Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşallah canım.zaten benim stresten olmuyomuş öyle diyor dr.
bu ay hiç takmıycam valla hayırlısı olsun artık napalım

inşallah canım.zaten benim stresten olmuyomuş öyle diyor dr.
bu ay hiç takmıycam valla hayırlısı olsun artık napalım

öle yaaa yani kastıkça sonra hayal kırıklığı oluyo akışına bırakamak gerek alkisalkisalkisalkisalkisalkis

öle yaaa yani kastıkça sonra hayal kırıklığı oluyo akışına bırakamak gerek alkisalkisalkisalkisalkisalkis

haklısın canım bu ay nasıl kastıysam kendimi adet bile olamadım ya 20 gün geçti stresten
ah bu stres yokmu
olmaz olasıca

hoşgeldiiiiinnn gelalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5 canımcım gel

h.b. canım ayol deprem olmus iki kere şindi öğrendim iyiki hissetmemişim valla çok kötü olurdum halen buyuk depremi unutmadım daha istemiyom hissetmeyi allah korusun yaa eee ne var ne yok kuzum

h.b. canım ayol deprem olmus iki kere şindi öğrendim iyiki hissetmemişim valla çok kötü olurdum halen buyuk depremi unutmadım daha istemiyom hissetmeyi allah korusun yaa eee ne var ne yok kuzum

sorma ya eşimle tavla oynuyoduk yerde oturuyodum bilgisayarda koltuktaydı ekranı bir başladı sallanmaya yerde oturuyorum ya bide elim ayağım boşaldı valla anam bu gece nasıl uyuyacagım bilmiyorum valla ne olsun canım ya sabırla 13 mayısı bekliyorum günümü yani alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım eger çıkacaksan tutmayayım yani nezaketen kalma benim için ben daha burdayım yani dolanırım topiklerde a.s

saol canım bende seni yüzüstübırakıcam tek bırakıcağım hissine kapıldım koçiş yattı bende gidem yatayım dedim tabi uyayabilirsem canım korku sardı beni canım sana iyi geceler öptüm yarın görüşürüzz

nedemek sekerim uykusuz kalma iiiiiiii geceler sana allaha emanet ol tatlı byeee yarın görüşmek üzere mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…