hakcaaaaaa nire kayboldun kııııı
slm kızlar benim balıklar doğurdu bugün görseniz halimi gülersiniz akvaryuma bakıp bakıp duruyorum sabah şim bir bağırdı balığın azğı boşalmış yavruları salmış diye gördüm çok tatlılar darısı bizim başımıza anacım
cnm üzüntü işi dahada zorlaştırıyor tabii üzülme lütfen senden daha kötü durumda olan arkadaşlar vardı onları bile bebişi oldu merak etme seninde olur doğru tedavi uygulanınca seninde bebişlerin olucak ben buna inanıyorum sende inan ve kafaya takma zamanı vardır zamanı gelince rabbim gönderir meleğini:teselli:
aynen cnm gönüller bir olsun muhabbet dolsun ama yinede repler yerini bulsun dimi canımcımsırnaşık şey
günaydın escales aminn canım seninde bir sürü yavrun olsunkaydirigubbakcemile5slm kızlar benim balıklar doğurdu bugün görseniz halimi gülersiniz akvaryuma bakıp bakıp duruyorum sabah şim bir bağırdı balığın azğı boşalmış yavruları salmış diye gördüm çok tatlılar darısı bizim başımıza anacım
ay bende seni göremeyince gittin sandım cnm:1hug:burdayım burdayımmmm
bendeee varımm
günaydın escales aminn canım seninde bir sürü yavrun olsunkaydirigubbakcemile5
ay bende seni göremeyince gittin sandım cnm:1hug:
günaydın arkadaşlar herkese iyine uzun bir aradan sonra geldim.tabiii hamilelik falan yok hala:teselli:
canımmm arkadaşlık bugünde belli olur tabiki sorunlarımızı paylaşıcaz birbirimize destek olucaz buraya onun için geliyoruz dimi:1hug:sağol canım moral verdin bana Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:
sende aramıza hoşgeldin cnma.s.bendeee varımm
bilgen sende hoşgeldin cnm yokmu gelişme neler yaptın bu arada uzun zamandır yoksun sen:teselli:günaydın arkadaşlar herkese iyine uzun bir aradan sonra geldim.tabiii hamilelik falan yok hala:teselli:
kızlar bu kloman nedir
slm kızlar benim balıklar doğurdu bugün görseniz halimi gülersiniz akvaryuma bakıp bakıp duruyorum sabah şim bir bağırdı balığın azğı boşalmış yavruları salmış diye gördüm çok tatlılar darısı bizim başımıza anacım
biraz önce pat diye çıktım ama bağlantım koptu bilgisayarım takıldı kaldı kızlar..ik defa açtım kapadım anca girebildim tekrar...kusura bakmayın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?