vildangel hamilelik varmı canım sende
iklimcim ben bugün annemlere gidiyom yafff-tatlicadiarzu-
senin yerinede geziyom bolca varya sen otur evde
kız allah iyiliğini versin takamazsınızda zaten ufacık şeyler valla bilmiyorum kayaların altında dolanıyorlardı ben sabah görünce şok oldum dur kız bu arada biraz büyüsün senin kıza göndereyim tabi yaşatabilirsem bu benim 4. yavru alma olayım anacım 3 ünü kaybettik bunlar ne olur işte bilmiyorum inşallah yaşatabiliriz.
8 yılda iki hamilelik 2 düşükle sonuçlanan teşekkür ederim herkese iyi dilekleri için kullandığım ilaçlar gyno-proneva aldactone aspirin
hoşbulduk canım sen nasısın bakalım
iyidir ne olsun gün sayıyom
iyidir ne olsun gün sayıyom
AYSEN74+, dezy+, Enikazya, ESCALES+, yeb2004 ee nasısınız bakalım bugün canlarım anlatın
Günaydın kızlaarrr
cnm allah yardımcın olsun ne günü sayıyon cnm
AYSEN74+, dezy+, Enikazya, ESCALES+, yeb2004 ee nasısınız bakalım bugün canlarım anlatın
napayım canım iyiyim iyiyim dediysem kafam karışık adet olmadım tam 1 ay geçti her zaman olan şey onun için dr gitmedim 2 gündür midem bulanıyordu test yaptım negatif çıktı şimdi bu akşamdan itibaren soğan kürü yapıcam ama mide bulantısı devam ediyor gece çok kaşıklarım agrıdı ve uyuyamadım midemde bulandı bende bişeymi var acep sen nasılsın bu arada
napayım canım iyiyim iyiyim dediysem kafam karışık adet olmadım tam 1 ay geçti her zaman olan şey onun için dr gitmedim 2 gündür midem bulanıyordu test yaptım negatif çıktı şimdi bu akşamdan itibaren soğan kürü yapıcam ama mide bulantısı devam ediyor gece çok kaşıklarım agrıdı ve uyuyamadım midemde bulandı bende bişeymi var acep sen nasılsın bu arada
günaydın cnm hg
Talım ben işteyim valla raporla dizildi önüme hiiiiiç bakasım yok ama mecburum bir halsizliktir dünden beri hiçbişi yapasım yok valla...... kafamçokkarıştı
konyu göz ardı etme hmn bir kan testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?