Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

normalmi çıktı güzelim bak ben merak ettim

tesekkur ederım cnm merak ettıgın ıçın kendımı kotu hıssettım bıanda:sm_confused: neyse normal cıktı hersey esımın sonuöölarına gore bakalım davam edıcez calışmalara bıras esımde dusukluk var gıbı bakalım hayırlısı

meraba bütün anne adayları vede anne aday adayları hepinizin anneler gününü kutlar vede cumanızı mübarek kılması için allaha dua eden bir anne adayı olarak evlat isteyen bütün kullarının dualarını kabul eyle yarabbim sana sığınıyoruz sen büyüksün rabbim amiiiinn.:Saruboceq:

amiin aminnn azından bal damlıyo hayatım:icecream:

selam escalessss
SLM CANCAĞIZIM NASILSIN BAKALIM

İYİ BUNA SEVİNDİM DEMEKKİ SON HIZLA DEVAM BU ARADA HERİFE KUVVETLENDİRİCİ ŞEYLER YEDİR ŞEKERİM şutarafagitti

ammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim ya

beryalcim sen nsılsın nohutum napıyo bakalım öpüyom onu senide tabi :)

niloş doktora gidicekti bugün demi daha gelmedi herallde geçmişi okumadımda

rica ederim canım herzaman dua ediyom sizleride unutmuyom bu künkü duamı sizlerle paylaştıma.s

inşallah canım nasılsın bakalım

iyiyim canım ne olsun ama çok yorgunum ya öğlen yemeğe çıktıktan sonra buranın pazarı orayı dolaş eve gel bir şeyler atıştır iş yerine gel üç banka dolaş ve iş yerine gel ben bayağa yorulmuşum şuan onu hissediyorum resmen başkada bir şey yok canım benim ne olsun işte sengözlerimebaksanab

gizecim sen negüzel dua ediyosun öyle amin yarabbim isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin:Saruboceq:

gizecim sen negüzel dua ediyosun öyle amin yarabbim isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin:Saruboceq:

saolcanım içimden geçenleri yazdım sadece inşallah kabul our hepimiz içiin.

escalecim umarım yorgunluğun biran önce geçer canım.

canım benim 3 tane yumurtam vardı 20 olmuştu en büyügü diyerleri daha küçüktü canım bekliyorum işte ne olacak diye hayırlısı olsun hepimiz için
Slm kızlllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slmmmmm canım adetin gemedi demiii

aminnn acanım amiiiinnnnnn
nilaykisir iltercakır prenses03 sizlerede meraba
merhaba canımmm

napıyonuss
kızlar kocik işkembe almış ben işkembe temizliycem birazdan seven varsa ağşama randevu alsın sekreterimden :roflol:

napıyonuss
kızlar kocik işkembe almış ben işkembe temizliycem birazdan seven varsa ağşama randevu alsın sekreterimden :roflol:
ben geliyom kız nezamandan beri randevu veriyon vala benim öle randevu alam gibi bi düşüncem yok direk dalarımsırnaşık şey
inşallah hayırlı olur canım senin içinde:teselli:

slmm ben geldim yine oo canım maşşallah iltercim inş benimde olur bol bol hemen tutar inş çok stres yaptım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…