- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
tamam canım ama kızımızıda ayyyyyyyy bak allah söyletti kıs mı olacak yoksa kızımızıda kendinide fazla yorma diiiiicektim valla hihoyyythihoyyythihoyyyt:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
güle güle şeker teyze :a015:
a s canım sağolsunlar. hayrılı haberlerle gel inşallah doktordan canım
azından bal damlıyo hayatım muckss:teselli:
canım şimdi ben sana gönderdim geldi mi? deneme olarak:))
tamam canbımcım..dün evde sebze nevarsa pişirdim)))bürüksel lahanası enginar araka...bunlarda iyiymiş dimi..hepsini yicem sırayla...ceviz yedim bugün canımcım ))dur vurma hemncik yaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bide süt bu pınarın muzlu sütlerinden olurmu??bunu hiç araştırdınmı veya sordunmu beryalcim??
hakça canım senden bana geliyor mesaj..ben gönderemiyorum çünkü mesaj ayarların kapalı.hatta ben yine denedim otomatik biryazı çıktı ..hakça özel mesaj almak istemiyor mesaj ayarları kapalı gibilerinden bir yazı...sanırım kullanıcı panelinden ayarlardan değiştirebilirsin ..
ay nebiliiiiim hep aklımda biliyomusun ama göbek adı da olsa koyucam kısmetse olurda erkek bir çocucugum olursa ben poyraz ismini begeniyorum onu düşünürüm diyorum ama akın poyraz olur canım yada poyraz akın amaaannnnn hele bi olsunda isim kolay alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay nebiliiiiim hep aklımda biliyomusun ama göbek adı da olsa koyucam kısmetse olurda erkek bir çocucugum olursa ben poyraz ismini begeniyorum onu düşünürüm diyorum ama akın poyraz olur canım yada poyraz akın amaaannnnn hele bi olsunda isim kolay alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım katkılı diye içmiyorum ben .muz ve çilek alıyorum taze.yarım muz ve 4 çilek atıyom blendirda karıştıryom sütle daha güzel oluyo.kendin yap sabah iç nefis oluyo.bu arada sütünüzü light alın .doktorum dedi ki light sütte daha fazla kalsiyum varmış.
işallah canım işallah..buarada poyraz ismini bende çok severim..poyraz...bulut... gibi...
hıı buarada bizim oğlumuz olursa uluç sarp isimini düşünüyoruz hep..uluç eşimin bulduğu isim sarp ta benim..ama ilk ismi uluç olur...eşimin kuçük kardeşide kulunç gibi dedi geçen gün(((((((((((içime kurt düşürdü yaa((((((( kulunç gibimi kııı))))))hehehe
şekerim hakçanın dediğide dogru anlamı olsunda ama evet şahsi fikrim çocukla dalga geçilmesine mahal verecek isimler olmamalı psikolojisi açısından biliyosun çocuk onlar böle dalgalar olabilir hoş bi isim ama telafuzu dalgaya açık bence sarp güzel isim canımcım
kıslar ben şimdilik kaçtım annem kahvaltıya geldide görüşürüz sonra hepinizi öpüyooooooommmmm hamişlerimizide bebişlerinide saygıyla selamlıyommmmmmm bebişlere aygı yapalımda onlarda doğduklarında bizi tanısınlar yahu kıslar sinem teyzemiz selam verirdi bize daha doğmadan gelin halini hatrını soralım diye heheheheheheheheh kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzzz kaydirigubbakcemile5
muhasebe bebişin olucakmış canım tebrik ederim alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?