İnşallah bi yanlış anlama olmuş. İnşallah tutarcanım
üzülmeyin düzelirsiniz
senin puanın azsa bizimki ne bize rep vermiyoalr heralde bende bakıcam kim vermiyosa vermiycem çocuklar böyle yaparya:)
İnşallah canım Allah gönlüne gör bi bebek versin
ben çıkıyorum şimdi kızlar...kendinize dikkat edin..çok öptüm işallah müjdelihaberlerle gelirim..
biraz dışarı çıkıyım bi anneler günü hediyesi alıyım dedim 3 tanıdıkla karşılaştım 3 de hadi niye çocuk yapmıyosun yap 3 yıllık evlisin dediler ühühühühühühhüühühühüh
canım oluyor bu tip densizler ok afedersin zaten olsa yapıcan yada istemiyosundur neden bu adar ilgilendirirki seni bana çok takılan oluyor hadi kızın büyüdü 2. de yap artık çok üzülüyorum o zaman üstümde baskı hissediyorumbiraz dışarı çıkıyım bi anneler günü hediyesi alıyım dedim 3 tanıdıkla karşılaştım 3 de hadi niye çocuk yapmıyosun yap 3 yıllık evlisin dediler ühühühühühühhüühühühüh
TAMAM KUŞUMescales gulum akşama gene girerim sen çıkmadan önce yetişmeye çalışırım sana gülüm okiş ben üzgünüm sen bari üzme tatlı canını bak bebiş varsa oda üzülür annesii hadi ben kaçarr
YOK KUŞUM YAPMADIM BEKLEMEDEYİM HALENescales kızzzz hoşgeldin ne var ne yok bakalım test yaptınmı canım
İŞLER SAOLSUN ZOR BELA BİTTİ CANIM YAkız escales takıldın geçmişe
AMAN ONLARA NEYSE İNSAN SİNİR OLUYOR BİRDE TUTUPTA SAÇMA SAPAN SORULAR SORUYORLAR İNSAN ÇILDIRIYOR SANKİ DOĞUNCA BEBİŞLERİMİZE ONLAR BAKICAK DEMEKKİ VAR BİR ŞEY DEĞİLMİ BEN İLK SENE İSTEMEDİM EEE SEN NEDEN YAPMIYORSUN YAP İŞTE KAYNANAN BAKAR YOK ANNEN BAKAR TAMAM BAKARLAR AMA ACABA BİZLER ANNELİK SORUMLULUĞUNU ALMA DURUMUNDAYIZ KOLAY SANKİ BAK SİNİR OLDUM ŞİMDİ VALLAbiraz dışarı çıkıyım bi anneler günü hediyesi alıyım dedim 3 tanıdıkla karşılaştım 3 de hadi niye çocuk yapmıyosun yap 3 yıllık evlisin dediler ühühühühühühhüühühühüh
ızlar benim gibi fsh si yükse olan arkadaşlar varmı aramızda yeni bir yönte öğrendim bir sitede karşıma çıktı buraya yazıyım dedim faydalanmanız için
fsh ı yüksek olan arkadaşlar
ilk önce bebek olayını kafanızdan bir müddet silmeniz gerekecek stresi ve üzüntüyü bi kenera bırakacaksınız.başka şeylerle meşgul olun bi şekilde unutmaya çalışın işte.ikincisi sadece 3 bitki kullanın başkada bişi kullanmayın.sabah aç karına arı sütü bal polen karışımı yine sabah aç karına hayıt ve ökse otunu 1 tatlı kaşığı 1 büyük su bardağına dolacak şekilde demleyin ve sabah ve gece yatarken süzün için
3 .cüsü ise kalsiyum yani süt ve süt ürünlerini tüketmelisiniz bol bol. günde 1 kase yoğurt 1 bardak süt ve kaşar ve beyaz poeynir
ya bu şekilde 1 sene deneyin bakın nasıl düşüyo fsh
çok düşen arkadaşımı gördüm
eşimdede 5 ay önce 56 idi bu ay 28 e düşmüş.fsh lılların önce bebeği diilde artık kendi sağlıklarını düşünmeleri gerekir. bence fsh düşürmek için ilaç kullanmayın ilaç kullanırsanız biz çok denedik 1 ilerde kanser rizki çok faazla oluyo 2 fsh ilaçla düşüyo ilacı bıraktıktan sonra 1-2 ay sonra 2 kat dahada artıyo.bence fsh ın mucizesi hayıt tohumu. dediklerimi yabana atmayın deneyin.burda nisuaz76 vardı. bu arkadaş 21 yaşına kadar süt ürünü bile almamış fsh 70 lerdeymiş. 9 ay hayıtı kullanmış ama kafasından da her şeyi bir müddet silmiş şimdi 12 haftalık hamile
bunlar size ceseret versin
sanırım benım sonuçlarımıkımsemerak etmıyomuş
sanırım benım sonuçlarımıkımsemerak etmıyomuş
Slm kızlllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?