Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşallah ben bundan 8 ay önce bir düşük yaptım ve 3 ay kadar hep hamileyim diye hat safhada belirtiler vardı ay sıkıldım artık he aldanmaktan her seferinde hevesimin kursagımda kalmasın dan .

ewet bende o duyguları yasadım dıkkat et adet gunun yaklştıgı zmn cnm kan pırtısla düşük yapn çok anlmssın bıle oyuzden adetıne yklşmadan önce kendıne dıkkt et ama stres yapma ve bol bol dua buna bıze lutfenden rabbım ondan iste umutsuzluga kpılma

bizde eşimde sperm sayısı az dr beklicez görcez dedi nasip ya çok fazla sorup soruşturup kafaya takmamak en iisi rabbim en iisini düşünmüştür zaten bu gibi durumlarda rahat olmak en iisi

sperlerı yıkanmadımı eşinın yıkandıgı haldemı az sakıncası yoksa konusabılırz sende istersen tabı?? konuşmk ıstemıyorsan anlayışla karşılasırım ama şunu unutma ımkansız hiç bırsey yok rabbım istedıkten sonra kuru agaçları canlandırr meyve vermeyen agacı meyve verdırrr unutma cnm

çok haklısın ama bazen nasılsa buda yanılgıdır deyip boşverdiğimde olmuyo deil hani

aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz a.s.
sekerkız nasılsın tatlım :1hug:

ya bide bişey saracağım arkadaşlar ilişkide kadının zevk alamaması hamile kalmayı engelleyen faktörlerden birimidir ?

ben 5 senelik evli 1 senedir bebek bekleye 1 aydır doktor yolu aşıdıran 5,4,3,2, cmlik kistleri ola bir pcos hastasıyım kızlar

selam kızlar benide aranıza alın bütü sayfaları okumadakta bulamıma gircem birazdan

hoşgeldın seekrım once bızım topiciğimizde bunalım falan yok yanı yaratmamaya calışıyoruz umutsuz olmamaya calışıyoruz sene oyle ol hayat apozıtıf bakamayı ogrendım ben burda sanada tavsıye ederım bıtanem:teytey:

ya bide bişey saracağım arkadaşlar ilişkide kadının zevk alamaması hamile kalmayı engelleyen faktörlerden birimidir ?

ben boyle oldugunu dusunmuyorum sınemis herseye maydonoz oluyorum ama=) çunku aşıllama yapıldıgında yanı spermlerı vucudumuz enjektörle bıraktıklarındada zevk almıyorsun kı sadece yumurtalrın oluşması ve çatlamsı önemlı bence boyle dusunuyorum yanlış bırsey soyluyorsam soyleyın arkşlar bu benım düşüncem

ben 5 senelik evli 1 senedir bebek bekleye 1 aydır doktor yolu aşıdıran 5,4,3,2, cmlik kistleri ola bir pcos hastasıyım kızlar

geçmiş olsun inşlh aramadan çocuk sahıbı olursun rabbım kımseye aratmasın herseyın başı morall=)) unutma kımse senden önemlı degıl

yani banada mantıklı gelmiyo ama bunu bir doktor agzından duydum ne yani allah göstermesin e tecavüze ugrayıp hamile kalanlar zevkmi alıyo ala ala bencede haklısın esila neyse bu soruda ben,im için soru olmaktan çıktı oh beeeeee tasdik nekadar önemliymiş teşekkürler canımcım :)

:CüvCüv::CüvCüv:
inşallah canım allah hepimizin gölüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…