamamz gerekıyor ilçların etkısı oldugunnu soyluyorlar ama nekadar dogru bılmıyorum inşlh bızım kı öle olms tomurcuklarımız bıze tutundugu için degerlerımız yuksek cıkar inşlh herkes bu ay hamıle kalır hayırlısıyla

inşallah ben bundan 8 ay önce bir düşük yaptım ve 3 ay kadar hep hamileyim diye hat safhada belirtiler vardı ay sıkıldım artık he aldanmaktan her seferinde hevesimin kursagımda kalmasın dan .

bizde eşimde sperm sayısı az dr beklicez görcez dedi nasip ya çok fazla sorup soruşturup kafaya takmamak en iisi rabbim en iisini düşünmüştür zaten bu gibi durumlarda rahat olmak en iisi

aşılama yapan arkadaşlar gerçekten rabbim isterse oluyo yani benim bir yakının aşılamayı son şansına kadar denedi ve bıktı hayata küstü sonra bıraktı tedaviyide doktoruda aaaa bir duydumki şimdi kendiliğinden hamile ve bir kız bebek bekliyo rabbinm ne eylerse güzel eyler iyi kullarınıda hep sevindirir o yüzden sizin topaçlarda ceeeeeee yapacak birgün size ben henüz 11 aylık evliyim dicen ne bu acelede çocuk istiyon diye ama napıyııııııım çok seviyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…