inşallah ben bundan 8 ay önce bir düşük yaptım ve 3 ay kadar hep hamileyim diye hat safhada belirtiler vardı ay sıkıldım artık he aldanmaktan her seferinde hevesimin kursagımda kalmasın dan .
bizde eşimde sperm sayısı az dr beklicez görcez dedi nasip ya çok fazla sorup soruşturup kafaya takmamak en iisi rabbim en iisini düşünmüştür zaten bu gibi durumlarda rahat olmak en iisi
ewet bende o duyguları yasadım dıkkat et adet gunun yaklştıgı zmn cnm kan pırtısla düşük yapn çok anlmssın bıle oyuzden adetıne yklşmadan önce kendıne dıkkt et ama stres yapma ve bol bol dua buna bıze lutfenden rabbım ondan iste umutsuzluga kpılma
aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz a.s.
sekerkız nasılsın tatlım :1hug:
:)))) hoşgeldin ozbekçiğim dedik ya yahu a.s.
selam kızlar benide aranıza alın bütü sayfaları okumadakta bulamıma gircem birazdan
selam kızlar benide aranıza alın bütü sayfaları okumadakta bulamıma gircem birazdan
ya bide bişey saracağım arkadaşlar ilişkide kadının zevk alamamasıhamile kalmayı engelleyen faktörlerden birimidir ?
aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz a.s.
sekerkız nasılsın tatlım :1hug:
ben 5 senelik evli 1 senedir bebek bekleye 1 aydır doktor yolu aşıdıran 5,4,3,2, cmlik kistleri ola bir pcos hastasıyım kızlar
hoşgeldın seekrım once bızım topiciğimizde bunalım falan yok yanı yaratmamaya calışıyoruz umutsuz olmamaya calışıyoruz sene oyle ol hayat apozıtıf bakamayı ogrendım ben burda sanada tavsıye ederım bıtanem:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?