nilüfer sanada günaydın cnm yaa
tekrar tebrik ediyom cnm seni :lepi:
bu tarih doğrumu??ne demek istiyo kızz.bi halt anlamadım...benim sonda çıkmış civciv..40 haftayı doldurdumu demek istiyo yalnış oldu galiba(((
ıyısın dımı cnm ogun dıodum ya doktora gıdıcem dıye.kıst cıktı cnm 3mm ama okadar onemlı degılmıs catlamamış yumurta dedı doktor ılac verdı doktorla baslıyoruz busefer calışmalara bakalım dıger testklerımızıde yaptırcaz:teytey:
tamam cnm guzel olmuş senınkı gunlugu gosterıo yanı 44 gunluk dımı hayatım
sağol gülloşum )))senle görüşemedik dimi..ben hamileyim anacım inanılır gibi değil valla..bişi hissetmiyorum hala çok iyiyimm..
darısı tez zamanda başınıza olsun))):lepi:
cnm orda after ve till var till tıkla osaman duselır tarıh yazısından sonra
sevindim buna canım bu arada bende çok iyiyim canım dün kemeraltına falan gittik yazlık kıyafet falal aldık eşimle alt üst ettik ortalığı kafam dağıldı valla bu arada canaım nilüfere takvimlerin linkini vermişsin bana yardımcı olurmusun ben bunu alta nasıl ekliycem yapamadım gitti
nerde var canım afer ve til..??takvim yaptığım sitedemi benim kullanıcı belgelerimde yapıştırdığım yerdemi??
Selam kızlar bende aranıza geldim nasılsınız
Selam kızlar bende aranıza geldim nasılsınız
valla inanamıyom haa :teytey:
o kadar emeğin boşa gitmedi ençokta ona seviniyom:dance:
inşallah darısı bize bakalım:lepi:
nerde var canım afer ve til..??takvim yaptığım sitedemi benim kullanıcı belgelerimde yapıştırdığım yerdemi??
escales canım buradan yaptım ben...bi bak istersen..
sevindim buna canım bu arada bende çok iyiyim canım dün kemeraltına falan gittik yazlık kıyafet falal aldık eşimle alt üst ettik ortalığı kafam dağıldı valla bu arada canaım nilüfere takvimlerin linkini vermişsin bana yardımcı olurmusun ben bunu alta nasıl ekliycem yapamadım gitti
tamam canım ben hamile değilim ama olur demi
hakcacım senin kız olduguna göre benim ogluma vermek zorundaydın
ama benim sıpa nazlandıkca nazlanmaya devam ettigi için kızın evde kalır bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?