anladım canım
h.g canım senin adına sevindim hayırlısı olsun bakalım:dance:
hoşbulduk gizecim nasılsın
birdaha yapmıyacam adetim gelinceye kadar bekliyecem önümüzdeki haftanın ortalarına kadar beklerim yine gelmezse ozaman kan tahlili yaptıracam
Teşekkür ederim canım 5 senelik evliyim bu arada 6 ay önce myom ameliyatı oldum.
şu anda bir tane daha myomum var ve de 4 mm olmuş dr hamileliğe engel değil diyor ama.
büyüyor bir an önce hamile kalsam ama çok isteyince de olmuyor işte
hb senin adına sevindim rahim filminintemiz çıkmasına zormu rahim filmi çektiemek bendende isteyebilir dr
Şekerkızz adın gibisin walla,tşk ederim.Canım normal yaş pasta hazırlıyosun ama sadece arasına krema sürüyosun üzerinde krema yok,üzerine ganaj yapıyosun yani bitter çikolata ve yemeklik krema eritip döküyosun.O donunca şeker hamuru ile kaplıyorum,şeker hamurunu hazır alıyorum ben,gıda boyalarıyla renklendirip kaplıypsun artık gerisi senin hayal gücüne kalmış.Pastayı ganajla kaplamamızın sebebi şeker hamuru kremaya deyince eriyo o yüzden.İnternette google dan şeker hamuru yazsan bir çok site ve blogspot açılır..Ben en çok hanimis.blogspot.com bi de ayseyaman.blogspot.com u takip ediyorum,orlardan öğrendiğim kadarıyla yaptım bu pastaları da..Öptüm,duaylaCNM YA SUPER OLMUŞ PASTALARIN NASIL YAPTIN BIRAS BAHSEDERMISIN BENDE SEVIYORUM OYLE SUSLU SEYLERI AMA BU SEKILDE HIÇ YAPMADAN PASTAEN URUNU GIBI AC KIS SENDE BI PASTANE:teytey:
Sağol Vildangel cim..Şimdi burlardasın görüyorum ama ben de pasta yapıyorrum Bahar şenliği için..Bi yandan takip ediyim yazmasam da dedim :) Görüşürüz yine canım benimm..gidiyomusun biraz daha kal diycektim kocik telefon etti işten izin almış eve geliyomuş bende gidiyorum tüüüü:bbo:
ne güzel sohbet edecektik yaffşakkıdı
Canım eşlerinin tarihleri olmadan hesaplamamız bi anlam ifade etmez ama bakiim istersen yine..??nsb şu hesap şeyisini nasıl yapıyon ya banada öğret yada eltimle görümcemide hesapla
görümcemin nişanlısının doğum tarihini bilmiyomda eltimle kaynımı yazıyım bi hesapla hayrına yaff
kıs ilk çocuğun oğlan olsun kaynatamızın adını koy senden önce ben doğurursam ben koyarım dedim
oğlan oldu adını koydular her neyse
bana kızıp duruyo senin yüzünden oğlum oldu keşke kızım olsaydı diye
bende sen hiç boşa heveslenme senin ikincinde oğlan dedim fıttırıyo :roflol:
eltimin d. tarihi 03.12.1984 ......kaynım d. tarihi 03.03.1979 hadi gııı bi bakıver hayrına
canım ben çektirmesim karaangel çektirmiş ona hayırlı olsun dedim ama çektirisem burda paylaşırım gerçi bendende istedi dr ama biraz pahalı söyleyince askıya aldımhb senin adına sevindim rahim filminintemiz çıkmasına zormu rahim filmi çektiemek bendende isteyebilir dr
ben burdayımm hihoyyyt
bende 4sene oldu cnım il yıl hamile kaldım ama düşük oldu bekliyorum bende bakalım bu aralar dr gitcem ama araştırıyom kim iyi burda diye bende apse ameliyatı oldum iki ay önce kaba eetten on dikiş atıldı valla bilmiyorum artık ne olaca umudumuz herzaman var amahihoyyyt
canım ben çektirmesim karaangel çektirmiş ona hayırlı olsun dedim ama çektirisem burda paylaşırım gerçi bendende istedi dr ama biraz pahalı söyleyince askıya aldım
öle yapyom vallatakıl boşver hayat dediğin anlık dimi? güzel yaşamalı her anımızı
öyle canımtakma hyırlısı neyse olur zaten:teselli:Horman tahlilleri yumurtlama falan hepsi yapıldı temiz çıktı.DR bu ay yumurta takibi yapalım dedi.Ama beni de myom çok rahatsız ediyor ameliyatta varmış küçükmüş dr çok fazla kanamam olduğu için almamış oda 5 ayda büyümüş.
Her şey allahtan
döv herkesleri bak sus pus oldular zaten zorzar internete giriyorumklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?