Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

diğer kızlarada günaydın kusura bakmayın yadeli görünce sevincimden size günaydın demeyi unuttum
yadel gelmiş yaşasın yuppiiiiiiiiiiii:sm_cool:

günaydın kızlaaarrrrr ben geldiiimmmalkisalkisalkis
tatlı anne adayları bebegine kavuşan şanslı kızlar hepinize mereba
bende hala tık yokk ayy:1shok:
gözlerime inanamıyom yadelim gelmişşşşş hoşgeldin canım benimmm seni çok özledimŞenizŞenizŞeniz

cnm gercekten anne olanları duymak en az kendımınkı gıbı sevındırıo benı oyuzden hep merak edıyorum gelışme varmı yokmu hakkaten super burası cok sevıom kıslar sız:1hug:ı coookk

günaydın bebişimmm nasılsın gı ay valla çok özledim
gel bi öpem gel kızzz yanaş çöyleeŞeniz

canımmmmm kıs bende seni özledim özlememmi
ayy şimdi surat ifademi görmeni isterdim 32 dişimde görünüyosırnaşık şey

günaydın vildan ve çitosum nasılsınız bakem şekerkızım işim vardıda o yüzden giremedim valla ama aklım hep sizde valla

niloş baktınmı cnm yaerdımcı olayımmı

günaydın vildan ve çitosum nasılsınız bakem şekerkızım işim vardıda o yüzden giremedim valla ama aklım hep sizde valla

ıyısın dımı cnm ogun dıodum ya doktora gıdıcem dıye.kıst cıktı cnm 3mm ama okadar onemlı degılmıs catlamamış yumurta dedı doktor ılac verdı doktorla baslıyoruz busefer calışmalara bakalım dıger testklerımızıde yaptırcaz:teytey:

hakcacım senin kız olduguna göre benim ogluma vermek zorundaydın
ama benim sıpa nazlandıkca nazlanmaya devam ettigi için kızın evde kalır bacımm

nilüfer sanada günaydın cnm yaa
tekrar tebrik ediyom cnm seni :lepi:

bu tarih doğrumu??ne demek istiyo kızz.bi halt anlamadım...benim sonda çıkmış civciv..40 haftayı doldurdumu demek istiyo yalnış oldu galiba(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…