evet canım işe başlamam çok iyi olacak yoksa kafayı kıracam evdeolmazsın uzak güzelim sıkma canını hem işe başlamanda senin için iyi olacaktır insan kafasını dağıtıyor valla
aminnnnn canım benim aminnn
hoşgeldin cancağızım nasılsın bakalım
valla bir şey yapmadım kimseye şekerim men masumum valla
ay inşallah canım ya
agzında bal damlıyo valladelikafadulden
evet canım işe başlamam çok iyi olacak yoksa kafayı kıracam evde
evet canım işe başlamam çok iyi olacak yoksa kafayı kıracam evde
bu ay olmaz gelecek ay olur canım allah mutluluk ve sağlık versin oda bir gün olucaktır elbet mevlam bizim bu dualarımızı duyacaktır. sen şu tatlı canını hiç sıkma hayatın güzel anlarını yaşamaya bak canım benim
evet canım 5 aydır işsizim delirecem ilk başlarda pek hoşuma gitmişti ama şimdi kafayı yiyorum sabahtan akşama kadar ya bebek düşünüyorum yada iş düşünüyorum çok zormuşben bir ara 2 ay boşta kalmıştım oda kafamı dinliyeyim diye ama kırmıştım kafayı valla
evet canım 5 aydır işsizim delirecem ilk başlarda pek hoşuma gitmişti ama şimdi kafayı yiyorum sabahtan akşama kadar ya bebek düşünüyorum yada iş düşünüyorum çok zormuş
güle güle canımmmm:a015:neyse kızlar ben kaçtım öptüm hepinizi Şeniz
kuşum ben konuşuyorum ya
neyse kızlar ben kaçtım öptüm hepinizi Şeniz
yaaa sendemi :çok üzgünüm:canlarım ben bir kaç dakika sonra çıkarım hepinize iyi akşamlar bol bebişli günler diyeyim
neyse kızlar biraz kocişle ilgileneyim gelirim yine emi görüşürüzzzzzzzzzz
yaaa sendemi :çok üzgünüm:
iyi bakalım sabah görüşmek üzere ozaman kendine iyi bak :a015:
sende iyi hepiniz gidinneyse kızlar biraz kocişle ilgileneyim gelirim yine emi görüşürüzzzzzzzzzz
ama gidiyorsunnnnsenağlamakuşum ben konuşuyorum ya
görüşürüz canım benim benim iyi akşamlar sana anacım
f5 yap canım olmuyorsa 1 sayfa geri git sonra tekrar ileri gel ben öyle yapıyorum 1 dk ara ileYa benİm sayfa neden gÜncellenmİyo yenİyİm yardımcı olun
Kızlar ya ben bakıyorum bİrİ bİŞey yazar dİye kİmse yazmıyo sayfadan Çıkıyorum tekrar gİrİyorum sayfalar atlamıŞ nasıl gÜncellenİyo burası
saol canım benim
bu sene çok sıkıldım ben sezon erken bitiyor geç balşıyor çok uzun süre işsiz kaldım onun sıkıntısı bir yanda birde bebiş sıkıntısı var ikisi birden psikolojim alt üst oldu şimdi bulduğum işlerde pek aman aman işler değil ama ne yapayım daha fazla oturamıyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?