Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınız?
iyi olmana sevindim cnm annengil gittilermi Şeniz
bizde çok iyiyiz cnm mini tatilimizi yaptık geldik oğluşumla yüzdük teyzesi kaydirigubbakcemile3
gayet güzeldi bol bol gezdik içim açıldı valla:sm_cool:

iyi olmana sevindim cnm annengil gittilermi Şeniz
bizde çok iyiyiz cnm mini tatilimizi yaptık geldik oğluşumla yüzdük teyzesi kaydirigubbakcemile3
gayet güzeldi bol bol gezdik içim açıldı valla:sm_cool:

evet canım Cumartesi gittiler. yüzdünüz mü ohhhh maaşallah.iyi olmuştur senin içinde. hemde oğluşunu gezdirmişşsinizkaydirigubbakcemile3

ben gene geldıııııımmm kısllaaarrrrrr aklım burda kalıo cok bagımlılık yaptınız sekerlerım

ben gene geldıııııımmm kısllaaarrrrrr aklım burda kalıo cok bagımlılık yaptınız sekerlerım

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende şu takvimlerden yapmayı deniyeyim bakim ..kız yapamazsamda diloşa söylerim yapar bana geldiğinde..ben biraz çalışayımsırnaşık şey

günaydın kızlaaarrrrr ben geldiiimmmalkisalkisalkis
tatlı anne adayları bebegine kavuşan şanslı kızlar hepinize mereba
bende hala tık yokk ayy:1shok:

yadel hg canım ayyyyy çok mutlu oldum seni topikte gördüğüme nasılsın canım:1hug:

Niloş çitos hakçam bebişlerle aranız nasıl bakem sizi üzmüyorlar dimi ufaklıklarımız he

hg sekerkiz....burası bağımlılık yapıyor canım aman Allah ayırlmasın. bende ilk buraya üye olmuştum,hamile kaldıktan sonrada başka bir topiğede girdim buradan ayrılmadan ama ancak birkaç gün yazdım buradan ayrılamadım ne de olsa ilk göz ağrım topiğim benim. iyi ki varsınız kızlar:enbuyukkk:

bende seni gördügüme sevindim bitanem nasılsın
bebişin kızmı erkekmi herşey yolundamı bitanem

canım özledik seni, herşey yolunda Allaha şükür bebişimizde kız. Allahım en yakın zamanda sizlerede göstersin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

HOŞGELDİN CANIM
günaydın escales hg nasılsın:1hug:

iyi ne olsun canım dün evin temizliğini yaptım eşimle yemek yedik izmire gittik saat 9 du eve geldik valla. yorulduğumu anlamamışım eve gidince uyuya kaldım valla alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…