ben geliyom kız nezamandan beri randevu veriyon vala benim öle randevu alam gibi bi düşüncem yok direk dalarımsırnaşık şey
gel bacım gel teklife bile gerek yok
kapıya vur tekmeyi gir zaten pek sağlam değil hemen ardına kadar dayanırsırnaşık şey
anladım canımevet canım yeni yazdım geçmişe bakıyodum
Merhaba arkadaşlar .iş yerinde fırsat buldum yazıyım dedim.Bu ay en sonunda yıllardır çektirmekten korktuğum ve bu yüzden dr gitmediğim rahim filmini çektirdim.Çok şükür bir şey çıkmadı.
gözün aydın cnm ne berbat bişi iyi bilirim kurtarmışsın sonundaMerhaba arkadaşlar .iş yerinde fırsat buldum yazıyım dedim.Bu ay en sonunda yıllardır çektirmekten korktuğum ve bu yüzden dr gitmediğim rahim filmini çektirdim.Çok şükür bir şey çıkmadı.
ah canım saol ama yok canım oakadarda deyil biraz kibarlığımız var kapıyı çalarım açmazsan o dediğini yaparım bak ozaman.:roflol::roflol:sırnaşık şey
Merhaba arkadaşlar .iş yerinde fırsat buldum yazıyım dedim.Bu ay en sonunda yıllardır çektirmekten korktuğum ve bu yüzden dr gitmediğim rahim filmini çektirdim.Çok şükür bir şey çıkmadı.
sumoşcum stres yapmamak elimde değil 1 yıldır uğraşıyorum ilk gittiğim dr takip felan yapmadı 3 ay sadece klomen kullandırdı her ay bekledim olacak diye olmadı kilo ver dediler 12kilo verdim sigara kullanıyordum bıraktım ne söyledilerse yaptım birde özele gidiyorum devamlı burasıda pahalı bir muayene 120 ytl bu ayda biraz erken evde test yaptım bembeyaz çıktı baya moralim bozuk yaniiiiii ama sen bana bakma sen kendine çok dikkat et çok stres yapma o olacaksa olur yani ilişkiden sonra yat kalkma sakınslmm ben geldim yine oo canım maşşallah iltercim inş benimde olur bol bol hemen tutar inş çok stres yaptım yaaa
hayırlısı olsun temiz çıktığına sevindim inşallah bebişin yolu dahada çok açılmıştırda bu ay gelirMerhaba arkadaşlar .iş yerinde fırsat buldum yazıyım dedim.Bu ay en sonunda yıllardır çektirmekten korktuğum ve bu yüzden dr gitmediğim rahim filmini çektirdim.Çok şükür bir şey çıkmadı.
hoşgeldin canımmerhaba kızlar bengeldim maşallah döktürmüşsünüz yine
gözün aydın cnm ne berbat bişi iyi bilirim kurtarmışsın sonunda
hehe espirik yaptıydım kıs kapı demirbaş kırarsan geri yenisini yaptırmak lazım
kırdırmadan bi çalmada açarım hemen gerekirse sen gelene kadar kapının dibinde yatarım üleekaydirigubbakcemile3
sumoşcum stres yapmamak elimde değil 1 yıldır uğraşıyorum ilk gittiğim dr takip felan yapmadı 3 ay sadece klomen kullandırdı her ay bekledim olacak diye olmadı kilo ver dediler 12kilo verdim sigara kullanıyordum bıraktım ne söyledilerse yaptım birde özele gidiyorum devamlı burasıda pahalı bir muayene 120 ytl bu ayda biraz erken evde test yaptım bembeyaz çıktı baya moralim bozuk yaniiiiii ama sen bana bakma sen kendine çok dikkat et çok stres yapma o olacaksa olur yani ilişkiden sonra yat kalkma sakın
birdaha yapmıyacam adetim gelinceye kadar bekliyecem önümüzdeki haftanın ortalarına kadar beklerim yine gelmezse ozaman kan tahlili yaptıracamcanım gerçektende elde değil kafama takamayayım diyorum bide bakıyorumki zaten hiç aklımdan çıkmamışki ne kadar acı bi durum yaa allah hiç kimseye böyle günler yaşatmasın her şeyin hayırlısı canım ne yapalım elimizden gelen bir şey yok bekleyecez sabredebilrsek sabredecez canım sen yarın testini yap inş sonuç pozitif çıkar
hayırlısı olsun temiz çıktığına sevindim inşallah bebişin yolu dahada çok açılmıştırda bu ay gelir
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?