Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya bende istiyorum hesaplamadan ne olur :asigim: benim 03/01/1984 - eşimin 20/03/1979 kaydirigubbakcemile

ya lütfen bak ben çıkıyorum kociş gelecek ama bir saat felan sonra gircem sen yaz oraya ben gelince okurum okkkk

nsb banada nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim doğum tarihim05-05-1979 eşimin 20-12-1976 rica edicem delikafadulden

kız nsb ben bu çin takviminden bişi anlamadım nasıl bakılıyo bi fikir alabilirmiyim

kız nsb ben bu çin takviminden bişi anlamadım nasıl bakılıyo bi fikir alabilirmiyim
canım nsb sanırım cin takvimine bakmıyor o kan değişimleri oluyormuş insanların onlara göre bakıyor
ama çin takviminde senin yaşın kaç sa o sutuna bakıyorsun hangi ayda hamile kaldıysan ona geliyorsun kızmı erkekmi öyle belli oluyor

nsb h.g.canım bu girip baktığın adres ne canım nerden bakılıyor
Canım baya explorer dan web çubuğuna yazıyosun başına www koymadan..
yaa nsb benide hesapla ne olur yaaaaaaaa bak benim 02.09.1986 eşimin 27.06.1981 ok

Canım 2010 nun 9 uncu ayına kadar yani senin doğum gününe kadar ERKEK çıkıyo..Bu arada seninle aynı yaştayız.. :)

teşkür iltercim ama bu şuan benim işime yaramaz ozamman ben hamiş deyilimki

maşallah anam ne oluyor bu fiyatlar hayırdır doğummu yapıyoz doum yapsan anca okadar verirsin yaff:1shok:
özel muayen 120 ytl yumutlama takibi 200 ytl aşılama 350 ytl bizim burda fiyatlar böyle ben artık birşey söyliyemiyorum zaten bu ayda tuttu tutu tumadı gitmiyecem dr felan bekliyecem birazdaha olmazsa direk izmire tüp bebek merkezine gidecem 8 ayda bir tüp bebek parası verdirdiler zaten

kızlar bu kan değişimine gaöre 3 yılda kadınların 4 yılda erkekelerin değişiyormuş yani bu sene kimin kanı tazeyse bebek o cinsiyette oluyormuş. benim bildiğim bu

ok nsb cim bakıyım çözemezsem baanadabakarmısın bende yaşıtınızım hee

Canım ben çin takvimi diye öğrenmiştim bunu ama ewet netteki çin takvimlerinden farklı..Kadının 4 yılda bir erkeğin 3 yılda bir kanı sıfırlanırmış en son kimin kanı değişmişsse bebek o cinsten oluyo..Şimdiye kadar baktığım herkesin doğru çıktı öle diyim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…