Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

tamam canım ama kızımızıda ayyyyyyyy bak allah söyletti kıs mı olacak yoksa kızımızıda kendinide fazla yorma diiiiicektim valla hihoyyythihoyyythihoyyyt:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

azından bal damlıyo hayatım muckss:teselli:

canım şimdi ben sana gönderdim geldi mi? deneme olarak:))

hakça canım senden bana geliyor mesaj..ben gönderemiyorum çünkü mesaj ayarların kapalı.hatta ben yine denedim otomatik biryazı çıktı ..hakça özel mesaj almak istemiyor mesaj ayarları kapalı gibilerinden bir yazı...sanırım kullanıcı panelinden ayarlardan değiştirebilirsin ..

canım katkılı diye içmiyorum ben .muz ve çilek alıyorum taze.yarım muz ve 4 çilek atıyom blendirda karıştıryom sütle daha güzel oluyo.kendin yap sabah iç nefis oluyo.bu arada sütünüzü light alın .doktorum dedi ki light sütte daha fazla kalsiyum varmış.

tamam canım bir bakayım

hayırlısıyla olsun doğsunda isim bulmak kolay canım .ama şunu unutmayın çocuğun isminde anne baba sorumluymuş çocuğunuza anlamı olmayan isimler koymayın.

işallah canım işallah..buarada poyraz ismini bende çok severim..poyraz...bulut... gibi...
hıı buarada bizim oğlumuz olursa uluç sarp isimini düşünüyoruz hep..uluç eşimin bulduğu isim sarp ta benim..ama ilk ismi uluç olur...eşimin kuçük kardeşide kulunç gibi dedi geçen gün(((((((((((içime kurt düşürdü yaa((((((( kulunç gibimi kııı))))))hehehe

tamam canım..lıght demek..hem daha iyi olıur canımcım..zaten bende sade içmekte çok zorlanıyorum sütü ya ballı olacak yada muzlu falan..sabahları biraz daha erken kalkıp bu hazırlıkları yapmalıyım...
ben bide buaralar erkenden uyanıyorum..hamilelik hiç uyku yapmadı bana galiba dahada bi cin gibiyim)))
bide benim bacaklarım kaşınıyor .sizdede oluyormu??uyuz oldum valla

şekerim hakçanın dediğide dogru anlamı olsunda ama evet şahsi fikrim çocukla dalga geçilmesine mahal verecek isimler olmamalı psikolojisi açısından biliyosun çocuk onlar böle dalgalar olabilir hoş bi isim ama telafuzu dalgaya açık bence sarp güzel isim canımcım

kıslar ben şimdilik kaçtım annem kahvaltıya geldide görüşürüz sonra hepinizi öpüyooooooommmmm hamişlerimizide bebişlerinide saygıyla selamlıyommmmmmm bebişlere aygı yapalımda onlarda doğduklarında bizi tanısınlar yahu kıslar sinem teyzemiz selam verirdi bize daha doğmadan gelin halini hatrını soralım diye heheheheheheheheh kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

canım afiyet olsun annene selamlar.görüşürüz. anlatırız teyzesi sende anlat tamam mı?

günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzzz kaydirigubbakcemile5
muhasebe bebişin olucakmış canım tebrik ederim alkisalkisalkis

Günaydın arkadaşlar nasılsınız..iyi bir hafta dilerim hepimize..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…