BERYALCİM HOŞGELDİN NASILSINIZ BAKALIM kaydirigubbakcemile5
günaydın canımmmmmm.nasılsın .ben listeyi güncelleyim geçmişe bakim geliyorum .kaydirigubbakcemile5
hadi yaa...olsun canım adet yerini bulsun ozaman napcan...
bana kayaınvalidem 2 ay önce falan kermesten 2 tane bebek yeleği getirmiştii ozaman şaşırmıştım..şimdi hamiş oldum..tersine etki etti galiba...
aman canımcım bunlar boş şeyler atarım gider icabında valla hiç inanmıyorum eşyası var yok ben öyle yabancık çektiğim için alışmak için biraz reyonları gezdim alayım dedim ...öyle denk geldikçe alırım.ama bugün özellikle çıktım almaya ...bizde çeyizle bile bebek yastığı battaniyesi konur..şimdi bizimkiler yelek patik örmeye başlarlar artıkın
canım güle üle kullansın bebişin .aslıda gezdikçe gördüğün uygun şeyleri almak en iyisi herşey pahalı sonra hepsi bir nasıl alınacak.bebek arabaları 550 den başlıyo yatak desen 1000 tl .den başlıyo kıyafetti doktoru testi doğum masrafı falan derken 10 000 tl yi bulacak walla. şimdiden alabildiğini al bence.bizde göçmeniz..giritliyiz canımcım)))
kendine ii bak öptüm seni ..:1hug:
hoşgeldin canıma.s.[COLOR="DarkOrchid"]Merhaba arkadaşlar ben yeni aranıza katıldım çok hoş paylaşımlarınız var a.s. Bende bebiş isteyenlerdenim bende varım.[/COLOR]
hoşgeldin a.s. hayırlısıyla ikinciyide alırsın kucağına inşallah.merhaba aradaşlar bende bebek isteyenlerdeni bir kızım var 8 aydır 2 yi istiyoruz fakat omuyor pko teşhisi koydu dr klomen kullandım işe yaramadı purogen iğne kullanıcam
HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN alkisalkisalkis
gunaydın dunyanın en gusel bayanları
iki dafe oldu bir 4.1 bunu hissettim ama 3.1 de olmuş onu hissetmedim ama bidahada olmadı çok şükür
GeÇmİŞ olsun deprem olmuŞ bu arada gÜnaydın
herkese günaydın umarım herkes iyidir:1hug:
herkes hoşgeldi herkese günaydınnnnnn bütün gece deprem nöbeti tuttum valla gözüme uyku girmedi kıslar ya-tatlicadiarzu-
gunaydın dunyanın en gusel bayanları
kıslar gecmış olsun
Günaydııııııııııııııııın bayanlar.güzel,mutlu,sağlıklıve bol hamişli günler..... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?