Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm kızlar benim balıklar doğurdu bugün görseniz halimi gülersiniz akvaryuma bakıp bakıp duruyorum sabah şim bir bağırdı balığın azğı boşalmış yavruları salmış diye gördüm çok tatlılar darısı bizim başımıza anacım

escales hg...ayyy ne güzel bende balıkları çok severim ama ölünce üzülüyorum o yüzdende almıyorum.

sağol canım moral verdin bana Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar herkese iyine uzun bir aradan sonra geldim.tabiii hamilelik falan yok hala:teselli:

günaydın escales aminn canım seninde bir sürü yavrun olsunkaydirigubbakcemile5
burdayım burdayımmmm
ay bende seni göremeyince gittin sandım cnm:1hug:

sağol canım moral verdin bana Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:
canımmm arkadaşlık bugünde belli olur tabiki sorunlarımızı paylaşıcaz birbirimize destek olucaz buraya onun için geliyoruz dimi:1hug:

sende aramıza hoşgeldin cnma.s.

günaydın arkadaşlar herkese iyine uzun bir aradan sonra geldim.tabiii hamilelik falan yok hala:teselli:
bilgen sende hoşgeldin cnm yokmu gelişme neler yaptın bu arada uzun zamandır yoksun sen:teselli:

biraz önce pat diye çıktım ama bağlantım koptu bilgisayarım takıldı kaldı kızlar..ik defa açtım kapadım anca girebildim tekrar...kusura bakmayın ..

gözünüzaydın kızzz)))torunlarınız oldu desene..darısı başınıza alkisalkisalkisalkisalkisalkis

söyledimmi size bilmiyorum 10 martta ankarada laparoskopi yaptırdım 4 gün hastanede kaldım bi faciaydı uterusum çocuk uterusu görünümündeymiş genişlemesi için işlem yaptılar 3 ay ilaç tedavisi verdiler daha ikinci kutudayım bilmiyorum ne olucak sonra yoruldum artık kızlar bu ilaçlar beni şişirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…