söyledimmi size bilmiyorum 10 martta ankarada laparoskopi yaptırdım 4 gün hastanede kaldım bi faciaydı uterusum çocuk uterusu görünümündeymiş genişlemesi için işlem yaptılar 3 ay ilaç tedavisi verdiler daha ikinci kutudayım bilmiyorum ne olucak sonra yoruldum artık kızlar bu ilaçlar beni şişirdi
güle güle tatlım yarın görüşürüz ŞenizŞenizŞenizkızlar ben çıkıyorum. görüşmek üzere...
söyledimmi size bilmiyorum 10 martta ankarada laparoskopi yaptırdım 4 gün hastanede kaldım bi faciaydı uterusum çocuk uterusu görünümündeymiş genişlemesi için işlem yaptılar 3 ay ilaç tedavisi verdiler daha ikinci kutudayım bilmiyorum ne olucak sonra yoruldum artık kızlar bu ilaçlar beni şişirdi
gezdim geldim sörf yaptım biraz
hakcacım güle güle görüşürüz kendine iyi bak cnm
geçmiş olsun cnm ewet bu bekleyiş insanı çok yıpratıyor rabbim en kısa zamanda meleğini gönderir sana inşallah bu ilaçların ismi ne cnm:teselli:söyledimmi size bilmiyorum 10 martta ankarada laparoskopi yaptırdım 4 gün hastanede kaldım bi faciaydı uterusum çocuk uterusu görünümündeymiş genişlemesi için işlem yaptılar 3 ay ilaç tedavisi verdiler daha ikinci kutudayım bilmiyorum ne olucak sonra yoruldum artık kızlar bu ilaçlar beni şişirdi
görüşürüz citos,görüşürüz vildan
görüşürüzzzz kızlarrrr
escales hg...ayyy ne güzel bende balıkları çok severim ama ölünce üzülüyorum o yüzdende almıyorum.
gözünüzaydın kızzz)))torunlarınız oldu desene..darısı başınıza alkisalkisalkisalkisalkisalkis
escales gözün aydın cnm
senin yavruşlara altın takmaya kalksak ocağımız batar kıs kaç tane doğurdu balığınız :))))
2 tanesini kızıma yollasana teyzesiiiii yüzsüz smiley :roflol:
hoşgeldinnnnnnnnnnnnslm millet
hoşgeldinnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?