hakça nasılsın şekerim ayşenim şekerim kızım :))))) ay ben özlüyorum kıs sizleriiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5
saolasın şekerim nasılsınız bakalımmmmmmmmmm ya kıslar bu akşam doğumgünü benim kocişin bir organizasyon yaptım ama ben çok fena hastayım ne etcem şimdi onu düşünüyorum kara kara -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hakça nasılsın şekerim ayşenim şekerim kızım :))))) ay ben özlüyorum kıs sizleriiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5
günaydın dezy hg...
SİNEMİS84 umutlandırmak istemem ama hamilelik varsa daha kolay yakalınıyo gribal enfeksyona
saolasın şekerim nasılsınız bakalımmmmmmmmmm ya kıslar bu akşam doğumgünü benim kocişin bir organizasyon yaptım ama ben çok fena hastayım ne etcem şimdi onu düşünüyorum kara kara -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
nasılsın cnmcm
Nasıl bişi düşündün canım sen elbirliğiyle geliştirelim süprizini. :lepi:
galatanın altında bir yer buldum venüs diye müzikli şirin bir yer orada bir akşam geçirecegiz kısmetse kaydirigubbakcemile5
sinemis canım ne güzel iyi düşünmüşsün.Allah içinize sindirsin güzel bir akşam geçirmeniz dileğiyle:1hug:
iyiyim canımcım sizler nasılsınız???a.s.hakça bebişin nasıl..beryalcim senin nohutun iyimi))),
benim meleğim iyi kızlar kahvaltılar yapıldı busabah süt pekmez fındıkezmesi bal peynir yumurta..hepsi tamam))eşimde benle birlikte yiyor hepten hamiş gibiyiz ikimizde))heheh))çok komik))
sinemis doğumgünü fikrini çok sevdim..güzel birgece sizi bekliyor sanırım))) dezy ayşen şekerkız sizleride öpüyorum canlarım..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?