Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya bu yazı süpeerrr...ağladım vallahiiii

kızlarrrrr nerdesiniz size çok güzel bi haberim varrrrhihoyyyt

inanamıycaksınızzzz
ben burdayım söyle canım yoksa bebiş ikizmi
günaydın kıslar uzun süreden sonra geldiiiiiiimmmmm dün girdim düştüm netten bidaha giremedim ama bugün şanslıyım heheheheheh nasılsınızzzzzzzzz varmı yeni haberler

yok gülüm şuan için bir haber yok can cağızım bu arada hoşgeldin canım benim

slm kızlar
haberi ilk siz duyun..

kızların hepsinin olduğu bi saati yakalasaydım keşke ama girce görürler inşallah...

BENıMMM ıKııııZLERıMMMM OLUYOOOOO:ecrin_bebek:

dünden beri şoktayım ,doktorum söylediğinde inanamadım..gülme krizine girdim resmen..eşim sevinçten ağladı...ilk anneler günümde aldığım dünyanın en güzel hediyesii bu...
hepinize çoooook dua ettim kızlar...Lutfu bol RABBıM en kısa zamanda meleklerinizi yollasın inşallahhh

Dualarınızı eksik etmeyin kızlar....
bu arada hepinizin anneler gününü kutluyorum..

kızlar hepinize günaydın

slm sessizdenz haberin ne kız ikizmi yoksa

canım çok ama çok sevindim valla inan süper bir haber bu canım ya allahım ne güzel bir hediye verdi sana canım çok sevindim ya inan şuan gözlerimden yaş durmuyor sanki benim bebişim olacakmış gibi çok ama çok sevindmim canım yaaaaaa süper bir haber verdin valla :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt

kızzzllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sessizdenizin ikizleri varmış süper bir şey yaaaa

sessizdeniz içimize doğmuş bak sen haberin var deyince inşllha canımbizde o ğüzel günleri yaşarız sende hayrlısıyla bebişlerini kucağına alırsın canım ailede varmıydı bizde yok ama ben ikiz istyrm hayrlısı tabikide istemekle olmuyr

günaydın kıslar uzun süreden sonra geldiiiiiiimmmmm dün girdim düştüm netten bidaha giremedim ama bugün şanslıyım heheheheheh nasılsınızzzzzzzzz varmı yeni haberler
çok özlettin kendini özelden mesaj bile attım

slm bu topikte hamişler baya var sanırım kızlar allahım herkezin gönlüne göre versin banada tabiki
amin canım inşallah birgün hepimiz burda hamiş haberi verecez ben inanıyorum

canım çok ama çok sevindim hayatta en çok istediğim şey ikiz bebek benimde allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eder inşallah ikizlerini anneler günün kutlu olsun canımmm

bende bebiş isteyenlerdenınde :)
inşallah canım sneinde hepimizinde bebişi olur

benimde içime doğmuş valla geçen ultrason resimlerini gösterdiğinde belli belirsiz di sessizdenizim durumları nasılmış iymiymiş peki canım ya bir şeyler yazsana meraklalndırdın bizi sustun valla heee

CNM BENIM AYYYY COOOOOOK SEVINDIM RABBIM HAYIRLISIYLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP EYLESIN .a.s.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: BEN BUNA OYNARIM ISTE SABAH SABAH MORELIM YERINE GELDI GUZEL HABERINLE:teytey::teytey::teytey:

dur ben saraya yazcam bunu belki girdiğinde görmez geçmişe bakamaz haberi olsun girdiğinde halay çeksin anacım heee

aamin valla amin sanki ben kendi bebişim olacakmış gibi çok sevindim ya süper bir haber kızlar güne çok ama çok güzel başladık resmen ya gözün aydın canım benim ya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

herkese kocamannnn günaydıııınnnnn ikizler mi ayyy hayırlı ugurlu olsun arkadaşım ne kadar sevındım sabah sabah ne mutlu bı haber bu boyle saglıkla sıhhatle ınsallah canım benım tebrık edıyorum tekrardan :))))

sessızdenızcım cnm cok sevındım senın adına ayy ne guzell hadı hayırlısı ıns bu yıl ıkız senesıymıs dıye duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…