Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ne gıbı bışıyb dusunuyosun yardımcı olabılırım suprıslerde ustume yokturalkisalkisalkis

SİNEMİS84 umutlandırmak istemem ama hamilelik varsa daha kolay yakalınıyo gribal enfeksyona

bilmemki tatlım 13 mayıs günüm ama valla ben odaklamıyorum kendimi varsa görecez hepimiz tatlım ama agzında yesin bal artık ne diyeyim inşallah alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Nasıl bişi düşündün canım sen elbirliğiyle geliştirelim süprizini. :lepi:

iyiyim canımcım sizler nasılsınız???a.s.hakça bebişin nasıl..beryalcim senin nohutun iyimi))),
benim meleğim iyi kızlar kahvaltılar yapıldı busabah süt pekmez fındıkezmesi bal peynir yumurta..hepsi tamam))eşimde benle birlikte yiyor hepten hamiş gibiyiz ikimizde))heheh))çok komik))
sinemis doğumgünü fikrini çok sevdim..güzel birgece sizi bekliyor sanırım))) dezy ayşen şekerkız sizleride öpüyorum canlarım..:1hug:

günaydınnnnnn aysen74,beryal,deyz,hakcam,şekerkız67,sinemis84 hepinize kucak dolusu sevgilerrr hihoyyythihoyyyt

canım biz iyiyiz sağol. maaşallah canım güzel bir kahvaltı yapmışsınız. yediklerin bebişine yarasın inşallah:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…