Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iltercim valla pc sorunluydu bir türlü dönemedim canım benim çok saol bu arada tebrikler sessiz deniz allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin meleklerini :))))

bu arada yeni katılan arkadaşlara merhabalar aramıza hoşgeldiniz sizede uğurlu gelmesi dilegiyle topiğimiz

iltercim valla pc sorunluydu bir türlü dönemedim canım benim çok saol bu arada tebrikler sessiz deniz allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin meleklerini :))))
merak ettim canım seni yaaa sen bu topikte ilk bana yazansın onun için hiç
aklımdan çıkmıyorsun canımmm

merak ettim canım seni yaaa sen bu topikte ilk bana yazansın onun için hiç
aklımdan çıkmıyorsun canımmm

ayyyyy canım çok saolasın ya ankara bursa dolandım iki gün babamın sigorta işleri için bugünde hastalandım ya 13 idi tarih ben bugün hastalandım moralim bozuldu :1no2:

kızzzllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sessizdenizin ikizleri varmış süper bir şey yaaaa

kızlar hepimiz için hayırlısı inşllh
çok güzel bir hediye canım senın için kaydirigubbakcemile3

sessızdenızcım cnm cok sevındım senın adına ayy ne guzell hadı hayırlısı ıns bu yıl ıkız senesıymıs dıye duymustum

canım arkadaşlarım yaaaa hepinize çokk teşekkür ederim.Rabbim güzel gönlünüze göre versin inşallahhhhhh

ailemizde sadace halamın ikizleri var
eşimin tarafında da anneannesinin iki sefer olmuş ama yaşamamış
iki taraftada var yani ama hiç aklıma gelmzdi daha önceleri

dr durumları gayet iyi ama ikizde düşük riski fazla olduğu için 2 kat daha çok dikkat et dedi,kalpleri oluşmuş ama tam net duymak için 1 hafta sonra tekrar gelin dedi..
inşallah bakalım duyabiliriz...
kızlarr bu duyguyu sizlerinde yaşaması için inanın çooooook dua ettim.Rabbim muradınızı versin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepınız nasılsınız
sagol cnmcım ben kendı adıma cok ıyıyım allaha sukurrr =)sen de ıyısındır ınsallah
hb cnm senı daha once gormemıstım yenımı aramıza katıldın
bikaçgündür sürekli geliyorum bu topiğe yeniyim canımcımmmmkaydirigubbakcemile3
bu arada yeni katılan arkadaşlara merhabalar aramıza hoşgeldiniz sizede uğurlu gelmesi dilegiyle topiğimiz
aminn inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruzzz:Saruboceq:

senın adına gercekten cok sevındım canım yaaa o guzel duan ıcın de allah razı olsun arkadasım ınsallah herkesın gonlune gore verır rabbım:1hug:

ayyyyy canım çok saolasın ya ankara bursa dolandım iki gün babamın sigorta işleri için bugünde hastalandım ya 13 idi tarih ben bugün hastalandım moralim bozuldu :1no2:
lütfen moralini bozma birdahaki ay tutar belki allah büyük canım üzme kendini hayırlıs böylemiş de gerçi demek çok kolay geliyor biliyorum ama başkada caremiz yok bende bekliyom dün ben daha günüüm varken ögle saati kaltım test yaptım tabi birşey çıkmadı ikigözüm iki çeşme saatlerce ağladı ama moralimizi yüksek tutmamız lazım olursa allahıma şükür diyecem olmazsada yüce rabbim biraha aya nasip eder inşallah diyecem artık sımıyacam kendimi 8 aydır mah ettim kendimi

resim çok net değil ama yine de belli oluyo :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayy nası net degıl kızzz gün gibi çıkmış bu ikislere bak sennn uuuuu ayyy içim kıpır kıpır oldu gorunce cok güzel bişiii bu yaaa senağlama nası duygulandım baaaaakksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…