aynen cnm bende öyle
zaten bende bu neşe varken ben zor yaşlanırımkaydirigubbakcemile3
harikaydı bayıldım cnmalkisalkisalkis
biliyon az çok ne pis alacaklı olduğumu:jeyyar:
bana borçlu olmaktansa bankaya borcun olsun daha iyi sırnaşık şey
bayanlar merhaba nasıllarsınız size bi sorum olucak ben bugün 14 haftamı doldurdum 15.haftama geçiş yapıcam inşallah 3 gündür inanılmaz bi miğde ağrısı çekiyorum süt içtim maden suyu içtim ama nağfile fayda etmiyo habire afedersiniz geğirme ihtiyacı duyuyorum yemekte yiyorum sanki miğdem bomboş ne yapmam gerekir benim gibi bu durumla karşılaşan oldumu hiç aranızda lütfen yardım
selam kızlar
slm cnm sende hoşgeldin...Nasıl gidiyo hamişlik
VALLA GÜLÜM DEME GİTSİN KAFAM BU ARALR BİNBEŞYÜZ OLDUwalla bizim bi arkadaş dış gebelik yaşamıştı normal hamilelik gibiydi ondada belirtler sanırım bundada öledir.Ama zaten hayatım hamileliğin en başlarında çok bu belirti olmuyo ben normal adet belirti sanmıştım zaten öle sandığım için bebeğim 6 haftalıkken öğrendim ben.
HOŞGELDİN BACIM.MERHABA BACIMM
ben bekarım
21 yaşnayım ne nişan ne söz nede sefgili var kaydirigubbakcemile3
zayıflama topiki geyik topiki dolanıyorum işte
çalışıyorumm akrep burcuyumm
TAMAM CANIMkızlar azıcık işim var çıkıyom
fırsat bulursam yine gelecem byy
HOŞGELDİNselam kızlar
escales hamılemısın cnm sen
geçmiş olsun canım ben de çok bulantı yaşadım ama ağrı için bişey diyemiycem yalnız 2 aylıkken bi gece kramp şeklinde kıvrandırdı beni Allahtan annem gelmişti yanıma kant yaptı onunla rahat bi nefes aldım dr. gitmek üzereyken geçti sancım çok kötüydü dr. mu aradık gece bağırsaklar dan demişti.Ama senağrı diyosun bilemiycem şimdi.Bende yeni yeni düzeldim zaten.Umarım sende tez zamanda iyi olursun dr. bi görüş bence telefonla..
rep vermediğim kaldımı kızlar...
hb cnm cok guzl gıdıyo cok sukur bı sorum yok sen nasılsın senın nasıl gıdıyo
VALLA GÜLÜM DEME GİTSİN KAFAM BU ARALR BİNBEŞYÜZ OLDU
Rahat ol canım herşeyin hayırlısını iste.Allah yardımcın olsun.Allah ın hikmetinden sual olmaz ne yapıcan Allahtan gelene razı olucaz.Ama inş. sonunda yüzün güler bi ohh çekersin.
canım kimseleri takmıyom valla aslında benim psikolojim normalde iyi de ama ne olduysa o testten sonra oldu daha almıycam:dance:günü gelince kanda baktırıcam ...bence dua etki rabbim bir tane vermiş inşallah ikincide olur canım.önce bebek hani derler - sonra kız olur bide erkek derler- erkek olur kız da doğur derler- sonra 2 ye 3 yakışır derler- derlerde derler ama ver bebeği biraz bakalımm sen dinlen demezler- bişey lazımmı sormazlar o yüzden sen boş lafları boş bakışlarla cevapla kendini üzme bende zor bebek sahibi olmuştum şimdi 2 içinde zorlanıyorum ALLAH istediğine istediğini istediği zaman verir önce sabır (zorda olsa) öpüyorum seni üzülme
sağol canım iyiki varsınız ..:1hug::canım benim üzülme insallah olur:teselli:
canım kimseleri takmıyom valla aslında benim psikolojim normalde iyi de ama ne olduysa o testten sonra oldu daha almıycam:dance:günü gelince kanda baktırıcam ...bence dua etki rabbim bir tane vermiş inşallah ikincide olur canım.
sağol canım iyiki varsınız ..:1hug::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?