Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iklimcim ben bugün annemlere gidiyom yafff-tatlicadiarzu-
senin yerinede geziyom bolca varya sen otur evde

ay gez yerime süper olur kız ben ev ev kafayı yedim evde kocam çık gez diyo eee nereye gidiyimki yoldamı geziyim senin yerin var gez anam gezz

kaydirigubbakcemile3 inşallah yaşarlar cnm
biz hala balık alamadık ev soğuk kanaliferler yanmıyo -tatlicadiarzu-

AYSEN74+, dezy+, Enikazya, ESCALES+, yeb2004 ee nasısınız bakalım bugün canlarım anlatın

AYSEN74+, dezy+, Enikazya, ESCALES+, yeb2004 ee nasısınız bakalım bugün canlarım anlatın

napayım canım iyiyim iyiyim dediysem kafam karışık adet olmadım tam 1 ay geçti her zaman olan şey onun için dr gitmedim 2 gündür midem bulanıyordu test yaptım negatif çıktı şimdi bu akşamdan itibaren soğan kürü yapıcam ama mide bulantısı devam ediyor gece çok kaşıklarım agrıdı ve uyuyamadım midemde bulandı bende bişeymi var acep sen nasılsın bu arada

Talım ben işteyim valla raporla dizildi önüme hiiiiiç bakasım yok ama mecburum bir halsizliktir dünden beri hiçbişi yapasım yok valla...... kafamçokkarıştı

konyu göz ardı etme hmn bir kan testi yaptır

aa kız olurmu dr git sen hamilesin galibaaaa.. saol ben nası oluyum menogon iğnesine başlıycam pahalı olduğu için 1 ay erteledim 1 ay sonra başlıycam .ama bak gitsene sen dr cnm yaa

Talım ben işteyim valla raporla dizildi önüme hiiiiiç bakasım yok ama mecburum bir halsizliktir dünden beri hiçbişi yapasım yok valla...... kafamçokkarıştı

tabi iş yoğunluğundandır canım yormuşsun kendini sen

herkese merhaba arkadaslar bende sayfaları gezıyordum kımler hamıle kalmıs dıye ınsallah herkes bebeklerını saglıklı sıhhatlı kucagına alır

slm şekercim ne anlatalım valla ben bugün balık sevdasına düştüm allah sonunu hayra getirsin inşallah bebişlerimze zarar gelmezde büyütürüm nasıl olsa bebiş sahibi değilim bende onlarla avunuyorum valla he gelen giden benle dalga geçiyor kızlar çok mu abartmışım evde şuan 3 akvaryumumum var birine anneyi koydum işte diğerinde büyük balıklarm var birinde ayrı cins yılan balığına benziyen cins balığım var ben bu aralar kafayı kırdı m çocuk falan olmayınca bunlarla bozdum valla ben he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…