Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bendede işte aynı sorun var doktora gidiyosun sadece ilaç veriyo oda bitince yine aynı....bende senin gibi aynı şeyleri duyucam diye gitmke istemiyorum.hayır bide olamyınca vücutta iice sıkıntı yapıyo.sende ne sorun var kist falanmı canım?

kız toprağım gelmişsin anam ne diye yazmıyon he nohutun nasıl bakem sen nasılsın anacım

ben üstüme alındım bana yazmadıysandasırnaşık şeysırnaşık şey bende izmirliyim deeesırnaşık şeysırnaşık şey
ben iyiyim valla daha nohut olamadı bizimki mercimek kadar teyzesiii kalp atışlarını beklioz bakalım pazartesiyi nasıl getircezzzzzz

biraz önce pat diye çıktım ama bağlantım koptu bilgisayarım takıldı kaldı kızlar..ik defa açtım kapadım anca girebildim tekrar...kusura bakmayın ..
canım benimde oluyo arasıra az öncede oldu takıldım kaldım açık görünüyom ama sayfa açılmıyo.

geçmiş olsun canımmmm
hiç deme gitsin canım ciklet balığı benim balıklar kolay kolay ölmüyorlar yemini ver suyunu sıcak tut motoru çalışsın hiç bir sorun yok ama işte uğraştırıyorlar canım benim
canım toprağım bebişlerinizmi oldu oyyyy ne güzel
Günaydın kızlaarrr
günaydın şeker nerelerdesin sen
merhaba arkadaşım sayfaları okuyarak kendımı avutuyorum hamile kalan arkadasları duydukca cok sevınıyorum ınsallah hepımız bu mutlulugu yasarız
aramıza hoşgeldin canım .topiğimiz sanada uğur getirsin
slmmmmmmmmmm kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın canım nasılsın nasıl gidiyo

kız toprağım gelmişsin anam ne diye yazmıyon he nohutun nasıl bakem sen nasılsın anacım

geldim şekerim nasılsın mutlu anneanne ..torunların olmuş lülülülülülü

bana yazmıştı ama olsun madem sende izmirlisin sende topraksın .benim yaramazın ismi nohut ya .topiğin nohutusırnaşık şey

güle güle cnm kolay gelsin...allah oğluşuna zihin açıklığı versin:1hug:
slmmmmmmmmmm kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin sevgii naberŞeniz
kızlar ben kaçar işler beni bekler.Peki kolay gelsin mi bana acep

sanada kolay gelsin cnm yorma kendini :icecream:

slm canımmmm nohuttan naberrrr

bana yazmıştı ama olsun madem sende izmirlisin sende topraksın .benim yaramazın ismi nohut ya .topiğin nohutusırnaşık şey

biliorum canım sana yazdığını napayım bem slm dedim kimse pas vermedi bende üstüme alındım:icecream::icecream:

bebiş nasıl canım kaç haftalık oldunuz.son adet tarihinin ilk günü ne listeye yazim .hem sana takvim yapim .

canım bebiş ii valla nolsun 5+5 olduk teyzesi annesini henüz üzmüyo inş üzmezde üzersede canı saolsun yeterki o ii olsunnn son adet tarihim 19 mart canım

güle güle cnm kolay gelsin...allah oğluşuna zihin açıklığı versin:1hug:

hoşgeldin sevgii naberŞeniz

sanada kolay gelsin cnm yorma kendini :icecream:

canım özledim yahuuu adet olmussun hadi bakalım inş hayırlı haberler alcaz senden buay allahım yardımcın olsun şeker:CüvCüv::CüvCüv:

inşallah tez zamanda

Evet kist var canım pkoluyum ben

merhaba arkadaşlar nasılsınız..benim umutlarımda mayısa kaldı malesef bu ayda adet oldum.gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…