- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
normalmi çıktı güzelim bak ben merak ettim
nasıl sonuçlar cnm merak ediyoruz tabiki
meraba bütün anne adayları vede anne aday adayları hepinizin anneler gününü kutlar vede cumanızı mübarek kılması için allaha dua eden bir anne adayı olarak evlat isteyen bütün kullarının dualarını kabul eyle yarabbim sana sığınıyoruz sen büyüksün rabbim amiiiinn.:Saruboceq:
SLM CANCAĞIZIM NASILSIN BAKALIMselam escalessss
tesekkur ederım cnm merak ettıgın ıçın kendımı kotu hıssettım bıanda:sm_confused: neyse normal cıktı hersey esımın sonuöölarına gore bakalım davam edıcez calışmalara bıras esımde dusukluk var gıbı bakalım hayırlısı
meraba bütün anne adayları vede anne aday adayları hepinizin anneler gününü kutlar vede cumanızı mübarek kılması için allaha dua eden bir anne adayı olarak evlat isteyen bütün kullarının dualarını kabul eyle yarabbim sana sığınıyoruz sen büyüksün rabbim amiiiinn.:Saruboceq:
rica ederim canım herzaman dua ediyom sizleride unutmuyom bu künkü duamı sizlerle paylaştıma.samiin aminnn azından bal damlıyo hayatım:icecream:
ammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim ya
SLM CANCAĞIZIM NASILSIN BAKALIM
iyi olmaya çalışıyorum yumurtlama haftam üzerimde çok stres var inşallah atıcam iyi olucam
rica ederim canım herzaman dua ediyom sizleride unutmuyom bu künkü duamı sizlerle paylaştıma.s
inşallah canım nasılsın bakalım
SLM CANCAĞIZIM NASILSIN BAKALIM
iyi olmaya çalışıyorum yumurtlama haftam üzerimde çok stres var inşallah atıcam iyi olucam
bana kalırsada at canım benim yoksa benim gibi olmadık şeyler yaşarsın sende geçen ay çok stresliydim şükür bu ay o stresi attım şuan çok ama çok iyiyim
gizecim sen negüzel dua ediyosun öyle amin yarabbim isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin:Saruboceq:
canım benim 3 tane yumurtam vardı 20 olmuştu en büyügü diyerleri daha küçüktü canım bekliyorum işte ne olacak diye hayırlısı olsun hepimiz içinanladım iltercim bakalım bende klomen kullandım senin yumurta nekadr olmuştu ben bi kaç ay öncesinde kullandım yumurta 21 felan olmuştu çok iyiydi ama iğneyi bulamadık bu sefer önce iğneyi bulduk ki aramak zorun kalmayalım diye yarın baklım ne olcak
slmmmmm canım adetin gemedi demiiiSlm kızlllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aminnn acanım amiiiinnnnnnmeraba bütün anne adayları vede anne aday adayları hepinizin anneler gününü kutlar vede cumanızı mübarek kılması için allaha dua eden bir anne adayı olarak evlat isteyen bütün kullarının dualarını kabul eyle yarabbim sana sığınıyoruz sen büyüksün rabbim amiiiinn.:Saruboceq:
merhaba canımmmnilaykisir iltercakır prenses03 sizlerede meraba
ben geliyom kız nezamandan beri randevu veriyon vala benim öle randevu alam gibi bi düşüncem yok direk dalarımsırnaşık şeynapıyonuss
kızlar kocik işkembe almış ben işkembe temizliycem birazdan seven varsa ağşama randevu alsın sekreterimden :roflol:
inşallah hayırlı olur canım senin içinde:teselli:canım benim 3 tane yumurtam vardı 20 olmuştu en büyügü diyerleri daha küçüktü canım bekliyorum işte ne olacak diye hayırlısı olsun hepimiz için
slmmmmm canım adetin gemedi demiii
aminnn acanım amiiiinnnnnn
merhaba canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?