canım .ğne vurulduktan 16 gün sonra belli oluyo silikte olsa bende 16 gün sonra yapmıştım bence bekle ve 2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap.kızlar ben size birşey soracam yaaa
elimde bir tane test var çatlatma iynesi olduktan 14 gün sonra belli olurmuş bu günde benim 14. günüm yapsam mı yapmasam mı tek cizgi görürsem çok üzülecem sanki ondan korkuyorumda yapmaya birde şimdi yapsam olurmu illaki sabahımı beklemek lazım
amin canım allah kabul etsinslm arkadaşlar ,:CüvCüv:
hepinize duamı ettim inş rabbim kabul eederr ....önümüzdeki ay patlama olurrrsüprizzzzz
öle deme ama ya bekle canımcım sabret 2 gün dahabenim geçe ayın 9 daydı son adetim 24 nisanda çatlatma iynesi vuruldum ilk önce klomen kullanmıştım iyneden sonra kasıklarımda biraz agrı oldu batma gibi ara ara onun dışında birşey yok ama ben buyük ihtimal hamile felan değilim hiç birşey hissetmiyorum çünki sadece adet sancısı olacak gibi çok az arım oluyor okadar ara sıra oda inşallah senin ve isteyen bütün arkadaşların olur
kızlar ben birazdan doktora gideceğim...çok heyecanlanıyorum
banada bakarmısın :asigim:
kuşadası canım burda zaten adam gibi dr yok aydında buldum birtane oda uçuyor işteanlıyorum iltercim sen nerde oturuyonki böle
Ahhh canım kaç senedir uğraşıyoruz bebek kız erkek hiç önemli değil benim için yeter ki olsun.
nilaycım sen nerelere kayboluyorsun bi burdayım diyon sonra yoksun yaa azıcık konuşsana kızzz
beryal yaa dayanamadım yaptım hiç birşey çıkmadı çok sinirlerim bozuldu senağlamasenağlamasenağlamakendi kendime tesselli etmeye calışıyorum ama nafile burda biraz rahatlıyorum işttecanım .ğne vurulduktan 16 gün sonra belli oluyo silikte olsa bende 16 gün sonra yapmıştım bence bekle ve 2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap.
amin canım allah kabul etsin
öle deme ama ya bekle canımcım sabret 2 gün daha
nilüşün gidip geldin sanırım nasılsın bebişin keseyi görebildinizmi.ne yapıyomuş yaramaz.
ahh canım kıyamam sana ne olur yaa ağlama ben bugün yeterince ağladım bayine ağlıyorum sen konuş ben seninle konuşurum senağlamasenağlamasenağlamailter canım ben hep burdayım konuşuyorum ama kimse benimle konuşmuyor senağlama
hoş geldinSlm kızlar ben yenİden geldİm he he
hoş geldin
ilter canım ben hep burdayım konuşuyorum ama kimse benimle konuşmuyor senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?