ya eşim dio önemli olsa 10 gün sonra deil 2 gün sonra gel takip edelim derdi dio zaten 2 gün içinde kaybolurmuş o kan....oysa doktor çok deneyimli sen duydunmu hiç böle bişeyyyyyyy
canım il zaman benimde kanamam olmuştu 3 ay hep yattım .ilk 3 ay zaten tehlikeli unutma .fazla ayakata kalma.yemene içmene dikkat et.ağır kaldırma fazla yorucu ev işi yapma sakın.yat dinle tamamı.vajinal yoldanda bakmak zararlı değil bana da 3 kez bakıldı .bebeği etkilemez alttan muayne .sen dikkatli ol bol bol dinlen fazla yürüme.yat istirahat et tatlım.ben bir jel kullanmıştım istersen doktoruna sor onu kullan .cirinone ismi çok faydalı bir jel.
inşallah canım .
canım bende aynı jelden kullanıom hemde 1 aydır bende kanama yok rahimde vajinal bakınca bebeğin hemen yanında hiç lekelenmem bile olmadı....baklaım inş bişey olmaz...cmt yolksac göründü doktor sağlıklı görünüo yolksac bebeğin olusacagını gösteriomuşşşş bakalım artıkk heyecanlıyım yaaaaaaaa
canım sen şimdi tam keseyide göremedin ya panik yapıyosun merak etme bekle.sen dediğim gibi bol bol dinlen .yat istirahat et.hiç birşey yapma evde .dinlen ilk 3 ay çok önemli.bolbol su iç.taze sebze meyve ye .beslenmene dikkat et.korkma canım .meleğin iyi.
beryal ben şu yaptığın tabloyu ekleyemedim sanırım..nasıl ekleyeceğim..benneyaptımki
canım ben saraçoğlunun sitesinde okuduğuma göre nezaman başladığının önemi yok eğer bu kürü uygularken adet olursanız kesmeden 15 güne tamamlayın diyor demekki adetliyken kullanmanında bir sakıncası yok ve bu kürü uygularken farkında olmadan hamile kalanlarda var onlarda korkmasınlar düşüğe neden olmuyor diyor ben ara kanama olduğunda yaptım ve arındım sanki iyi geldi canım kaydirigubbakcemile2dilnur mrb nasılsın
canım öle deme .gelecek meleğin ama azcık naz yapıyo annesineherkese mrb ben yine adet oldummm malesef. benim hiç bebeğim olmayacakmı çok korkuyorum çok üzülüyorummmsenağlama
mrb kızlar bende geldim nabersiniz hihoyyyt
küçük nohut ve nohutun annesi nasıllar acaba afettinmi benim nur tanem gel oyun oynayak da barışakgamyoncuiremsu
Evet canım bende soğan kürü deniycem akşamdan itibaren
ilk başlangıç kürü 15 gün canım herhangi bir gün başlayabilirsininş dülnur canım nasıl yaptın adetliykenmi başladın ben onu uyguladıktan sonra inciride yapmayı düşünüyorum 21 gün sonra ara verip yine 21 günn incir yapmayı düşünüyorum ama adetim ya şimdi ne zman başlayayım bilmiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?