Şekerkızz adın gibisin walla,tşk ederim.Canım normal yaş pasta hazırlıyosun ama sadece arasına krema sürüyosun üzerinde krema yok,üzerine ganaj yapıyosun yani bitter çikolata ve yemeklik krema eritip döküyosun.O donunca şeker hamuru ile kaplıyorum,şeker hamurunu hazır alıyorum ben,gıda boyalarıyla renklendirip kaplıypsun artık gerisi senin hayal gücüne kalmış.Pastayı ganajla kaplamamızın sebebi şeker hamuru kremaya deyince eriyo o yüzden.İnternette google dan şeker hamuru yazsan bir çok site ve blogspot açılır..Ben en çok hanimis.blogspot.com bi de ayseyaman.blogspot.com u takip ediyorum,orlardan öğrendiğim kadarıyla yaptım bu pastaları da..Öptüm,duayla
..
Sağol Vildangel cim..Şimdi burlardasın görüyorum ama ben de pasta yapıyorrum Bahar şenliği için..Bi yandan takip ediyim yazmasam da dedim :) Görüşürüz yine canım benimm..
Canım eşlerinin tarihleri olmadan hesaplamamız bi anlam ifade etmez ama bakiim istersen yine..??
şu pastalarına hayranım eminim senin uyduruk dediğin pastalar bile süperdirBu arada pastalar bitince resmini çekip sayfama koycam bakabilirsiniz..Ama bunlar şeker hamurlu değil öle ahım şahım bişi beklemeyin gıı..kaydirigubbakcemile2
650 dedi canım ssk ile 450 iyi demi burası paris zaten hepsi uçuyor mubarekben 200 tl ye çektirdim özelde ssk lıyım.sana ne kadar fiyat çıkardılar?
canım nsb sanırım cin takvimine bakmıyor o kan değişimleri oluyormuş insanların onlara göre bakıyorkız nsb ben bu çin takviminden bişi anlamadım nasıl bakılıyo bi fikir alabilirmiyim
650 dedi canım ssk ile 450 iyi demi burası paris zaten hepsi uçuyor mubarek
Canım baya explorer dan web çubuğuna yazıyosun başına www koymadan..nsb h.g.canım bu girip baktığın adres ne canım nerden bakılıyor
yaa nsb benide hesapla ne olur yaaaaaaaa bak benim 02.09.1986 eşimin 27.06.1981 ok
özel muayen 120 ytl yumutlama takibi 200 ytl aşılama 350 ytl bizim burda fiyatlar böyle ben artık birşey söyliyemiyorum zaten bu ayda tuttu tutu tumadı gitmiyecem dr felan bekliyecem birazdaha olmazsa direk izmire tüp bebek merkezine gidecem 8 ayda bir tüp bebek parası verdirdiler zatenmaşallah anam ne oluyor bu fiyatlar hayırdır doğummu yapıyoz doum yapsan anca okadar verirsin yaff:1shok:
650 dedi canım ssk ile 450 iyi demi burası paris zaten hepsi uçuyor mubarek
nilaycım sen nerelere kayboluyorsun bi burdayım diyon sonra yoksun yaa azıcık konuşsana kızzzçin takvimi mi? bu bakılan doğruluk payı nedir?
kız nsb ben bu çin takviminden bişi anlamadım nasıl bakılıyo bi fikir alabilirmiyim
canım nsb sanırım cin takvimine bakmıyor o kan değişimleri oluyormuş insanların onlara göre bakıyor
ama çin takviminde senin yaşın kaç sa o sutuna bakıyorsun hangi ayda hamile kaldıysan ona geliyorsun kızmı erkekmi öyle belli oluyor
Canım baya explorer dan web çubuğuna yazıyosun başına www koymadan..
Canım 2010 nun 9 uncu ayına kadar yani senin doğum gününe kadar ERKEK çıkıyo..Bu arada seninle aynı yaştayız.. :)
kızlar bu kan değişimine gaöre 3 yılda kadınların 4 yılda erkekelerin değişiyormuş yani bu sene kimin kanı tazeyse bebek o cinsiyette oluyormuş. benim bildiğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?