Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet canım söylemiştin tekrar acil şifalar. inşallah ilaçlarında işe yarar be bebişin en yakın zamanda süpriz yapar.

gezdim geldim sörf yaptım biraz
hakcacım güle güle görüşürüz kendine iyi bak cnm

cnm geçmiş olsun allah şifa versin
sen hamile kalmıştın değilmi daha önce düşük olmuştu

çok geçmişolsun canım işallah bundan sonra artık bebişin gelir canım..:Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun cnm ewet bu bekleyiş insanı çok yıpratıyor rabbim en kısa zamanda meleğini gönderir sana inşallah bu ilaçların ismi ne cnm:teselli:

escales hg...ayyy ne güzel bende balıkları çok severim ama ölünce üzülüyorum o yüzdende almıyorum.

hiç deme gitsin canım ciklet balığı benim balıklar kolay kolay ölmüyorlar yemini ver suyunu sıcak tut motoru çalışsın hiç bir sorun yok ama işte uğraştırıyorlar canım benim

escales gözün aydın cnm
senin yavruşlara altın takmaya kalksak ocağımız batar kıs kaç tane doğurdu balığınız :))))
2 tanesini kızıma yollasana teyzesiiiii yüzsüz smiley :roflol:

iklimcim ben bugün annemlere gidiyom yafff-tatlicadiarzu-
senin yerinede geziyom bolca varya sen otur evde

8 yılda iki hamilelik 2 düşükle sonuçlanan teşekkür ederim herkese iyi dilekleri için kullandığım ilaçlar gyno-proneva aldactone aspirin

escales gözün aydın cnm
senin yavruşlara altın takmaya kalksak ocağımız batar kıs kaç tane doğurdu balığınız :))))
2 tanesini kızıma yollasana teyzesiiiii yüzsüz smiley :roflol:

kız allah iyiliğini versin takamazsınızda zaten ufacık şeyler valla bilmiyorum kayaların altında dolanıyorlardı ben sabah görünce şok oldum dur kız bu arada biraz büyüsün senin kıza göndereyim tabi yaşatabilirsem bu benim 4. yavru alma olayım anacım 3 ünü kaybettik bunlar ne olur işte bilmiyorum inşallah yaşatabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…