iyiyim canımcım sizler nasılsınız???a.s.hakça bebişin nasıl..beryalcim senin nohutun iyimi))),
benim meleğim iyi kızlar kahvaltılar yapıldı busabah süt pekmez fındıkezmesi bal peynir yumurta..hepsi tamam))eşimde benle birlikte yiyor hepten hamiş gibiyiz ikimizde))heheh))çok komik))
sinemis doğumgünü fikrini çok sevdim..güzel birgece sizi bekliyor sanırım))) dezy ayşen şekerkız sizleride öpüyorum canlarım..:1hug:
çok saol tatlım cümlemiz sevdiklerimizle hep beraber geçirmesi dilegiyle :1hug:
günaydınnnnnn aysen74,beryal,deyz,hakcam,şekerkız67,sinemis84 hepinize kucak dolusu sevgilerrr hihoyyythihoyyyt
günaydınnnnnnnGünaydııııııııııııııııın bayanlar.güzel,mutlu,sağlıklıve bol hamişli günler..... a.s.
geçmiş olsun canım.eşinin de doğum günü kutlu olsun beraber nice yıllar geçirin .inşallah seneye bebeişinizle beraber kutlarsınız.saolasın şekerim nasılsınız bakalımmmmmmmmmm ya kıslar bu akşam doğumgünü benim kocişin bir organizasyon yaptım ama ben çok fena hastayım ne etcem şimdi onu düşünüyorum kara kara -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
günaydın cici anne bebişimiz nasıl
günaydınnnnnn aysen74,beryal,deyz,hakcam,şekerkız67,sinemis84 hepinize kucak dolusu sevgilerrr hihoyyythihoyyyt
iyiyim canımcım sizler nasılsınız???a.s.hakça bebişin nasıl..beryalcim senin nohutun iyimi))),
benim meleğim iyi kızlar kahvaltılar yapıldı busabah süt pekmez fındıkezmesi bal peynir yumurta..hepsi tamam))eşimde benle birlikte yiyor hepten hamiş gibiyiz ikimizde))heheh))çok komik))
sinemis doğumgünü fikrini çok sevdim..güzel birgece sizi bekliyor sanırım))) dezy ayşen şekerkız sizleride öpüyorum canlarım..:1hug:
kıslar 13 mayıs benim günüm 19 mayısta ilk yılımız evliliğimizde düşünsenize bide bebişim varmış nasıl bir yıldönümü hediyesi olur ama dimeeee hihoyyyt
günaydın citosum bizdende sana kucak dolusu sevgiler:1hug:
günaydınnnnnnn
geçmiş olsun canım.eşinin de doğum günü kutlu olsun beraber nice yıllar geçirin .inşallah seneye bebeişinizle beraber kutlarsınız.
günaydın cici anne bebişimiz nasıl
günaydın kuzummmmmmmmmmm.oğluşunla keyfiniz nasıl kahvaltılar yapıldımıklava:
nasılsınız fıstıklarrrr keyifler nasıl ben bugün kendimi yorgun hissediyorum herhalde bahar yorgunluğu var hakcam beryalim bebişler nasıl yaramazlık yapıyolarmıgünaydın kuzum Şeniz
inşallah canım inşallah ne güzel olur,güzel bir yıldönümü hediyesi. hadi bakalım inşallah. bizde senle sayıyoruz...
hastayım ya biras :1no2::1no2:
nasılsınız fıstıklarrrr keyifler nasıl ben bugün kendimi yorgun hissediyorum herhalde bahar yorgunluğu var hakcam beryalim bebişler nasıl yaramazlık yapıyolarmıberyalim henüz bişi yimedim gülüm sadece portakal suyumu içtim birazdan tost yapıp onu yimeyi düşünüyorumalkisalkisalkis
deyzi sen nasılsın cnm bebiş çalışmaları iyi gidiyormu:jeyyar:
nasılsınız fıstıklarrrr keyifler nasıl ben bugün kendimi yorgun hissediyorum herhalde bahar yorgunluğu var hakcam beryalim bebişler nasıl yaramazlık yapıyolarmıberyalim henüz bişi yimedim gülüm sadece portakal suyumu içtim birazdan tost yapıp onu yimeyi düşünüyorumalkisalkisalkis
deyzi sen nasılsın cnm bebiş çalışmaları iyi gidiyormu:jeyyar:
gecmiş olsun cnmcm ama hastalıga yenılme ıyısın sen.bu arad benım yaptgım suprısı anlatayım sana belkı fıkır olur.gece 12 ye kadar uyutmadım bışekıldeuykum yok falan gunduzdende kendım pasta yapta yamıştım onun en sevdıgınden 12 tam yattık lavaboya gıdıyorum dedım kalktım pastasını getırdım maytaplar falan.cok mutlu oldu.sonra sabah işyerınde minik minik notlar bu arada aynı otelde calışıyoruz esımle.odasına gıttım kılıtlı cekmeceye küçük bi oyuna ne dersın dıe sonra o cekmeeden karsı dolaba 7-8 tane yer gezdı enson ılk actıgı cekmecenın ıçınden aldı hesıyesını.akşama yemege gıdelım dedı bende ılgılenmıomus gıbı yaptım zaten cogunlukla dısarda yıyoruz otelde yada gec cıktgımız ıçın.o akşamda en sevdgı yemeklerı hazırladım mum ışıgında guzelde gıyındım makyajımı herzamankından farklı yaptım ıçerı geldıgınde mum ısı vardı ve yıne sok oldu yemek yedık dans ettık supper bı geceydı tavsıye ederım dolu dolu bır dogum gunu oldu.:teytey:
herkese günaydın güzel bi gün diliyorum kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?