Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın canımmm nasılsın

öslemiş teyzesi çok öslemiş gelsin bir öpim diyo ŞenizŞenizŞeniz
:ecrin_bebek:ŞenizŞenizöperken dayanamam yirim ben oniii:icecream:
yarışa falan girme ama pes de etme be vildancım devam etsene soğan suyuna belkiiii yararrrr :alkisalkisalkisalkisalkisalkis

:bbo:içemiyom çok iğrenç yafff:çok üzgünüm:

ben sana halen veremiyorum sende bana verme haketmiyorum vildancım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kızlar dr gitmeye karar verdim hangi dr gideceğime karar verdim ama bi türlü randevu alamıyorum sinir oldum ya dün aradığımda ayın 8 kadar randevuları dolu dendi bişeyler sanki engelliyor gibi

ben sana halen veremiyorum sende bana verme haketmiyorum vildancım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aşkolsun hakcacım:1hug:
aramızdaki hukuk sadece repmikaydirigubbakcemile3
ben artık fazla önemsemiyorum 5000 ide geçtim daha napıyım ama siz yinede verin hihoyyythihoyyyt

ya kızlar dr gitmeye karar verdim hangi dr gideceğime karar verdim ama bi türlü randevu alamıyorum sinir oldum ya dün aradığımda ayın 8 kadar randevuları dolu dendi bişeyler sanki engelliyor gibi

kıs ayla bişeylerde beni arkadan itelediler iyimi
bende aramak istemiyodum randevu için istemeye istemeye aradım
biliyodumki 3 gün sonraya randevu alacam....bi aradım hemen ertesi güne randevu verdiler-tatlicadiarzu-sırnaşık şey
hastaneye gittim sıra bile beklemeden içeri çağırdılar sırnaşık şey
ben bebek tedavisi için bile gitmemiştim kistim ve sancılarım için gitmiştim dr hemen kist gitmiş herşey normal klomenle başlayalım dedi bende daha bişey demedim kaydirigubbakcemile3
bana kalsa düğünden sonra başlıycaktım ben :icecream:

inşallah birkaç ay sonra başlayacağım çalışmalara bahar bebişi istiyorum çünkü Ama adet düzensizliğim var olmaz diyede korkuyorum açıkçası senağlama
üzülme tatlım olur inşallah doktra gittinmi hiç kontrol için cnm

sağol citosum iyiyiz.bizde kahvaltımızı yaptık. teyzelerimizle sohbet ediyoruz.

bahar yorgunluğudur canım.sende hemen kahvaltını yap daha iyi olursun.
ewet cnm tamda kahvaltımı ediyordum bendecokacimcoookcnm

Son düzenleme:
aylacım sinemis rep için sağolun kızlarr ben şuan veremiyom 24 saat engeli var dolunca bende size vericem sözkaydirigubbakcemile

üzülme tatlım olur inşallah doktra gittinmi hiç kontrol için cnm

ewet cnm tamda kahvaltımı ediyordum bendecokacimcoook

günaydın

Gittim canım .ben ilk olmaya başladığım günden beri düzensiz oluyorum.Dört ayrı doktora gittim evlenmeden öncede gittim.bi sorun olmadığını psikolojik olduğunu söyledi hepsi.Ama tek stresli benmiyim yani burdada ben düzgün olamıyorum anlamıyorum.ilaçla oluyo bırakınca yok yine.O yüzden böyle düzensiz adet olurken bebeğim olurmu acaba diye hep düşünüyorum.doktor bebek istediğin zaman gel iğne vururuz demişti sanırım bu iğne çatlatma iğnesi....bakalım hayırlısı senağlama

cnm üzüntü işi dahada zorlaştırıyor tabii üzülme lütfen senden daha kötü durumda olan arkadaşlar vardı onları bile bebişi oldu merak etme seninde olur doğru tedavi uygulanınca seninde bebişlerin olucak ben buna inanıyorum sende inan ve kafaya takma zamanı vardır zamanı gelince rabbim gönderir meleğini:teselli:

sorun deil be tatlım rep bahane gönüller bir olsun yeter :)))))kaydirigubbakcemile5
aynen cnm gönüller bir olsun muhabbet dolsun ama yinede repler yerini bulsun dimi canımcımsırnaşık şey

internet düştü yazamadımda

aslında önemsememek lazım ama yapamıyorum ben takmıyayım diyiyorum olmuyor demekki ondada bi hayır var
aylacım sinemis rep için sağolun kızlarr ben şuan veremiyom 24 saat engeli var dolunca bende size vericem sözkaydirigubbakcemile
önemli değil tatlım
neyse eşim geldi pc istiyor ben kaçtım kızlar kendinize iyi bakın müsait olunca gene gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…