Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

napalım kızlar olursa yapcak bişey yok
kaçabilirsek kaçarız
inş.olmaz ama yinede

sonce meraba arnavutmusun sen kaydirigubbakcemile5 bende annemin soncesiyimde ondan sordum arnavutlar kullanır bu cümleyi ondan sordum bu arada hoşgeldin aramızaa.s.

teşekkür ederim ok eğlenceli bir site burası hem sorularımada cvp bulabiliyorum dr lar pek aydınlatıcı değiller

kesinlikle tatlım en azından tecrübe sahibi insanlar agzından ortak sorunları duymak dahada aydınlatıyor inşallah sende sorularına tatminkar cevaplar alırsın ve topiğimiz sana da hayırlı uğur gelir tatlım alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ne olsun canım 2yıl olcak nerdeyse bebiş istiyoruz olmuyo.bir defa düşük yaptım şimdi tedavi görüyorum.

anladım canım geçmiş olsun ya benimde bir düşügüm var kısmet ya umudu yitirmemek gelir pozitif olmak gerekir gecen topikte hamileler günü yaşadık valla iki arkadaşın birden hamileyiz haberini aldık uçtuk havalara inşallah senin benim olmayan herkes içinde uçarız alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…