canım benim ağzından bal akıyorkaydirigubbakcemile2 inş. beraber hamile kalırz mevlam beraber dogurmayı nasip etsin canım:Saruboceq:
yok haayatımm ben daha hiç dr görünmedim genel muayenede olmadım ama bi kere gittim ultrasonla karnımdan baktı dr özelde üstelik sağlıklısın yumurtalıkların sağlam dedi başka bişi yapmadı bende beni aydınlatmadı die hiçç dr gitmedim bi daha koçiş gidecekti onuda göndermedim ama senem dolsun hamiş kalmazsam eğer bir bucuk sene oldugumda o zmaan ayrıntılı gidecegim dr
aa dyd sendemi geldin nehaber canım
ya galiba benimde bu tickerim hiç ilerlemeyecek hep sıfır kalacaksenağlama
kızlar uykunuz geldi heralde :dilcikar: bende çıkıyorum sumoş sende uyu bence yarın enerjık olman gerekiyor kocana bol bolceviz badem vs. şeyler yedır faydası mutlaka oluyor hepinizi mucuk mucuk öpm.yorum sadece :a015: bunu yapıyorum kızlar bence sizde böyle yapın çünkü bu adı batasıca grip heryerde bence
dyd h.g. canım nasılsınnn
sumos bu bayılmalar tam dört sene sürdü avuc dolusu ilaç içerdim ama faydası olmazdıı drlar bile şasırdılar teshis koyamadılar tam olarak sinirsel dediler allaha şükür düzeldim artıkk ama çok sinirlenirsem kaldıramayacak olursam bi beş on dakika bayıldıgım oluyo ama eskisi gibi deil çok nadir oluyom yanii
sağol canım iyiym sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?