inşallah cnm bende eski dr gidiyorum bundan umutluyuz bakalımsüprizzzzzcanım özledim yahuuu adet olmussun hadi bakalım inş hayırlı haberler alcaz senden buay allahım yardımcın olsun şeker:CüvCüv::CüvCüv:
inşallah tez zamanda
bizde seni yeriz nohutumla Şenizyirim sizin nohutlarınızı ben hg cnm
canım bebiş ii valla nolsun 5+5 olduk teyzesi annesini henüz üzmüyo inş üzmezde üzersede canı saolsun yeterki o ii olsunnn son adet tarihim 19 mart canım
merhaba arkadaşlar nasılsınız..benim umutlarımda mayısa kaldı malesef bu ayda adet oldum.gamyoncuiremsu
arkadaşlar bu takvimleri nasıl yapıyorsunuz.çok güzeller..bende istiyorum
slm kızlar nasılsınız çıkıcam hemen bi selam vereyim dedim güzel arkadaşlarıma kendinize çok iyi bakın sonra görüşürüz...
slm kızlar nasılsınız çıkıcam hemen bi selam vereyim dedim güzel arkadaşlarıma kendinize çok iyi bakın sonra görüşürüz...
Beryal buralardaydım canım sık sık giremiyorum maşallah bebişler büyüyor. AYY ne güzel bend erdim 20 haftalara bi gelsem sonra 30 lara sonrada bi doğsa ultrason resimlerine bakıp severdim özlerdim bile ya sanki daha önce görmüşüm gibi dr alalım deyince tamam dedim hiç beklemedim eşim bile yoktu yanımda doğana kadar geldi hazır baba oldu beklemedi kapıda 9 doğurmadı yani
vildancım bak şimdi.yere yat halıya bacaklarını koltuga kaldır ve kalçasıda havada tut.biraz bekle böle kasıklarının çekildiğini hissediceksin göbek aşağı düşücek görüceksin.tam o sırada bi tülbenti şöle 3 parmak olcak gibi ayarla belinin kalınlığına göre olmassa başka bişi cnm uzun olması lazım.sonra tam göbeğin aşağı düşmüşken kasığından göbek altı yani anladın oranın üstünden bağla sımsıkı cnm yavaşça kalk.bunu 1 belki iki ay yapçan canım gece ilişkiden sonra hemen uyuycaksın sadece sabah duş al o arada çıkart sonra gene bağla
vildancım bak şimdi.yere yat halıya bacaklarını koltuga kaldır ve kalçasıda havada tut.biraz bekle böle kasıklarının çekildiğini hissediceksin göbek aşağı düşücek görüceksin.tam o sırada bi tülbenti şöle 3 parmak olcak gibi ayarla belinin kalınlığına göre olmassa başka bişi cnm uzun olması lazım.sonra tam göbeğin aşağı düşmüşken kasığından göbek altı yani anladın oranın üstünden bağla sımsıkı cnm yavaşça kalk.bunu 1 belki iki ay yapçan canım gece ilişkiden sonra hemen uyuycaksın sadece sabah duş al o arada çıkart sonra gene bağla
amiiiiinnnn cnm senin mercimekte büyüsüüüünn nohut derken kuru fasulye derrrkennn kocaman bebiş olsun inş
canım ben bebek takvimi yapmayı biliyorum ama sen evlilik için istiyosan denerim evlilik tarihiniz ne ?:asigim:
slm canım yazdıklarını okudum ama anlayamadım bu niçin yapılıyor merak ettimvildancım bak şimdi.yere yat halıya bacaklarını koltuga kaldır ve kalçasıda havada tut.biraz bekle böle kasıklarının çekildiğini hissediceksin göbek aşağı düşücek görüceksin.tam o sırada bi tülbenti şöle 3 parmak olcak gibi ayarla belinin kalınlığına göre olmassa başka bişi cnm uzun olması lazım.sonra tam göbeğin aşağı düşmüşken kasığından göbek altı yani anladın oranın üstünden bağla sımsıkı cnm yavaşça kalk.bunu 1 belki iki ay yapçan canım gece ilişkiden sonra hemen uyuycaksın sadece sabah duş al o arada çıkart sonra gene bağla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?