Bebiş falan yoktur canım 1,5 yıldır 5-6 defa adet olmuşumdur. Hiç bi ihtimal vermiyordum ama sabah test yaptım çıkmadı zaten. Bende bu bulantılar devam ederse tıp merkezine gidicem zaten. Adetler düzensiz olunca hiç dr falan gitmek istemiyosun aynı olay tekrarlanıyor farlutal gönder
kız toprağım gelmişsin anam ne diye yazmıyon he nohutun nasıl bakem sen nasılsın anacım
canım benimde oluyo arasıra az öncede oldu takıldım kaldım açık görünüyom ama sayfa açılmıyo.biraz önce pat diye çıktım ama bağlantım koptu bilgisayarım takıldı kaldı kızlar..ik defa açtım kapadım anca girebildim tekrar...kusura bakmayın ..
geçmiş olsun canımmmmsöyledimmi size bilmiyorum 10 martta ankarada laparoskopi yaptırdım 4 gün hastanede kaldım bi faciaydı uterusum çocuk uterusu görünümündeymiş genişlemesi için işlem yaptılar 3 ay ilaç tedavisi verdiler daha ikinci kutudayım bilmiyorum ne olucak sonra yoruldum artık kızlar bu ilaçlar beni şişirdi
canım toprağım bebişlerinizmi oldu oyyyy ne güzelhiç deme gitsin canım ciklet balığı benim balıklar kolay kolay ölmüyorlar yemini ver suyunu sıcak tut motoru çalışsın hiç bir sorun yok ama işte uğraştırıyorlar canım benim
günaydın şeker nerelerdesin senGünaydın kızlaarrr
aramıza hoşgeldin canım .topiğimiz sanada uğur getirsinmerhaba arkadaşım sayfaları okuyarak kendımı avutuyorum hamile kalan arkadasları duydukca cok sevınıyorum ınsallah hepımız bu mutlulugu yasarız
günaydın canım nasılsın nasıl gidiyoslmmmmmmmmmm kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız toprağım gelmişsin anam ne diye yazmıyon he nohutun nasıl bakem sen nasılsın anacım
ben üstüme alındım bana yazmadıysandasırnaşık şeysırnaşık şey bende izmirliyim deeesırnaşık şeysırnaşık şey
ben iyiyim valla daha nohut olamadı bizimki mercimek kadar teyzesiii kalp atışlarını beklioz bakalım pazartesiyi nasıl getircezzzzzz
kızlar ben kaçar işler beni bekler.Peki kolay gelsin mi bana acep
güle güle cnm kolay gelsin...allah oğluşuna zihin açıklığı versin:1hug:ben cıkıyorum arkadaşlar benim dokuz yasında bır oglum var onu okula goturecem ıkıncı bebegımız olmuyor malesef beklıcegız artık doktor tup bebek dedı bende Rabbım bırıncıyı verdıyse ıkıncıde hakkımızda hayırlı ise bıraz beklemek ıstıyorum herseyın hayırlısı dıyorum
hoşgeldin sevgii naberŞenizslmmmmmmmmmm kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benimde oluyo arasıra az öncede oldu takıldım kaldım açık görünüyom ama sayfa açılmıyo.
geçmiş olsun canımmmm
canım toprağım bebişlerinizmi oldu oyyyy ne güzel
günaydın şeker nerelerdesin sen
aramıza hoşgeldin canım .topiğimiz sanada uğur getirsin
günaydın canım nasılsın nasıl gidiyo
geldim şekerim nasılsın mutlu anneanne ..torunların olmuş lülülülülülü
slmmmmmmmmmm kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bana yazmıştı ama olsun madem sende izmirlisin sende topraksın .benim yaramazın ismi nohut ya .topiğin nohutusırnaşık şey
slm canımmmm nohuttan naberrrr
bebiş nasıl canım kaç haftalık oldunuz.son adet tarihinin ilk günü ne listeye yazim .hem sana takvim yapim .
bebiş nasıl canım kaç haftalık oldunuz.son adet tarihinin ilk günü ne listeye yazim .hem sana takvim yapim .
biliorum canım sana yazdığını napayım bem slm dedim kimse pas vermedi bende üstüme alındım:icecream::icecream:
güle güle cnm kolay gelsin...allah oğluşuna zihin açıklığı versin:1hug:
hoşgeldin sevgii naberŞeniz
sanada kolay gelsin cnm yorma kendini :icecream:
senin nohutuda yirim hg cnm
bende iyiyim cnm saol:1hug:
adet oldum leke şeklinde günlük ped kullandım yani sadece
dr gittim herşey normal dedi klomen verdi glukofen istedim bende yumoşlarım gelişsin diye onuda verdi hayrılısı bakalım start verdik ikinci bebişe ne zaman teşrif ederse artık:ecrin_bebek:
bendede işte aynı sorun var doktora gidiyosun sadece ilaç veriyo oda bitince yine aynı....bende senin gibi aynı şeyleri duyucam diye gitmke istemiyorum.hayır bide olamyınca vücutta iice sıkıntı yapıyo.sende ne sorun var kist falanmı canım?
saol şeker aama benimki mercimek sanırsam küçücük yavrummm allahım sanada nasip etsin cnm benim:1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?