Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iklimcim düşükbel iç çamaşırı giyiyom ben o hizadanmı bağlayım cnm

tam yumurtalıklarından yani bi elini koyşeyinin bi permak en fazla üstü ama öle sıkki göber yukarda pörtlesin hem sıcak durduğu için faydalı hem yumoşlar büyüyo böle ewt sporda belki zor olur çünkü bana cam silmek bile yasak 2 ay

yani gebe kalmak isteyenler bi denesin zararı yok sonuçta eskiden bu yöntemler varmış ilaçmı varmış

bn bilmiyorum canım yazı eklemeyi.

ya canım bişey sorcam doktor vajinal baktı cumartesi biraz kan var dedi rahimde yatak istirahati verdi önemli değil ama dikkatet kanama çoğalırsa bebeği etkiler dedi çok panik yaptım eşim zararı yok desede eşim doktor ama o bile beni rahatlatamadı doktor 10 gün sonra gel bebeğe kalp atışlarına bakalım dedi...ama içim tuhaf sen böle bişey duydunmu ya cok korkuyorumm

ya eşim dio önemli olsa 10 gün sonra deil 2 gün sonra gel takip edelim derdi dio zaten 2 gün içinde kaybolurmuş o kan....oysa doktor çok deneyimli sen duydunmu hiç böle bişeyyyyyyy

canım il zaman benimde kanamam olmuştu 3 ay hep yattım .ilk 3 ay zaten tehlikeli unutma .fazla ayakata kalma.yemene içmene dikkat et.ağır kaldırma fazla yorucu ev işi yapma sakın.yat dinle tamamı.vajinal yoldanda bakmak zararlı değil bana da 3 kez bakıldı .bebeği etkilemez alttan muayne .sen dikkatli ol bol bol dinlen fazla yürüme.yat istirahat et tatlım.ben bir jel kullanmıştım istersen doktoruna sor onu kullan .cirinone ismi çok faydalı bir jel.
teşkkür ederim..çok güzel..inşallah yakında hamile kalırımda bebek içinde yaparsın kaydirigubbakcemile5

inşallah canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…