Hoşbulduk canım. Bende bekliyorum olcakmıyım olmayacakmıyım diye
adet olacakmıyım olmayacakmıyım olacakmıyım lamyacakmıyım ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh şu fallarda bi çıksa bari kızlarrrrr
slm şekercim ne anlatalım valla ben bugün balık sevdasına düştüm allah sonunu hayra getirsin inşallah bebişlerimze zarar gelmezde büyütürüm nasıl olsa bebiş sahibi değilim bende onlarla avunuyorum valla he gelen giden benle dalga geçiyor kızlar çok mu abartmışım evde şuan 3 akvaryumumum var birine anneyi koydum işte diğerinde büyük balıklarm var birinde ayrı cins yılan balığına benziyen cins balığım var ben bu aralar kafayı kırdı m çocuk falan olmayınca bunlarla bozdum valla ben he
Hoşbulduk canım. Bende bekliyorum olcakmıyım olmayacakmıyım diye
amin cnm inş:Saruboceq:herkese merhaba arkadaslar bende sayfaları gezıyordum kımler hamıle kalmıs dıye ınsallah herkes bebeklerını saglıklı sıhhatlı kucagına alır
Göz ardı etmiyorum ama işten izin almak sevk almak o kadar sorun ki farlutalı eczaneden direk alabiliyormuyuz acaba. Sende benim gibi ankaradansın hangi semtten öğretmenmisin
AYSEN74+, dezy+, Enikazya, ESCALES+, yeb2004 ee nasısınız bakalım bugün canlarım anlatın
Göz ardı etmiyorum ama işten izin almak sevk almak o kadar sorun ki farlutalı eczaneden direk alabiliyormuyuz acaba. Sende benim gibi ankaradansın hangi semtten öğretmenmisin
bilgencim bu arada hoşgeldin aramıza anacım
hoşgeldin yeb naber cnm
anacım sıkma kendini bak bizime yok buraya gelip kafamızı dağıtıyoz buraya gir valla süper vakit geçiyor ve hemde çok şey öğreniyorsunuz ben mesela soğan kürünü incir kürünü adaçayını bide bebiş taktiklerini burda öğrendim birde tutturabilsem benden yiğidi yok valla ama tutturamadım dur bakalım yakın zamanda ne olur oda bilinmez tabimerhaba arkadaşım sayfaları okuyarak kendımı avutuyorum hamile kalan arkadasları duydukca cok sevınıyorum ınsallah hepımız bu mutlulugu yasarız
hb canım teşekkürler
merhaba arkadaşım sayfaları okuyarak kendımı avutuyorum hamile kalan arkadasları duydukca cok sevınıyorum ınsallah hepımız bu mutlulugu yasarız
anacım ne yaptın sen kız bir doktora git belkide bebiş vardır
yeb cim önce sen bir kan testi yaptırda sonra farlutali almayı düşün :CüvCüv::CüvCüv:
haftasunu açık tıp merkezleri var orda yaptır.
Hoşbulduk vildan sen nasılsın canım adet olmuşsun, tedavi sürecin nasıl ne verdi dr ben kaçırdım anlattıysanda
ben cıkıyorum arkadaşlar benim dokuz yasında bır oglum var onu okula goturecem ıkıncı bebegımız olmuyor malesef beklıcegız artık doktor tup bebek dedı bende Rabbım bırıncıyı verdıyse ıkıncıde hakkımızda hayırlı ise bıraz beklemek ıstıyorum herseyın hayırlısı dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?