Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya eşim dio önemli olsa 10 gün sonra deil 2 gün sonra gel takip edelim derdi dio zaten 2 gün içinde kaybolurmuş o kan....oysa doktor çok deneyimli sen duydunmu hiç böle bişeyyyyyyy

canım cirinone jel var düşük ve kanama önleyici.doktoruna sor bence .ben 2 kutu kullandım sorunsuz geçirdim 4 ayımı.sana da tavsiye ederim .ve hep dinlendim bolbol.

canım bende aynı jelden kullanıom hemde 1 aydır bende kanama yok rahimde vajinal bakınca bebeğin hemen yanında hiç lekelenmem bile olmadı....baklaım inş bişey olmaz...cmt yolksac göründü doktor sağlıklı görünüo yolksac bebeğin olusacagını gösteriomuşşşş bakalım artıkk heyecanlıyım yaaaaaaaa

canım sen şimdi tam keseyide göremedin ya panik yapıyosun merak etme bekle.sen dediğim gibi bol bol dinlen .yat istirahat et.hiç birşey yapma evde .dinlen ilk 3 ay çok önemli.bolbol su iç.taze sebze meyve ye .beslenmene dikkat et.korkma canım .meleğin iyi.

beryal ben şu yaptığın tabloyu ekleyemedim sanırım..nasıl ekleyeceğim..benneyaptımki

aslında keseyi gördüm doktor bebeği görmek için erken dedi yolksacı gördü oda bebeğin geliştiğini olusacagını gebeliğin iiye gittiğini gösteriomuş bakalım canım doktorum kanaman olmadığı sürece korkma dedi çok şükür hiç olmadı pzt nasıl olcak ya offffffffff

beryal ben şu yaptığın tabloyu ekleyemedim sanırım..nasıl ekleyeceğim..benneyaptımki

canım o çizelgeyi kopyala ve yukarda kullanıcı paneline gir solda profil düzenlemeye gir en alta in .boy kilo takip çizelgesi yazan yere yapıştır.

herkese mrb ben yine adet oldummm malesef. benim hiç bebeğim olmayacakmı çok korkuyorum çok üzülüyorummmsenağlama

mrb kızlar bende geldim nabersiniz hihoyyyt

küçük nohut ve nohutun annesi nasıllar acaba afettinmi benim nur tanem gel oyun oynayak da barışak gamyoncuiremsu

üzülme sumos23 birde sogan kürünü uygula bakalım 10 mayısda adet olursam bende uygulayacagım sen uygulamaya basla bakalım inş faydasını görursun

kızlar ne zman uygulamaya başlayayım bugün adet oldum nasıl uygulayacam bilmiyorum çitoss sen söyle bi nasıl yaptın ne zman başladın ne zman bıraktın

sumoscum soğan kürünü uygula bencede canım belki iyi gelir kimbilir bende yapıyorum valla ara kanamam varken başlamıştım kasıklarım falan çok ağrıyordu kendimi kötü hissediyordum ama onu yapınca sanki rahatladım iyi geldi bana devam edicem bakalım inşallah çocuk yönünde de faydasını görürüm süprizzzzz

inş dülnur canım nasıl yaptın adetliykenmi başladın ben onu uyguladıktan sonra inciride yapmayı düşünüyorum 21 gün sonra ara verip yine 21 günn incir yapmayı düşünüyorum ama adetim ya şimdi ne zman başlayayım bilmiyorum yaaa

dilnur mrb nasılsın
canım ben saraçoğlunun sitesinde okuduğuma göre nezaman başladığının önemi yok eğer bu kürü uygularken adet olursanız kesmeden 15 güne tamamlayın diyor demekki adetliyken kullanmanında bir sakıncası yok ve bu kürü uygularken farkında olmadan hamile kalanlarda var onlarda korkmasınlar düşüğe neden olmuyor diyor ben ara kanama olduğunda yaptım ve arındım sanki iyi geldi canım kaydirigubbakcemile2

herkese mrb ben yine adet oldummm malesef. benim hiç bebeğim olmayacakmı çok korkuyorum çok üzülüyorummmsenağlama
canım öle deme .gelecek meleğin ama azcık naz yapıyo annesine
mrb kızlar bende geldim nabersiniz hihoyyyt

küçük nohut ve nohutun annesi nasıllar acaba afettinmi benim nur tanem gel oyun oynayak da barışak gamyoncuiremsu

canım benim affettik tabi.gel oynayın nohutla haydi.seni bekliyo tayzesigamyoncuiremsu

Evet canım bende soğan kürü deniycem akşamdan itibaren

Bende onu denemye karar verdim canım ama sabahları nasıl yapacam bilmiyorum işe geliyorum.Günde bir kere içsek olmuyomu acaba.Bide 15 günlük kür bitince bidaha ne zaman başlanacak yine 15 gün mü bilgin varmı canım....

ilk başlangıç kürü 15 gün canım herhangi bir gün başlayabilirsin
sonra 4 veya 5 kez adetine 10 gün kala 10 gün şeklinde devam edip öyle incire başlansa daha iyi olurmuş ama yinede sen bilirsin tabi herkesin bünyesi farklı belki çabuk etkisini gösterir

hımm anladım dilnurcum o zaman ben yarın başlıyayım beyz soğan olacak dimi hani dış kabuğuda beyz olan soğandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…