gözlerime inanamıyom yadelim gelmişşşşş hoşgeldin canım benimmm seni çok özledimŞenizŞenizŞenizgünaydın kızlaaarrrrr ben geldiiimmmalkisalkisalkis
tatlı anne adayları bebegine kavuşan şanslı kızlar hepinize mereba
bende hala tık yokk ayy:1shok:
hg sekerkiz....burası bağımlılık yapıyor canım aman Allah ayırlmasın. bende ilk buraya üye olmuştum,hamile kaldıktan sonrada başka bir topiğede girdim buradan ayrılmadan ama ancak birkaç gün yazdım buradan ayrılamadım ne de olsa ilk göz ağrım topiğim benim. iyi ki varsınız kızlar:enbuyukkk:
diğer kızlarada günaydın kusura bakmayın yadeli görünce sevincimden size günaydın demeyi unuttum
yadel gelmiş yaşasın yuppiiiiiiiiiiii:sm_cool:
günaydın bebişimmm nasılsın gı ay valla çok özledim
gel bi öpem gel kızzz yanaş çöyleeŞeniz
gunaydın cnm
sanada günaydın cnmŞeniz
günaydın vildancım hg nasılsın:1hug:
nasılsın hayatım :içelim:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende şu takvimlerden yapmayı deniyeyim bakim ..kız yapamazsamda diloşa söylerim yapar bana geldiğinde..ben biraz çalışayımsırnaşık şey
günaydın vildan ve çitosum nasılsınız bakem şekerkızım işim vardıda o yüzden giremedim valla ama aklım hep sizde valla
iyiyim cnm biraz başağrım vardı eski kadim dostumu görünce hiçbişey kalmadı geçti gittialkisalkisalkis
sen nasılsın cnm
gözlerime inanamıyom yadelim gelmişşşşş hoşgeldin canım benimmm seni çok özledimŞenizŞenizŞeniz
niloş baktınmı cnm yaerdımcı olayımmı
ben iyiyim cnm sen nasılsınŞenizgünaydın vildan nasılsın bakem şekerkızım işim vardıda o yüzden giremedim valla ama aklım hep sizde valla
ben bomba gıbyım haya:sm_cool:tım
yaptım galibaa canım doğru olmuşmu tarih diye bakıyordum..civcivil seçtim..olmuşmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?