Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar eşimin izmire tayini çıktı allah nasip ederse 9 yıl aradan sonra tekrar memleketime dönüyorum bu mutlu haberide paylaşayım istedim sizinle hayatım yoluna giriyor çok şükür:Saruboceq::Saruboceq:

ben konuşuyorum ya yetmezmi canım benim[/QUOTE]
Hep beraber konuşalım canımcım bol muhabbet olsun
kızlar ben bir taneyede razıyımmm....tek olsunda...artık eşimde çok yıpranıyo..

Bİ İnsan nasıl cİnnet geÇİrİr anlıyorum memnunİyetsİzİ mızmız İnsanlardan nefret edİyorum
İnsanlardan nefret etme seni sinir edenden nefret et sıkma canını niye diyecektim ama altta ayzmışsın
patronuna söyle babasının orda durma zorunluluğu varmı ettirme diycem ama özel yerlerin böyle sıkıntısı var gerçi resmi dairede yokmu buradad var
[

HOŞGELDİN CANIM BENİM

HOŞGELDİN ŞEKERİM NASILSIN BAKALIM

HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN

SENİN ADINA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM :asigim::1hug:
iyiim tatlım ama havalar ne kadar rahat verecek bakalım-tatlicadiarzu-
bide urfadaki sıcağı görsen öldüm resmen
öyle valla :1no2:

canım boşvr takma üzme kendini senin üzüldüğünü görüyomu sanki :teselli:

ama izmire giderken neti kapattıracaz ve uzun bi süre almıycakmışıs eşimin söylediğine göre ama ben sizi ççok özlerim yaasenağlamasenağlama

sağol gizecim biliyo farkediyo ama adam herkese karşı aynı memnuniyetsiz suratsız uyuz:))))

bilgi çok sevindim hayırlı olsunn komşu oluyoz ha :)))

bilgencim alırsın sen onu ikna edersinn hadi hadi seni gidii sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

bebıste ıy gızecım
hadı hayırlısı bakalım
saol canım Şeniz
kızlar ya bişi daha sorcam bu sağ tarafta puanlar yazıyo onlar ne demek
canım onlar sitede nekadar svildiğinizi gösteriyor vildoşumun deyimiyle terazi varya sağda onun üstüne tıklıyon yorum yapıyon kimin msjını istersen yani banada beklerim haaasırnaşık şey
kızlar eşimin izmire tayini çıktı allah nasip ederse 9 yıl aradan sonra tekrar memleketime dönüyorum bu mutlu haberide paylaşayım istedim sizinle hayatım yoluna giriyor çok şükür:Saruboceq::Saruboceq:

ne güzel banada yakınkaydirigubbakcemile5lsayılacan o zaman

bilgencim alırsın sen onu ikna edersinn hadi hadi seni gidii sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

ya bu site bağımlılık gibi birşey iszlerle konuşmadan yapamıyorum iyiki varsınız hepinizi seviyorum umarım bağlatır beni pek takmazda kendisi:1no2:

kızlar çok güzel bir söz buldum paylaşmak istedim sizinle

"mutluluk okadar küçük parçalardan oluşurki mutlaka bir parçası eksik kalır.."
ben sonuna iyiki sen benime ksik yanım değilsin yazıp eşime mail attım :asigim:

sanırım bizlerin eksik yanı bebişlerimiz demi kızlar:1hug:

mercanayse boşvercen ozaman hiç takmıyacan canım başka çare varsa dene

bilgencim inşallah kandırırsında gittiğinizde bağlanır üzülme

gizecim sen nerdensin ahh ahh ihtiyaç olmasa arkama bakmadan çıkıcam başka işe geççem ama çalışma koşullarım madi olarak çok çok iyi bırakamam(( elim kolum bağlı yani

inşallah bilgencim güle güle

mercanayse sözler güzel vede evet benişlerimiz eksiksenağlama

çok güzel canım...mutluluğu yakaladık bide bebşleri yakaladıkmı tamamm inş:CüvCüv:a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…