inş canımmm bakalım o günleride görcez mi ah ahhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv:
iklimcim düşükbel iç çamaşırı giyiyom ben o hizadanmı bağlayım cnm
Evet kist var canım pkoluyum ben
iklim tuana bu ne için yaa sen ne zmandır bebek istiyosun
inşaallah canım emeklerinin karşılıgını alırsın dualarım seninle2 yıldır bebek istyom cnm.yumurtlama oluşturucu benim yumurtlamam yok bu hem oluşturup hem büyütüyomuş
canım bir önceki sayfaya bak takvim yaptım sana kopyal onu kullanıcı panelinden boy kilo takip çizelgesine ekle.
birde ne zaman yapılıyor
2 yıldır bebek istyom cnm.yumurtlama oluşturucu benim yumurtlamam yok bu hem oluşturup hem büyütüyomuş
çok saol canım ona yazı falan ekleniomu yada baska çeşitler varmı sanada zahmet olcak ama...........
inşaallah canım emeklerinin karşılıgını alırsın dualarım seninle
İnşşallah tez zamanda hamiş kalırsın
canım.
bn bilmiyorum canım yazı eklemeyi.
http://www.mytickerz.com/tickers/39ofyltw33vm9ay0.png
abyosun bu da senin ama beğenmezesn ekleme hep bebek için vardı ancak bunu yapabildim
canım il zaman benimde kanamam olmuştu 3 ay hep yattım .ilk 3 ay zaten tehlikeli unutma .fazla ayakata kalma.yemene içmene dikkat et.ağır kaldırma fazla yorucu ev işi yapma sakın.yat dinle tamamı.vajinal yoldanda bakmak zararlı değil bana da 3 kez bakıldı .bebeği etkilemez alttan muayne .sen dikkatli ol bol bol dinlen fazla yürüme.yat istirahat et tatlım.ben bir jel kullanmıştım istersen doktoruna sor onu kullan .cirinone ismi çok faydalı bir jel.ya canım bişey sorcam doktor vajinal baktı cumartesi biraz kan var dedi rahimde yatak istirahati verdi önemli değil ama dikkatet kanama çoğalırsa bebeği etkiler dedi çok panik yaptım eşim zararı yok desede eşim doktor ama o bile beni rahatlatamadı doktor 10 gün sonra gel bebeğe kalp atışlarına bakalım dedi...ama içim tuhaf sen böle bişey duydunmu ya cok korkuyorumm
teşkkür ederim..çok güzel..inşallah yakında hamile kalırımda bebek içinde yaparsın kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?