Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Çok şükür bende düzeldim artık baya şimdi bu haftalrdan sonrada veletten tekme tokat yemeye başlıycaz heralde artık.Her halikurda anasına rahat vermiycek yanii.kaydirigubbakcemile3
KIZ DUR HAREKET ETSİN BEN BİR ARKADAŞIMDA ŞAHİT OLSUM AAKLARI RESMEN KADININ KARNINDA BELLİ OLUYORDU AZICIK KAFANI KADININ KARNINA KO TEKMELERİ SALLIYORDU ÇOK SÜPER BİR ŞEY YA
hb escales cım canını sıkan bısey mı var cnm
canım benim adet geçti geçen p.tesi doktora gitti kan tahlili istedi benden bende yaptırfdım beta hcg 9,73 çıktı değer düşükmüş kimyasal gebelik olabilir dedi on gün sonra gel testi yeniliyelim dedi eğer regli olmazsan dedi regli olursamda hormon testine gel ilaçlara öyle başlıyalım dedi bende zamanı bekliyorum işte canım benim ama kafam çok karışık hani kimyasalsa neden adet olmadım onu biraz kafayı taktım birde sonradan bir sorun çıkmasın

:1hug:

benbılrım de hamıleymıs cok sevındııım yaaaa

evet canım onunda öyle problemi çıkmıştı onada dış gebelik olma ihtimali var demişlerdi değerlerin düşük demişlerdi şuan çok şükür iyi inşallah benimde öyle olur canım ya ne bileyim ben bu aralar aşırı hassaslaştım galiba şuan oturup ağülıyasım var dokunsalar ağlıyacağım odeğil annemlere durumu daha açamadım anlatsam onlarda ayrı strese girecekler onlarıda üzmek istemiyorum tek başına kendimi yiyorum şuan allahtan silzer varsınızdaa sıkıntılarımı size açıyorum

kızlar hepinize slmlar geçmişi hiç okumayım en iyisi siz bol bol yazmışsınızdır yine

bugün doktor doktor dolaştım perşembe günü endoskopi ve kolonoskopi yaptırıcam genel anesteziyle ama biraz gerildim açıkçası:1shok:ama benim bir tanecik kadın doğumcum bu ay rahim geliştirici ilacı bıraktırdı yumoşları geliştirici ilaca başladı klomene çooooooooook mutluyum içimde yeniden umutlar başladı :sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…