gunaydııın kızlar
günaydın hoşgeldin canım nerelerdesin kaç gündür yaaagunaydııın kızlar
günaydın canım nasılsınGunaydın kıslarrr
günaydın hoşgeldin canım nerelerdesin kaç gündür yaaa
günaydın canım nasılsın
Gunaydın kıslarrr
merak ettim canım seni yaaa sen bu topikte ilk bana yazansın onun için hiçiltercim valla pc sorunluydu bir türlü dönemedim canım benim çok saol bu arada tebrikler sessiz deniz allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin meleklerini :))))
slm canımGunaydın kıslarrr
slm kuşumgunaydııın kızlar
ben valla bomba gibiyim şuankızlar hepınız nasılsınız
merak ettim canım seni yaaa sen bu topikte ilk bana yazansın onun için hiç
aklımdan çıkmıyorsun canımmm
bu arada yeni katılan arkadaşlara merhabalar aramıza hoşgeldiniz sizede uğurlu gelmesi dilegiyle topiğimiz
canım çok ama çok sevindim valla inan süper bir haber bu canım ya allahım ne güzel bir hediye verdi sana canım çok sevindim ya inan şuan gözlerimden yaş durmuyor sanki benim bebişim olacakmış gibi çok ama çok sevindmim canım yaaaaaa süper bir haber verdin valla :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt
kızzzllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sessizdenizin ikizleri varmış süper bir şey yaaaa
sessizdeniz içimize doğmuş bak sen haberin var deyince inşllha canımbizde o ğüzel günleri yaşarız sende hayrlısıyla bebişlerini kucağına alırsın canım ailede varmıydı bizde yok ama ben ikiz istyrm hayrlısı tabikide istemekle olmuyr
kızlar hepimiz için hayırlısı inşllh
çok güzel bir hediye canım senın içinkaydirigubbakcemile3
çok özlettin kendini özelden mesaj bile attım
amin canım inşallah birgün hepimiz burda hamiş haberi verecez ben inanıyorum
canım çok ama çok sevindim hayatta en çok istediğim şey ikiz bebek benimde allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eder inşallah ikizlerini anneler günün kutlu olsun canımmm
inşallah canım sneinde hepimizinde bebişi olur
CNM BENIM AYYYY COOOOOOK SEVINDIM RABBIM HAYIRLISIYLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP EYLESIN .a.s.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: BEN BUNA OYNARIM ISTE SABAH SABAH MORELIM YERINE GELDI GUZEL HABERINLE:teytey::teytey::teytey:
herkese kocamannnn günaydıııınnnnn ikizler mi ayyy hayırlı ugurlu olsun arkadaşım ne kadar sevındım sabah sabah ne mutlu bı haber bu boyle saglıkla sıhhatle ınsallah canım benım tebrık edıyorum tekrardan :))))
sessızdenızcım cnm cok sevındım senın adına ayy ne guzell hadı hayırlısı ıns bu yıl ıkız senesıymıs dıye duymustum
iltercim valla pc sorunluydu bir türlü dönemedim canım benim çok saol bu arada tebrikler sessiz deniz allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin meleklerini :))))
Gunaydın kıslarrr
sagol cnmcım ben kendı adıma cok ıyıyım allaha sukurrr =)sen de ıyısındır ınsallahkızlar hepınız nasılsınız
bikaçgündür sürekli geliyorum bu topiğe yeniyim canımcımmmmkaydirigubbakcemile3hb cnm senı daha once gormemıstım yenımı aramıza katıldın
aminn inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruzzz:Saruboceq:bu arada yeni katılan arkadaşlara merhabalar aramıza hoşgeldiniz sizede uğurlu gelmesi dilegiyle topiğimiz
canım arkadaşlarım yaaaa hepinize çokk teşekkür ederim.Rabbim güzel gönlünüze göre versin inşallahhhhhh
ailemizde sadace halamın ikizleri var
eşimin tarafında da anneannesinin iki sefer olmuş ama yaşamamış
iki taraftada var yani ama hiç aklıma gelmzdi daha önceleri
dr durumları gayet iyi ama ikizde düşük riski fazla olduğu için 2 kat daha çok dikkat et dedi,kalpleri oluşmuş ama tam net duymak için 1 hafta sonra tekrar gelin dedi..
inşallah bakalım duyabiliriz...
kızlarr bu duyguyu sizlerinde yaşaması için inanın çooooook dua ettim.Rabbim muradınızı versin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
escales hlymms kuşonmaz sekerkız ve sessiz deniz sizede selam kıslarrrrrrrr
lütfen moralini bozma birdahaki ay tutar belki allah büyük canım üzme kendini hayırlıs böylemiş de gerçi demek çok kolay geliyor biliyorum ama başkada caremiz yok bende bekliyom dün ben daha günüüm varken ögle saati kaltım test yaptım tabi birşey çıkmadı ikigözüm iki çeşme saatlerce ağladı ama moralimizi yüksek tutmamız lazım olursa allahıma şükür diyecem olmazsada yüce rabbim biraha aya nasip eder inşallah diyecem artık sımıyacam kendimi 8 aydır mah ettim kendimiayyyyy canım çok saolasın ya ankara bursa dolandım iki gün babamın sigorta işleri için bugünde hastalandım ya 13 idi tarih ben bugün hastalandım moralim bozuldu :1no2:
resim çok net değil ama yine de belli oluyo :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?