Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bayanlar merhaba nasıllarsınız size bi sorum olucak ben bugün 14 haftamı doldurdum 15.haftama geçiş yapıcam inşallah 3 gündür inanılmaz bi miğde ağrısı çekiyorum süt içtim maden suyu içtim ama nağfile fayda etmiyo habire afedersiniz geğirme ihtiyacı duyuyorum yemekte yiyorum sanki miğdem bomboş ne yapmam gerekir benim gibi bu durumla karşılaşan oldumu hiç aranızda lütfen yardım

ayy estafurullahh bacım borç namustur sırnaşık şey
sen ödendi bil bacımmm şakkıdı

geçmiş olsun canım ben de çok bulantı yaşadım ama ağrı için bişey diyemiycem yalnız 2 aylıkken bi gece kramp şeklinde kıvrandırdı beni Allahtan annem gelmişti yanıma kant yaptı onunla rahat bi nefes aldım dr. gitmek üzereyken geçti sancım çok kötüydü dr. mu aradık gece bağırsaklar dan demişti.Ama senağrı diyosun bilemiycem şimdi.Bende yeni yeni düzeldim zaten.Umarım sende tez zamanda iyi olursun dr. bi görüş bence telefonla..

VALLA GÜLÜM DEME GİTSİN KAFAM BU ARALR BİNBEŞYÜZ OLDU

MERHABA BACIMM
ben bekarım
21 yaşnayım ne nişan ne söz nede sefgili var kaydirigubbakcemile3
zayıflama topiki geyik topiki dolanıyorum işte
çalışıyorumm akrep burcuyumm
HOŞGELDİN BACIM.
BENDE 16 HAZİRANDA İKİ SENELİK EVLİYİM
26 YAŞINDAYIM
KOVA BURCUYUM
ÇALIŞIYORUM
3 AYDAN BERİ BEBİŞ İSTİYORUZ
YARIŞMACI ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLERİM :ecrin_bebek:
kızlar azıcık işim var çıkıyom
fırsat bulursam yine gelecem byy
TAMAM CANIM
HOŞGELDİN
escales hamılemısın cnm sen

GÜLÜM AZICIK MECHULLERİ OYNUYORUM BU AY

sağol canım cevabın için benimde bulantılarım geçti çok şükürde şu 3 gündür bi mide yanmasıdır gidiyo bakalım sabahları zorluyo beni yemek yemekte zorlanıyorum akşama doğru toparlanıyorum bide bu bahar yorgunluğu inanılmaz uyku yapıyo bi ıhlamur falan deniyim diyodum geçmezse artık son çare doktoru aramak aslında ilaç içmekte istemiyorum zaten vitamin kullanıyorum bide onu kullansam miğdeme daha çok dokunur şurup dudağımın kenarına bbile sürmem iğrenç bişey tadı artık başka çareler deniycem bakalım inşallah kısa zamanda geçer az önce nette baktım bebeğin büyümesi miğdeye baskı mı ne yapıyomuş ondan bi yanma olabilirmiş ah anacım ah ne zorluklarla büyütmüş bizi şimdi şimdi anlıyo insan annelerimizin kıymetini bilelim arkadaşlar senağlama:1hug:

canım kimseleri takmıyom valla aslında benim psikolojim normalde iyi de ama ne olduysa o testten sonra oldu daha almıycam:dance:günü gelince kanda baktırıcam ...bence dua etki rabbim bir tane vermiş inşallah ikincide olur canım.

canım benim üzülme insallah olur:teselli:
sağol canım iyiki varsınız ..:1hug::

kızlar bu bebek meselesinde kimseyi konuşturmayın kimsenin dediğinede kulak asmayın konuşsun dursunlar. Vakti gelince Allah tabiiki vericek. bende 2. bekliyorum ama 1,5 yıldır gelen yok maalesef banada 2. soruyorlar olmuyor allah vermiyor demekki olmuycak yaratamamki diyorum. geçen biri niye olmasın canım 1. olmuşta diyor aklınca ne demek istiyorsa bende dedim onu ben yaratmadım 2. yaratamam sen yaratabiliyosan sen yarat bakalım dedi zaten sinir oluyodum morardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…