anladım canım geçmiş olsun ya benimde bir düşügüm var kısmet ya umudu yitirmemek gelir pozitif olmak gerekir gecen topikte hamileler günü yaşadık valla iki arkadaşın birden hamileyiz haberini aldık uçtuk havalara inşallah senin benim olmayan herkes içinde uçarız alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey:
inşallah canım.zaten benim stresten olmuyomuş öyle diyor dr.
bu ay hiç takmıycam valla hayırlısı olsun artık napalım
öle yaaa yani kastıkça sonra hayal kırıklığı oluyo akışına bırakamak gerek alkisalkisalkisalkisalkisalkis
haklısın canım bu ay nasıl kastıysam kendimi adet bile olamadım ya 20 gün geçti stresten
ah bu stres yokmu
olmaz olasıca
inş. olmazsın canım
:Saruboceq:
ayyyyy agzın bal yesin inşallah seninde haberini alırız en yakın zamanda :Saruboceq:
kızlar hepinize iyi geceler yarın görş.üzere
kızlar hepinize iyi geceler yarın görş.üzere
kıslar kıslar gelem mi yanagınızdan öpem mi ben geldim kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiiiiinnn gelalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5 canımcım gel
h.b. canım ayol deprem olmus iki kere şindi öğrendim iyiki hissetmemişim valla çok kötü olurdum halen buyuk depremi unutmadım daha istemiyom hissetmeyi allah korusun yaa eee ne var ne yok kuzum
canım sen ne zaman cıkcan ikimz kaldık bacım
canım eger çıkacaksan tutmayayım yani nezaketen kalma benim için ben daha burdayım yani dolanırım topiklerde a.s
saol canım bende seni yüzüstübırakıcam tek bırakıcağım hissine kapıldım koçiş yattı bende gidem yatayım dedim tabi uyayabilirsem canım korku sardı beni canım sana iyi geceler öptüm yarın görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?