Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüfer sanada günaydın cnm yaa
tekrar tebrik ediyom cnm seni :lepi:

sağol gülloşum )))senle görüşemedik dimi..ben hamileyim anacım inanılır gibi değil valla..bişi hissetmiyorum hala çok iyiyimm..
darısı tez zamanda başınıza olsun))):lepi:

sevindim buna canım bu arada bende çok iyiyim canım dün kemeraltına falan gittik yazlık kıyafet falal aldık eşimle alt üst ettik ortalığı kafam dağıldı valla bu arada canaım nilüfere takvimlerin linkini vermişsin bana yardımcı olurmusun ben bunu alta nasıl ekliycem yapamadım gitti

sağol gülloşum )))senle görüşemedik dimi..ben hamileyim anacım inanılır gibi değil valla..bişi hissetmiyorum hala çok iyiyimm..
darısı tez zamanda başınıza olsun))):lepi:

valla inanamıyom haa :teytey:
o kadar emeğin boşa gitmedi ençokta ona seviniyom:dance:
inşallah darısı bize bakalım:lepi:

dun herkesınb alışverış ve gesme gunuymuş demekkıkaydirigubbakcemile2
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others buy lınke tıkla sec ıstedıklerı cnm sonra ordan kopyala yap lınkını profıldekı kılo bolumune yapıştır .

valla inanamıyom haa :teytey:
o kadar emeğin boşa gitmedi ençokta ona seviniyom:dance:
inşallah darısı bize bakalım:lepi:

evet canım yedim içtim çokşükür şifa niyetine işe yaradı..olmasa buayda devamdı kuru incire soğana..hala incirim var ama bende şimdi kuru kuru yiyorum hamileykende i,yiyymişş

nasıl yapmak ıstedıgını yap yaptıgın lınkı at bana duzenlıgım sana

yadel cnm pko için soğan kürünü denedinmi
kesin çözüm diyolar kullananlar çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…