- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
herkese günaydın güzel bi gün diliyorum kızlar nasılsınız
gecmiş olsun cnmcm ama hastalıga yenılme ıyısın sen.bu arad benım yaptgım suprısı anlatayım sana belkı fıkır olur.gece 12 ye kadar uyutmadım bışekıldeuykum yok falan gunduzdende kendım pasta yapta yamıştım onun en sevdıgınden 12 tam yattık lavaboya gıdıyorum dedım kalktım pastasını getırdım maytaplar falan.cok mutlu oldu.sonra sabah işyerınde minik minik notlar bu arada aynı otelde calışıyoruz esımle.odasına gıttım kılıtlı cekmeceye küçük bi oyuna ne dersın dıe sonra o cekmeeden karsı dolaba 7-8 tane yer gezdı enson ılk actıgı cekmecenın ıçınden aldı hesıyesını.akşama yemege gıdelım dedı bende ılgılenmıomus gıbı yaptım zaten cogunlukla dısarda yıyoruz otelde yada gec cıktgımız ıçın.o akşamda en sevdgı yemeklerı hazırladım mum ışıgında guzelde gıyındım makyajımı herzamankından farklı yaptım ıçerı geldıgınde mum ısı vardı ve yıne sok oldu yemek yedık dans ettık supper bı geceydı tavsıye ederım dolu dolu bır dogum gunu oldu.:teytey:
evet sekerkız dolu dolu bir doğum günü yaşatmışsın eşine çok güzel bir süpriz olmuş. mutluluğunuz bir ömür boyu devam etsin.
nasılsınız fıstıklarrrr keyifler nasıl ben bugün kendimi yorgun hissediyorum herhalde bahar yorgunluğu var hakcam beryalim bebişler nasıl yaramazlık yapıyolarmıberyalim henüz bişi yimedim gülüm sadece portakal suyumu içtim birazdan tost yapıp onu yimeyi düşünüyorumalkisalkisalkis
deyzi sen nasılsın cnm bebiş çalışmaları iyi gidiyormu:jeyyar:
amin cnm hepımızın mutlulugu daım etsın
Sanada günaydın canım benim Şeniz
gunaydın cnm
sanada günaydın vildancım:1hug:
günaydın vildannn :teselli:
günaydın tatlım nasılsın :1hug:
gecmiş olsun cnmcm ama hastalıga yenılme ıyısın sen.bu arad benım yaptgım suprısı anlatayım sana belkı fıkır olur.gece 12 ye kadar uyutmadım bışekıldeuykum yok falan gunduzdende kendım pasta yapta yamıştım onun en sevdıgınden 12 tam yattık lavaboya gıdıyorum dedım kalktım pastasını getırdım maytaplar falan.cok mutlu oldu.sonra sabah işyerınde minik minik notlar bu arada aynı otelde calışıyoruz esımle.odasına gıttım kılıtlı cekmeceye küçük bi oyuna ne dersın dıe sonra o cekmeeden karsı dolaba 7-8 tane yer gezdı enson ılk actıgı cekmecenın ıçınden aldı hesıyesını.akşama yemege gıdelım dedı bende ılgılenmıomus gıbı yaptım zaten cogunlukla dısarda yıyoruz otelde yada gec cıktgımız ıçın.o akşamda en sevdgı yemeklerı hazırladım mum ışıgında guzelde gıyındım makyajımı herzamankından farklı yaptım ıçerı geldıgınde mum ısı vardı ve yıne sok oldu yemek yedık dans ettık supper bı geceydı tavsıye ederım dolu dolu bır dogum gunu oldu.:teytey:
gerçekten seninkide çok orjinal olmuş tamam degerlendiricem sölediklerini tatlım :)))))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar nasılsınız
ohhhh mutlu yılllara ne güzelmi süprizin .mutluluğunuz daim olsun tatlım
günaydın canımmm nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız
günaydım canım
valla herzamanki gibi enerjikim:dance: bu spor işi bana çok yaradı kendimi çok zinde hissediyorum
sen nasılsın cnm nohutumuz nasıl...özlemiş teyzesi tadınıcokacimcoook
günaydın kızlar nasılsınız
günaydınlar hihoyyythihoyyyt
eee napıyosunuz kimde gelişme var alkisalkisalkis
bende gerileme var malesef:mymeka:
diloşla yarışa girmiştim ama pes ettim içemiyom soğan suyunu-tatlicadiarzu-
günaydın ayla hg...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?