Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

adet olacakmıyım olmayacakmıyım olacakmıyım lamyacakmıyım ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh şu fallarda bi çıksa bari kızlarrrrr

cnm yaa bende aşılama falan yaptırdın onun gününü sayıyon sandım
olursun inşallah
bende hiç adet olamıyodum
aktarlarda satılan regl çayını aldım içtim o adet söktürüyodu cnm
sen ilaç kullanıyomusun

benim annemlerdede lepistes balığı var göesen doğurdukça doğuruyo ama ben etkileniyorum şu minicik balık bile doğuruyo ben neden doğuramıyom diye ondan eve almıyom

Göz ardı etmiyorum ama işten izin almak sevk almak o kadar sorun ki farlutalı eczaneden direk alabiliyormuyuz acaba. Sende benim gibi ankaradansın hangi semtten öğretmenmisin

yeb cim önce sen bir kan testi yaptırda sonra farlutali almayı düşün :CüvCüv::CüvCüv:

merhaba arkadaşım sayfaları okuyarak kendımı avutuyorum hamile kalan arkadasları duydukca cok sevınıyorum ınsallah hepımız bu mutlulugu yasarız
anacım sıkma kendini bak bizime yok buraya gelip kafamızı dağıtıyoz buraya gir valla süper vakit geçiyor ve hemde çok şey öğreniyorsunuz ben mesela soğan kürünü incir kürünü adaçayını bide bebiş taktiklerini burda öğrendim birde tutturabilsem benden yiğidi yok valla ama tutturamadım dur bakalım yakın zamanda ne olur oda bilinmez tabi
hb canım teşekkürler

nasılsın şekercim

anacım ne yaptın sen kız bir doktora git belkide bebiş vardır

yeb cim önce sen bir kan testi yaptırda sonra farlutali almayı düşün :CüvCüv::CüvCüv:

haftasunu açık tıp merkezleri var orda yaptır.

Bebiş falan yoktur canım 1,5 yıldır 5-6 defa adet olmuşumdur. Hiç bi ihtimal vermiyordum ama sabah test yaptım çıkmadı zaten. Bende bu bulantılar devam ederse tıp merkezine gidicem zaten. Adetler düzensiz olunca hiç dr falan gitmek istemiyosun aynı olay tekrarlanıyor farlutal gönder

ben cıkıyorum arkadaşlar benim dokuz yasında bır oglum var onu okula goturecem ıkıncı bebegımız olmuyor malesef beklıcegız artık doktor tup bebek dedı bende Rabbım bırıncıyı verdıyse ıkıncıde hakkımızda hayırlı ise bıraz beklemek ıstıyorum herseyın hayırlısı dıyorum

slmmmmmmmmmm kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk vildan sen nasılsın canım adet olmuşsun, tedavi sürecin nasıl ne verdi dr ben kaçırdım anlattıysanda

bende iyiyim cnm saol:1hug:
adet oldum leke şeklinde günlük ped kullandım yani sadece
dr gittim herşey normal dedi klomen verdi glukofen istedim bende yumoşlarım gelişsin diye onuda verdi hayrılısı bakalım start verdik ikinci bebişe ne zaman teşrif ederse artık:ecrin_bebek:

güle güle canım benim allahtan dileğim yakında ikinci bebişininde sahibi olursun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…