Yaren cİm sen test yapıcaktın ne oldu[/QUOTE sorma daha ben seni bu topikte unuturmuyum arkadaşımm:dance:3 yıllık evliyim hiç tes yapmamıştım ...dün sen bi test yap deyince hemen aldım buğünde yaptım...negatif sancılarda başladı..kahve akıntım arkasındanda hafif kırmızılar gelmeye başladı..biraz ağladım ama şimdi iyimmmmmm
KIZ DUR HAREKET ETSİN BEN BİR ARKADAŞIMDA ŞAHİT OLSUM AAKLARI RESMEN KADININ KARNINDA BELLİ OLUYORDU AZICIK KAFANI KADININ KARNINA KO TEKMELERİ SALLIYORDU ÇOK SÜPER BİR ŞEY YAÇok şükür bende düzeldim artık baya şimdi bu haftalrdan sonrada veletten tekme tokat yemeye başlıycaz heralde artık.Her halikurda anasına rahat vermiycek yanii.kaydirigubbakcemile3
canım benim adet geçti geçen p.tesi doktora gitti kan tahlili istedi benden bende yaptırfdım beta hcg 9,73 çıktı değer düşükmüş kimyasal gebelik olabilir dedi on gün sonra gel testi yeniliyelim dedi eğer regli olmazsan dedi regli olursamda hormon testine gel ilaçlara öyle başlıyalım dedi bende zamanı bekliyorum işte canım benim ama kafam çok karışık hani kimyasalsa neden adet olmadım onu biraz kafayı taktım birde sonradan bir sorun çıkmasınhb escales cım canını sıkan bısey mı var cnm
inşallah canım ya çocuk istemeside zormuş onu yapmasıda olmayıncada ayrı bir sıkıntı benim bu zibidi beni bayağa uğraştıracak görünüşe göre :ecrin_bebek:VALLA GÜLÜM DEME GİTSİN KAFAM BU ARALR BİNBEŞYÜZ OLDU
Rahat ol canım herşeyin hayırlısını iste.Allah yardımcın olsun.Allah ın hikmetinden sual olmaz ne yapıcan Allahtan gelene razı olucaz.Ama inş. sonunda yüzün güler bi ohh çekersin.
ana ne oldu canım ben fransız kaldım gene konuyacanım kimseleri takmıyom valla aslında benim psikolojim normalde iyi de ama ne olduysa o testten sonra oldu daha almıycam:dance:günü gelince kanda baktırıcam ...bence dua etki rabbim bir tane vermiş inşallah ikincide olur canım.
sağol canım iyiki varsınız ..:1hug::
ana kıyamam ben sana valla üzüldüm şimdi çok üzgünüm ben seni üzmek istememiştim özür dilerim canım benim ama moralini bozma canımYaren cİm sen test yapıcaktın ne oldu[/QUOTE sorma daha ben seni bu topikte unuturmuyum arkadaşımm:dance:3 yıllık evliyim hiç tes yapmamıştım ...dün sen bi test yap deyince hemen aldım buğünde yaptım...negatif sancılarda başladı..kahve akıntım arkasındanda hafif kırmızılar gelmeye başladı..biraz ağladım ama şimdi iyimmmmmm
kızlar niye konuşmuyorsunun susmu geldi
ben konuşuyorum ya yetmezmi canım benim
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz çamaşır ascem bye...
ana kıyamam ben sana valla üzüldüm şimdi çok üzgünüm ben seni üzmek istememiştim özür dilerim canım benim ama moralini bozma canım
escales canım benim şaka yaptım özür diliycek bişey yokkii...er yada geç bununla yüzleşicektimm...şimdi iyim iyimmmm ama.. acımdan kalkıp kocişe pasta yaptımmm
ben konuşuyorum ya yetmezmi canım benim
:1hug:Şeniz:asigim::1hug:a.s.
escales hayırlısı cnm
haklısın canım benim
benbılrım de hamıleymıs cok sevındııım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?